Bende düşükten sonra çok kilo aldım şişlik kaldı resmen..hamileykende 2 kilo al sana beş kilo...bati diyorum hamileliğe kadar bu 5 kilomu atayım gerçi utanarak söylüyorum 8 kilo fazlam varAynen koronadan dolayı dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyoruz ama evde Leslie zumba yapabiliriz
Amin canım inşallahhadi insAllah rasgelir canım kaçmamıştr insAllah sabah değerlendirmenzde iyi olmuş bu arada daha iyi diyorlar
MaşAllah canım çok iyi kilolar gitsin bebişin gelsin insAllah sağlıkla
Heyy Maşallahhh yaBende Leslie ve diyetle işte 2 ayda 10 kilo verdim darısı nice eksilerin başına aynen çok iyi oluyor gebelik öncesi
Aynen spor candirBende düşükten sonra çok kilo aldım şişlik kaldı resmen..hamileykende 2 kilo al sana beş kilo...bati diyorum hamileliğe kadar bu 5 kilomu atayım gerçi utanarak söylüyorum 8 kilo fazlam varo nedenle spora devam
Aynen canım şimdi geriye beklemek kalıyor gelsin bebişlerhadi insAllah rasgelir canım kaçmamıştr insAllah sabah değerlendirmenzde iyi olmuş bu arada daha iyi diyorlar
MaşAllah canım çok iyi kilolar gitsin bebişin gelsin insAllah sağlıkla
Canım hamile kalmaya yardımcı olduğunu biliyorum bana da yazmıştı hatta doktorum ama ben bı kutu kullandım sadece belki ondan fayda görmedim ilaç pahalı gelmiştiKızlar İnofolic Combi veya Şase kullanıp hamile kalan arkadaslar konusunda duyumlariniz var mı,bazı Drlar bunları hamile kalmaya yardimci olarak yazıyormus ama
Sağlık olsun da herşey olur insAllahAynen canım şimdi geriye beklemek kalıyor gelsin bebişlergüzel düşüneyim güzel olsun olmasada canım sağolsun
ben onu 5 ay kullandım.. gebe değilim fakat yumurta gelişiminde iyi reglleride düzenliyorKızlar İnofolic Combi veya Şase kullanıp hamile kalan arkadaslar konusunda duyumlariniz var mı,bazı Drlar bunları hamile kalmaya yardimci olarak yazıyormus ama
Sakin utanma tartida eksi görünce mutlu olacaksın birde benim kafam ne zaman başka birşeyle meşgul olsa ben o zaman hamile kalıyorum yani beyninin rahat olmasida çok önemli bu yüzden spora başladığında beynin farklı şeylere yönelince hamile kalman da kolaylaşacak tır canimBende düşükten sonra çok kilo aldım şişlik kaldı resmen..hamileykende 2 kilo al sana beş kilo...bati diyorum hamileliğe kadar bu 5 kilomu atayım gerçi utanarak söylüyorum 8 kilo fazlam varo nedenle spora devam
Kesinlikle canım herşeyin başı sağlıkSağlık olsun da herşey olur insAllah
Çok doğru canım kafada bitiremediğimiz için hamile kalmada güçlük çekiyoruz.spor bendeki tüm negatif enerjiyi alıyor ayrıca.Ama azmine hayran kaldım çok güzel vermişsin tebrikler darısı başıma inşallahSakin utanma tartida eksi görünce mutlu olacaksın birde benim kafam ne zaman başka birşeyle meşgul olsa ben o zaman hamile kalıyorum yani beyninin rahat olmasida çok önemli bu yüzden spora başladığında beynin farklı şeylere yönelince hamile kalman da kolaylaşacak tır canim
Teşekkür ediyorum,ben de kullandım aslında bir kutu böyle bir artısı olduğunu bilmeden ama dediğin gibi belki de yeterli olmadı şimdi de tekrar baslasam mı diye düşünüyorum umarım gerek kalmaz tabi amaCanım hamile kalmaya yardımcı olduğunu biliyorum bana da yazmıştı hatta doktorum ama ben bı kutu kullandım sadece belki ondan fayda görmedim ilaç pahalı gelmişti
Teşekkür ederim canım sen yapabilirsin ben senin yapabileceğini biliyorumÇok doğru canım kafada bitiremediğimiz için hamile kalmada güçlük çekiyoruz.spor bendeki tüm negatif enerjiyi alıyor ayrıca.Ama azmine hayran kaldım çok güzel vermişsin tebrikler darısı başıma inşallah
Benim regl düzensizligim yok ama yumurtalarim kalitesiz sanırım Aralık ayında geçirdiğim kimyasal gebelik de bunun göstergesiydi sanirim,kullansam mı acaba diye olumlu bişiler duymaya çalışıyorum umarım gerek kalmaz tabi hepimiz çabucak gebe kalırız bu ayben onu 5 ay kullandım.. gebe değilim fakat yumurta gelişiminde iyi reglleride düzenliyor
Aynen canım şimdi geriye beklemek kalıyor gelsin bebişlergüzel düşüneyim güzel olsun olmasada canım sağolsun