Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben onu 5 ay kullandım.. gebe değilim fakat yumurta gelişiminde iyi reglleride düzenliyor
Şunu da sormak istiyorum çatlayan yumurta zaten afedersiniz döllenmek için elverişli durumda olan yumurta değil midir,bilmiyorum sadece mantık yürütmeye çalışıyorum 🙈

Benim regl düzensizligim yok ama yumurtalarim kalitesiz sanırım Aralık ayında geçirdiğim kimyasal gebelik de bunun göstergesiydi sanirim,kullansam mı acaba diye olumlu bişiler duymaya çalışıyorum umarım gerek kalmaz tabi hepimiz çabucak gebe kalırız bu ay🙏

Canım yumurta kaliteni artırmak için mutlaka omega 3 ,d vitamini kullanmanı tavsiye ederim .

Canım bugünü değerlendirmişsin bence yarın cumartesi ve pazarıda değerlendir ve ondan sonrada 2 güne bir devam et bazen adet dönemine yakın 2. Bir yunurtlama veya atık yumurta çatlamasıda olabiliyor. Birde sabah yapılan ilişkide spermler daha hızlı ve hareketli oluyor. Tavsiyem ilişki öncesi eşine sert türk kahvesi ve bitter çikolata yedir. Kahve spemleri hızlandır. Bitter de sperm kalitesini artırıyor.
Öylemi hiç bilmiyordum yalnız iki gün daha olması şartmı çünkü silikleşti bu çatladığını gösterirmi? bu yumurta takibi işi vallaha helal olsun takip edip günleri kaçırmaynlara.şimdi ayakta alkışlıyorum.

Şunu da sormak istiyorum çatlayan yumurta zaten afedersiniz döllenmek için elverişli durumda olan yumurta değil midir,bilmiyorum sadece mantık yürütmeye çalışıyorum 🙈
evet ama kalitelimidir ? tartışılır... onu ancak doktorlar bilir..
birde her çatlayan yumurta döllenmez.. önemli olan spermle buluşması :)

Öylemi hiç bilmiyordum yalnız iki gün daha olması şartmı çünkü silikleşti bu çatladığını gösterirmi? bu yumurta takibi işi vallaha helal olsun takip edip günleri kaçırmaynlara.şimdi ayakta alkışlıyorum.
Canım evet silikleşmesi demek çatladı demek. Bence gerekli ilişki çünkü yumurta çatladıktan sonra 6 saat max 24 saat canlı kalıyor.

Teşekkür ediyorum,ben de kullandım aslında bir kutu böyle bir artısı olduğunu bilmeden ama dediğin gibi belki de yeterli olmadı şimdi de tekrar baslasam mı diye düşünüyorum umarım gerek kalmaz tabi ama 🙏
insAllah gerek kalmaz tabi ama faydasını gören de var bildgm kadaryyla yumurtlama için etkili bir ilaç düzenliyor falan hayırlısı olsun

sonucu buraya da yaz mutlaka naptın verdin mi kan 🤗
iyiyiz canım Şükür sen nasılsın 😘
ohhh yansın yağlar canım MasAllah kesinlikle ne kadar verirsen kar bende gebelik öncesi kilo verdim pco ve insülin direnci vardı bende de direnci kırdım şükür 20 kilo verdim toplam
aleyküm selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın 😘
Evet kan verdim sonuç bekliyorum ☺️ çıkınca yazacağım hemen 👍👍

Eklentiler

• 8BF93CEB-F797-46FF-B76E-E29222A564D0.jpeg
    8BF93CEB-F797-46FF-B76E-E29222A564D0.jpeg
    125,9 KB · Görüntüleme: 39
X