Canım bu ayı nasıl değerlendirdin yumurta takibi felan yaptınmı merak ettim bizede hamile kalan arkadaşlar tüyolar verse ne güzel olur gerçi herşey vaktine esirdin. Çok mutlu oldum senin adına Allah çoğaltsın gebelerimiİ inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınÇıkmış sonuç 18 civarında daha çok yeni inşallah güzel bir şekilde artar
Olsun önümüzdeki maçlara bakalım hiç üzülme biz çok alıştık o kırmızılara canımız sağolsun...elbet gelecek bebişler bekleyelimİlk defa geciken adetim 3. Gündü bugün umutlandırdı beni geldi kırmızılar
Gelecek Allah’ın izniyleOlsun önümüzdeki maçlara bakalım hiç üzülme biz çok alıştık o kırmızılara canımız sağolsun...elbet gelecek bebişler bekleyelim
İlk defa gecikme yaşadım ama bu da bi tecrübe olduHaaaa şöyle
Canım bazen hava değişimi stres sıkıntı etki edebiliyor.bu ay çoğu kişi gecikti diye duymuştum.aynen durmak yok sana kendini hatırlattı kendiside yakında gelir inşallahİlk defa gecikme yaşadım ama bu da bi tecrübe olduyola devam durmak yok mola sadece bu ❤❤
Ben ovulasyon testi kullanmadım ben akıntımdan anlıyorum yumurtlama zamanimi. Yumurtlamadan 6 gün ve 3 gün önce birliktelik olmuştu sadece. İlişkiden sonra en az 20 dk yataktan kalkmadim. Böyle yani canım. Önceki aylarda ovulasyon testi kullanmıştım ancak tutmamisti. Nasip bu aya imiş.Canım bu ayı nasıl değerlendirdin yumurta takibi felan yaptınmı merak ettim bizede hamile kalan arkadaşlar tüyolar verse ne güzel olur gerçi herşey vaktine esirdin. Çok mutlu oldum senin adına Allah çoğaltsın gebelerimiİ inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
Gözün aydın rabbim kucağına aldigin gunleride gostertsin sağlıklaÇıkmış sonuç 18 civarında daha çok yeni inşallah güzel bir şekilde artar
Hayırlı olsun canım . Kız olma ihtimali çok yüksek bebeğinin . Allah gönlündekini nasip etsin.Ben ovulasyon testi kullanmadım ben akıntımdan anlıyorum yumurtlama zamanimi. Yumurtlamadan 6 gün ve 3 gün önce birliktelik olmuştu sadece. İlişkiden sonra en az 20 dk yataktan kalkmadim. Böyle yani canım. Önceki aylarda ovulasyon testi kullanmıştım ancak tutmamisti. Nasip bu aya imiş.
Iyi bndr marketten geldm kuzumiyiyiz kuzucuk sen
Ben 4 gün erken oldum inşalalh hızlı yumurtlamak içindirCanım bazen hava değişimi stres sıkıntı etki edebiliyor.bu ay çoğu kişi gecikti diye duymuştum.aynen durmak yok sana kendini hatırlattı kendiside yakında gelir inşallah
Iyi kuzim nolsnnn marktten gldmsonucu buraya da yaz mutlaka naptın verdin mi kan
iyiyiz canım Şükür sen nasılsın
ohhh yansın yağlar canım MasAllah kesinlikle ne kadar verirsen kar bende gebelik öncesi kilo verdim pco ve insülin direnci vardı bende de direnci kırdım şükür 20 kilo verdim toplam
aleyküm selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın
Süper kuzum daha minicik sağlıkla büyüsünÇıkmış sonuç 18 civarında daha çok yeni inşallah güzel bir şekilde artar
Evet çatlıyorCanım son ikisi birini sabah yaptım birinide öğleden sonra
Olsun siz yapın testi varsa çıkar memnun kalanıda duydum heyecanla bekliyoruz sonucuKızlar eşim bugün test almış marka albi. Gebeliğimi albi ile öğrenen varmı benim en güvenmediğim testtimarkada verdim gitmiş bunu almış eczacı en iyisi bu demiş herkes bundan alıyo demiş buda inanıp onu almış yapıcam ama doğruluğuna güvenmiyorum. Doğru sonuç alan varsa diye Bi sizlere soraym dedim
Yarın yapıcam canm ama korkuyorm yokken var gösterirse diyeOlsun siz yapın testi varsa çıkar memnun kalanıda duydum heyecanla bekliyoruz sonucu
Ben kullanmıştım ve bende doğru sonuç vermiştiKızlar eşim bugün test almış marka albi. Gebeliğimi albi ile öğrenen varmı benim en güvenmediğim testtimarkada verdim gitmiş bunu almış eczacı en iyisi bu demiş herkes bundan alıyo demiş buda inanıp onu almış yapıcam ama doğruluğuna güvenmiyorum. Doğru sonuç alan varsa diye Bi sizlere soraym dedim
Bide reglinizin geçilmesiyle yapın daha net sonuç alirsinizKızlar eşim bugün test almış marka albi. Gebeliğimi albi ile öğrenen varmı benim en güvenmediğim testtimarkada verdim gitmiş bunu almış eczacı en iyisi bu demiş herkes bundan alıyo demiş buda inanıp onu almış yapıcam ama doğruluğuna güvenmiyorum. Doğru sonuç alan varsa diye Bi sizlere soraym dedim
3 günüm var beklesemmi 3 günBide reglinizin geçilmesiyle yapın daha net sonuç alirsiniz