Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum iyiyiz ssen nasılsın

hiç öyle birşey yaşamadm ama yaşayan arkadaşlarımızın yorumlarına göre mutlaka yaptırılması gerekiyor
Evet ben de yaptıracağım inşallah ama merak ettiğim şeyler var yaptıran birileri varsa sormak isterim

Merhaba kızlar aranızda düşük sonrası araştırma sürecine girerek genetik test yaptıran var mı? Süreciniz nasıl işledi?
Ben yaptırmıştım belli sayıda kan veriyorsunuz eşinizle birlikte bazı testler hemen çıkarken bazısı 15 gün bazısında 40 günü bulmuştu biz hepsi çıkınca gitmiştik doktora

Ben yaptırmıştım belli sayıda kan veriyorsunuz eşinizle birlikte bazı testler hemen çıkarken bazısı 15 gün bazısında 40 günü bulmuştu biz hepsi çıkınca gitmiştik doktora
Teşekkürler cevabın için randevuyu tıbbi genetikten mi almıştınız yoksa kadın doğumdan mı?

Çok teşekkür ederim 🙏🏼 Ben tıbbi genetikten randevu bulamıyorum bakalım yarın gidip kadın doğumdan yönlendirmesini isteyeceğim olabiliyorsa
Tıbbi genetik adı altında direkt randevu alamıyoruz maalesef o yüzden kadın doğum cu yönlendirme yapıyor canım genetik bölümüne kendi istedigimiz normal bölümler gibi gidemiyoruz

Eklentiler

• 15867927814946155938806417182662.jpg
    15867927814946155938806417182662.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 34
  • 15867928233622026678120152861951.jpg
    15867928233622026678120152861951.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 40
Ay iki test yptim biinciye nedense guvenmedm nokta gibi kirmizilik die ikinci daha kotu ayni idrarla yaptim ama testi kafam karisti acaba gecmi yumurtlayacam 🙄🙄

Eklentiler

• 15867939767706114601565212097657.jpg
    15867939767706114601565212097657.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba kızlar aranızda düşük sonrası araştırma sürecine girerek genetik test yaptıran var mı? Süreciniz nasıl işledi?
Düşük sonrası genetik değilde 6 kere histereskopi ameliyatı oldum rahim yapışıklığı nedeni ile 5 i balonlu yöntem 6.ilaçla tedavi kıyaslarsan 6.en iyisi oldu yapışmadı birdaha tüp bebek denedik ama gelişmedi ikincide yapacaklar ama o araştırmayı salgın bitince

Düşük sonrası genetik değilde 6 kere histereskopi ameliyatı oldum rahim yapışıklığı nedeni ile 5 i balonlu yöntem 6.ilaçla tedavi kıyaslarsan 6.en iyisi oldu yapışmadı birdaha tüp bebek denedik ama gelişmedi ikincide yapacaklar ama o araştırmayı salgın bitince
Çok geçmiş olsun gerçekten yıpratıcı bir süreç inşallah bir sonraki denemenizde tutar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏼 Benİm de histereskopi olma durumum var ama salgının geçmesini bekleyebilirim. Peki neden yapışma olmuş size nasıl bir açıklama yaptılar ?

Çok geçmiş olsun gerçekten yıpratıcı bir süreç inşallah bir sonraki denemenizde tutar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏼 Benİm de histereskopi olma durumum var ama salgının geçmesini bekleyebilirim. Peki neden yapışma olmuş size nasıl bir açıklama yaptılar ?
Düşük sonrası gittiğimde ortaya çıktı zaten yapışıklık varmış önceden düşmese bile 4 aylık olunca sıkışıp ölürdü dediler vücut atmış 2 haftalık iken geçmişte geçirdiğin enfeksiyon dediler ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum ona bağlıyorum nedenini ama şöyle tavsiye ederim balonlu yöntem sonrası tekrar yapıştı adet bile olmadım en son Üniversite Hastanesinde yapılan ameliyat sonrası ilaçla tedavi sayesinde adet gördüm yıllar sonra ve mükemmel düzenli şu anda

Düşük sonrası gittiğimde ortaya çıktı zaten yapışıklık varmış önceden düşmese bile 4 aylık olunca sıkışıp ölürdü dediler vücut atmış 2 haftalık iken geçmişte geçirdiğin enfeksiyon dediler ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum ona bağlıyorum nedenini ama şöyle tavsiye ederim balonlu yöntem sonrası tekrar yapıştı adet bile olmadım en son Üniversite Hastanesinde yapılan ameliyat sonrası ilaçla tedavi sayesinde adet gördüm yıllar sonra ve mükemmel düzenli şu anda
Tekrar tekrar geçmiş olsun peki siz balonlu olan histereskopiyi değil de ilaçlı olanı öneriyorsunuz doğru mu? Ben de yaptıracağım için öğrensem iyi olur 🙏🏼 Zor bir işlem mi peki kaç gün kanama oluyor ?

X