Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıkmış sonuç 18 civarında daha çok yeni inşallah güzel bir şekilde artar
Canım bu ayı nasıl değerlendirdin yumurta takibi felan yaptınmı merak ettim bizede hamile kalan arkadaşlar tüyolar verse ne güzel olur gerçi herşey vaktine esirdin. Çok mutlu oldum senin adına Allah çoğaltsın gebelerimiİ inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın

Ben ovulasyon testi kullanmadım ben akıntımdan anlıyorum yumurtlama zamanimi. Yumurtlamadan 6 gün ve 3 gün önce birliktelik olmuştu sadece. İlişkiden sonra en az 20 dk yataktan kalkmadim. Böyle yani canım. Önceki aylarda ovulasyon testi kullanmıştım ancak tutmamisti. Nasip bu aya imiş.

Hayırlı olsun canım . Kız olma ihtimali çok yüksek bebeğinin . Allah gönlündekini nasip etsin.

Iyi kuzim nolsnnn marktten gldm

Kızlar eşim bugün test almış marka albi. Gebeliğimi albi ile öğrenen varmı benim en güvenmediğim testti markada verdim gitmiş bunu almış eczacı en iyisi bu demiş herkes bundan alıyo demiş buda inanıp onu almış yapıcam ama doğruluğuna güvenmiyorum. Doğru sonuç alan varsa diye Bi sizlere soraym dedim

Olsun siz yapın testi varsa çıkar memnun kalanıda duydum heyecanla bekliyoruz sonucu

Ben kullanmıştım ve bende doğru sonuç vermişti

Bide reglinizin geçilmesiyle yapın daha net sonuç alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…