Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
DHEA ve koenzimQ10 takviyesinin yumurta sayı ve kalitesini artırdığı bilimsel çalışmalarda gösterilmiştir. Özellikle 35 yaşından büyük kadınlarda bu vitaminlerin takviyesi gebelik şansını artırabilir. Hem kadın hem de erkek için vitamin takviyesinden belki daha da önemlisi dengeli ve sağlıklı beslenmedir.
Kızlar bilgilendim sizinle de paylasmadan edemedim

İyi geceler dayfanizi takip ediyorum çok faydalı buluyorum beni de eklermisiniz yaş 39 iki buçuk yıl oldu evleneli ama olmadı bebeğim FSH yüksek ondandır bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin amin

Kızlar yapmicam dedim ama dayanamadim Bat 20 Nisan yani 7 gün falan var bakar mısınız lütfen orda bir hayalet çizgi mi var yoksa ben hayal mi görüyorum
Canım karartınca yeri gözüküyor sanki ya çizgi var ama çok bekletilmiş yani bu şekilde umutlanmadan dua et inşallah hamilesindir zaten çok erken benimde bat 21 ve kesinlikle iki gün geçmeden test yapmam çünkü hüsran oluyor sonucu.

Benimde bat 20 Nisan test yapmıcam yapmıcam dedim dayanamadım ben de yaptım sonuç negatif hayalet çizgi bile yok
Çok erken bence benim hamileliğimde adetten iki gün önce erken gebelik testi yaptım güya piyasanın en iyisiydi test yaptım çıkmamıştı iki gün sonra test yaptım anındı koyu çizgi çıktı vede kan değerim aynı gün 333 çıkmıştı üstelik ucuz testte görmüştüm.Yani erken yapıp moral bozmaya gerek yok

Kesinlikle katılıyorum mantığa uyan bir tarafı olmasa da yaptığımın sabırsızlığıma yenildim bir ihtimalin peşinde koştum işte

Kızlar hala adet olmadım cıldırcam ya. Bütün belirtiler var bir gebelik yok. Dünden beridir de özellikle sol mememde ucunda büyüme ve ağrı var minik minik bezeler oluşmuş yani bu kadar anlamsız şeylerin vücut bulmus haliyle karşınızdayım

Canım test yaptınmı bi bak belki vardır

Canım senin pozitif testlerin vardı değilmi şaka gibi gerçekten inanamadım son testinin negatif olmasına inşallah hamilesindir hiç gelmesin kırmızılar belki geç döllenmedir herşey mümkün adet olmadıkça

Canim uğraştigin için çok sağol,ben de daha net gördüm gerçekten,aslında beklemedi 2 dk içinde çıktı ama ben sonradan çekip koydum nasıl olsa yok diye koymicaktim

Ben de katiliyorum sana içteki o dürtu çoğu zaman galip geliyor moral bozulacak olsa da

Selam kızlar
Sadece bir gün geçti
Biraz önce test yaptım.
Pembe olarak hiçbir şey görmedim ama sanki ikinci çizgi belirdi
Böyle gri gibi beyaz gibi hatları var sadece
Sabahın nurunda rüya da görmüş olabilirim tabii
Eşime gösterdim var mı diye sen umut ediyo musun diye şaka yaptı. İlk seferinde olmadı diye aşırı karamsar.
Ama çocuk çalışmalarına başlayalı 1,5 ay oldu. Çok erken.
Sizce ikinci testi ne zaman yapayım?
Umut etmeli miyim?

Canım çizginin yeri belirmis sanırım sende,umutlanilmali mi bende bilmiyorum ama adet olmazsan ve 2 gün sonra tekrarlanabilir

Canim çizginin yeri belirmis sanırım sende,umutlanilmali mı ben de bilmiyorum ama 2 gün sonra tekrarlanilabilir

Çarşamba yarın oluyor,adet olmazsan bir guncuk daha bekle perşembe yaparsın en erken,insan duramıyor tabi ama benim bile son testi harcayasim var şu an ama dünden bugüne pek bir şey değişmemistir sen de bekle
Ay ben pazartesi de kalmışım erken kalktım yaaa
Aynen öyle yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…