- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
Batını nı ver kuzumBende istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Batını nı ver kuzumBende istiyorum
İnşallah canımBalım kaliteyi artırırsın. Testere dişli aslan pencesi veya yayla balı polen ile
1 nisandı sat iki gün sonra bitiyor ovülasyon denicem bu ay gelecek bat1mayısBatını nı ver kuzum
Yaa benide ekleyin cuma günü transferim varRabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Anne Olmak İsteyen Kızcelerim
Batın Tarihleri
@Murpyy 08.04 2020
Aybush 18.04.2020
@eylem91 18.04.2020
@Bal0ncuk 21.04.2020
@moonandstar 30. 04.2020
@Nejla 86 7.04.2020
@nurtenn64 14.04.2020
@mucizem222 15.04.2020
@Ogretmennhanimm hanım 18.04.2020
@Beklenen2 31.04.2020
@MoonfacedMom 14. 04.2028
 Gebe Kalan Annelerimiz
Satın Tarihleri
@bi prenses annesi 10.10.2019
@Serimeri 02.01.2020
Venuseva 18.01.2020
MelodiminEsi 31.01.2020
Arkadaşım benden on yaş büyük canım Onun için dediysen Eğer hemen olanlar için dediysen nasip işte vardır Yaradanin bir bildiği biz hep umutla sabırla. bekleyelim inşallah
Aminn inşAllah yaşamayan bilmez dedikleri durum tam olarak sınamasın rabbim kimseyiİnşallah canım ne güzel yazmışsın hemen hemen hep aynı duygular Allah dualarımızı kabul eden inşallah
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşAllahAmin canım gerçekten bazilarimizin yolu uzun oluyor sabır ve dua düşüyor
Amiinnn inşallahRabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah
Çalışmaların hayırla sonuçlansın mujdeli haberlerini beklerim tatlım.Ablacımmmmm canım canım
Teşekkür ederizzzzzz
Bende direk yanlız kalsamda ağlasam direk moduna giriyorum o durumlardaBende çok istiyorum duygularıma engel olamıyorum hamile görünce bı veya Haberi alınca içim burkuluyo
Geçici menopoz nasıl oluyor canım?Merhaba, tüp bebek deniyorz, geçici menopoz dönemindeym
Canım bu ne demek biraz açıklar mısın?4 yil oldu benim de. Non klasik konjenital adrenal hiperplazi tanısı kondu 3ay önce. Kortizon kullanıyorum. Çok umutsuz ve mutsuzum kızlar
Hep öyle canım ister istemez o gözler doluyor bir andaBende çok istiyorum duygularıma engel olamıyorum hamile görünce bı veya Haberi alınca içim burkuluyo
Canım üzülmek inan ki hiç bir işe yaramaz. Hatta sana daha çok stres yapar. Sen hamile kalacağına inan yeter ki. İçinde hep umudun olsun.Bende çok istiyorum duygularıma engel olamıyorum hamile görünce bı veya Haberi alınca içim burkuluyo