- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Kaç gün geçti üstünden adet gününün ay çok merak ettim yapın eğer bikaç gün geçtiyse Allah gönlüne göre versinYarın yapıcam canm ama korkuyorm yokken var gösterirse diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün geçti üstünden adet gününün ay çok merak ettim yapın eğer bikaç gün geçtiyse Allah gönlüne göre versinYarın yapıcam canm ama korkuyorm yokken var gösterirse diye
Adetime 3 gün var canm geçmesini beklesem miKaç gün geçti üstünden adet gününün ay çok merak ettim yapın eğer bikaç gün geçtiyse Allah gönlüne göre versin
Yumurtlama dan sonra 12.gün çıkar eğer varsa3 günüm var beklesemmi 3 gün
Bu ay yumurtlama takibi ilişki takibi yapmadm hiç bilmiyorumYumurtlama dan sonra 12.gün çıkar eğer varsa
Peki yaptığınızda hangi günler oldu yumurtlama her ay aynı gibi oluyor hemen hemenBu ay yumurtlama takibi ilişki takibi yapmadm hiç bilmiyorum
Siz bilirsiniz ben çok sabırsızım o yüzden yap yap diye üstelemek istemiyorum ama marka kötü değil test markası yaniPeki yaptığınızda hangi günler oldu yumurtlama her ay aynı gibi oluyor hemen hemen
Onun takibini de yapmadm bu ay yoğun geçti eşim ne zaman istediyse oldu ve not Almadm 2 gün önce adetimin yaklaştığını farkettimPeki yaptığınızda hangi günler oldu yumurtlama her ay aynı gibi oluyor hemen hemen
Yarın yaparm silik çıkarsa adet günümde tekrar yaparm artkSiz bilirsiniz ben çok sabırsızım o yüzden yap yap diye üstelemek istemiyorum ama marka kötü değil test markası yani
Herkesin ki hemen çıkmaya bilir benim misal adetim gecikmeden asla testte çıkmaz daha önce testlerle tecrübem varsa erken çıktığına dair yap3 günüm var beklesemmi 3 gün
Bide eşiniz testi birden fazla alsın ne olur ne olmaz3 günüm var beklesemmi 3 gün
Evet canım bende yumurtladığımda anlıyorum akıntı ve kasık ağrısından ha birde göğüs ağrısı. Demekki nasip olmuş herşey vaktine esirdir...inşallah değerlerinde kat kat artarBen ovulasyon testi kullanmadım ben akıntımdan anlıyorum yumurtlama zamanimi. Yumurtlamadan 6 gün ve 3 gün önce birliktelik olmuştu sadece. İlişkiden sonra en az 20 dk yataktan kalkmadim. Böyle yani canım. Önceki aylarda ovulasyon testi kullanmıştım ancak tutmamisti. Nasip bu aya imiş. ☺☺
Ben gebeliğimi ilk kanda öğrenmiştim 4 gün varken 97.6 gibi Bi değer çıkmıştı idrarda çıkar diye düşünüyorum bu değerleHerkesin ki hemen çıkmaya bilir benim misal adetim gecikmeden asla testte çıkmaz daha önce testlerle tecrübem varsa erken çıktığına dair yap
Aynen demekki bu ay yımırtalar daha çok büyüyecekBen 4 gün erken oldum inşalalh hızlı yumurtlamak içindir
1 tane almış silik çıkarsa tekrar aldırırım inşallahBide eşiniz testi birden fazla alsın ne olur ne olmaz
Çıkar o zaman sabah ilk idrarla yap inşaallah güzel sonuç alırsınBen gebeliğimi ilk kanda öğrenmiştim 4 gün varken 97.6 gibi Bi değer çıkmıştı idrarda çıkar diye düşünüyorum bu değerle
Sağol canım ya hadi bakalım gelsin bebiş inşallah sağlıcaklaSüper kuzum daha minicik sağlıkla büyüsün
Evet çatlıyor
moon kuzummm1 tane almış silik çıkarsa tekrar aldırırım inşallah
Yarn sabah yapaym o zamanÇıkar o zaman sabah ilk idrarla yap inşaallah güzel sonuç alırsın
Hadi inşallah yaa bu sefer de olsun artk ya 2.5 yıl oldu macun kullanyrm onun etkisinden olsa gerek yumuşlar erken gelişyo sanrmAynen demekki bu ay yımırtalar daha çok büyüyecek
Baloncuğummoon kuzummm