- 12 Nisan 2020
- 36
- 41
- 31
Önerinizi dikkate alıp yeni hobiler edinmeye çalışırım teşekkür ederimYeni hobiler edinin yeni uğraşlar olsun emin olun farkedecektir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önerinizi dikkate alıp yeni hobiler edinmeye çalışırım teşekkür ederimYeni hobiler edinin yeni uğraşlar olsun emin olun farkedecektir
Anlıyorum ama yapsanda olumlu yada olumsuz bir cevap alamazsın ki inşaallah özlemin son bulurOrası öyle tabi ama bu ay artık ozlemim tavan yaptı
testi yenile cnm ya da kan ver ama işte hastaneler çok zorunlu olmadıkça gitmeyin diyolar ya bilemiorum insAllah Rabb'im sağlıkla nasıp ederHerkese merhabalar, bizde son bi kaç aydır deniyoruz, bu ay 3 gün gecikti reglim. Test yapinca hayalet gibi silik t çizgisi cıktı. Ama ertesi gun yaptigimda koyulasmadi yine aynı silik yok gibi. Öyle işte...
panikleme cnm biliyorum takmamak çok zor ama olacak insAllah hiç bı sıkıntıniz yoksa demek ki vaktini bekliyorMerhabalar dokuz aylık evliyim biz de çocuk istiyoruz nasip olmadı bi türlü doktor bi sorun olmadığını söyledi eşimin testlerinde de sıkıntı çıkmadı. Paniklemeye başladım artık ovulasyon testini soğan suyunu bi çok şeyi denedik nasip olmadı. Adet olunca moralim bozuluyor ister istemez
çok erken cnm bence boşa yaparsın ama sen bilirsin insAllah bekleyişin güzel sonlanirKızlar bana bu ay da olmadı gibi gelmeye başladı,test yapsam 7 gün önceden öğrenebilir miyim sizce varsa yoksa zaten bu çileli bekleyiş sona ersin de huzur bulayim istiyorum
Rabb'im hepimizin gönlüne göre versin insAllah canım insAllah sizin için de en hayırlı zmnda gelir bebisiniz katılıyorum ama gelecek konuusnda insan gözünü karartmasi gerekiyor hayırlısı Allah'tanKıyamam, şans işin şakası, sağlık olsun yeter ki inşallah saglikla sihhatle kucagina alirsin canım. Dünyaya bir can getirmek, sorumluluğunu almak, geleceğini belli oranda sağlayabilmek zor gerçekten. Bu sebepten hep düşündük, taşındık, erteledik, hazırlandık. Şimdi virus çıktı. Olsun bekleyecegiz☺. Sen de en güzelini alacaksın ogluna ayakkabinin
Haklisin ama gebelikte işte en önemli olan şey rahat olmak düşünmemek mecbur birşeyler bulucaz artıkİşte malum virüsten dolayı evdeyiz okul yok öğrenciler yok ödevler yok meşgale olmayınca düşünüyor insan
Bence beklemelisin canım birkaç gün daha,en erken 3yada 4gün önce çıkıyoKızlar bana bu ay da olmadı gibi gelmeye başladı,test yapsam 7 gün önceden öğrenebilir miyim sizce varsa yoksa zaten bu çileli bekleyiş sona ersin de huzur bulayim istiyorum
Bende öğretmenim, ayneb okul varken aklıma çok takilmiyirdu, bi sonraki ay olur diyordum, şimdi evde ya temizliğe sarıyorum ya kendimeİşte malum virüsten dolayı evdeyiz okul yok öğrenciler yok ödevler yok meşgale olmayınca düşünüyor insan
Tmm teşekkür ediyorum bekliycem mecbur artıkBence beklemelisin canım birkaç gün daha,en erken 3yada 4gün önce çıkıyo
Bekleyin bencedeKızlar bana bu ay da olmadı gibi gelmeye başladı,test yapsam 7 gün önceden öğrenebilir miyim sizce varsa yoksa zaten bu çileli bekleyiş sona ersin de huzur bulayim istiyorum
Çok tedirginim önümüzdeki 3 4 gün daha da geçmez olur banaBekleyin bencede
Ben de temizliğe yemeğe sarıyorum da yine de aklımın bi köşesinde oluyorBende öğretmenim, ayneb okul varken aklıma çok takilmiyirdu, bi sonraki ay olur diyordum, şimdi evde ya temizliğe sarıyorum ya kendime
Bende temizlik yemek spor kitap okumaları yapıyorum ramazan yaklaştığı için de maneviyatını daha da iyi olması için Kur'an'ı Kerim i ve mealini okumaya başladım Ramazan'a hatim inmek istiyorum inşaallah tabiBen de temizliğe yemeğe sarıyorum da yine de aklımın bi köşesinde oluyor
En güzeli Allah kabul etsin ibadetlerimiziBende temizlik yemek spor kitap okumaları yapıyorum ramazan yaklaştığı için de maneviyatını daha da iyi olması için Kur'an'ı Kerim i ve mealini okumaya başladım Ramazan'a hatim inmek istiyorum inşaallah tabi
Teşekkür ederim aminn inşaallah hepimizin ibadetlerini kabul etsin rabbimEn güzeli Allah kabul etsin ibadetlerimizi
Merhaba,ne güzel şeylere bakıp umutlaniyoruz Rabbim hayırlısı ile bu ay umutlarimizi yeşertsin inşallah siz bir Dr dan fikir aldınız mı bu süreç içerisinde acaba çok özel değilsemrb kızlar bir bucuk yıldır korunmuyoruz ama olmadı bi trlü bi kızım var kızımda ilk denemede tutmuştu 3 yıl önce korunurken 2 kere hamile kaldım kimyasal gebelikti. bu ay nedense hamile kalacağım gibi hissediyorum rüyamda bebeğim olmuş emziriyordum o kadar gerçekti ki baya etkisinde kaldım bide saksıya bakıyorum toprakta ektiğim çicek filizlenmiş iki tane hayırlısı ise olsun inşallah
3 yıldır evliyim 2 yıldır istiyoruzNe zamandır istiyorsunuz
Maalesef kendim için gözümü karartabilirim belki ama bir canın sorumluluğunda yapamam sanırım, hakkina girmek gibi geliyor bana. Biraz tedbirciyim herhaldetesti yenile cnm ya da kan ver ama işte hastaneler çok zorunlu olmadıkça gitmeyin diyolar ya bilemiorum insAllah Rabb'im sağlıkla nasıp eder
panikleme cnm biliyorum takmamak çok zor ama olacak insAllah hiç bı sıkıntıniz yoksa demek ki vaktini bekliyor
çok erken cnm bence boşa yaparsın ama sen bilirsin insAllah bekleyişin güzel sonlanir
Rabb'im hepimizin gönlüne göre versin insAllah canım insAllah sizin için de en hayırlı zmnda gelir bebisiniz katılıyorum ama gelecek konuusnda insan gözünü karartmasi gerekiyor hayırlısı Allah'tan
Haklısın canım Rabb'im e bırakmak en güzeli o en iyisini bilirMaalesef kendim için gözümü karartabilirim belki ama bir canın sorumluluğunda yapamam sanırım, hakkina girmek gibi geliyor bana. Biraz tedbirciyim herhalde ☺☺
Sağlıkla, hayırlısıyla nasıl olacaksaHaklısın canım Rabb'im e bırakmak en güzeli o en iyisini bilir
Ne zamandır istiyorsunuz