Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide bu kervana Kaydedin. 4 YIL bitiyor evliyiz 1 sene istemedik ve istedikten snra iki sefer düşük yaşdm ve hayla yok bnm biraz hikayem uzun hadi inşallah ugur getirir herkese bu grup  21 Nisan bat günü
inşallah canım inşallah umut ve destek için burdayız

Bende 2 seneye yakındır uğraşıyorum olmadı tüp yaptık onu da tamamlayamıyoruz virüsten dolayı, nasip olmicak şey için boşa çaba gibi geliyor artık

Bende 1 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yıldırda çocuk istiyoruz 1 yıla yakın doktora gitmedim prolaktinim biraz yüksek çıktı ilaç kullandım normale döndü başka bir şeyim yok eşimin biraz düşük çıkmıştı bitkisel takviye aldı onunda değerli şimdi iyi normal doktor çocuk olmamasını gerektirecek bir durum yok dedi 3 4 ay daha normal yollardan denedik olmadı bu ay klomen kullandım 5 gün çatlatma iğnesi yaptım bu ayda olmadı rabbim isteyen herkese nasip edr inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda

Polikistik over var düzensiz adet oluyorum kilom yok diğer hormonlarım normal ama adet düzensizliği olunca böyle oluyor malesef
Hiç inanki reglle olan biley değil ilaçla regl gören biri bile gebe kalabiliyor sorusunuz Allahm dileyecek zamnını o ol demedn ne yapsak boş

Polikistik over var düzensiz adet oluyorum kilom yok diğer hormonlarım normal ama adet düzensizliği olunca böyle oluyor malesef
Ah o düzensizlik bende de oluyor malesef gününde olunca çocuk gibi seviniyorum Allah tan en fazla bir hafta oynuyor

Benide ekler misiniz listeye bat 16 Nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…