Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben onu 5 ay kullandım.. gebe değilim fakat yumurta gelişiminde iyi reglleride düzenliyor
Şunu da sormak istiyorum çatlayan yumurta zaten afedersiniz döllenmek için elverişli durumda olan yumurta değil midir,bilmiyorum sadece mantık yürütmeye çalışıyorum

Canım yumurta kaliteni artırmak için mutlaka omega 3 ,d vitamini kullanmanı tavsiye ederim .

Öylemi hiç bilmiyordum yalnız iki gün daha olması şartmı çünkü silikleşti bu çatladığını gösterirmi? bu yumurta takibi işi vallaha helal olsun takip edip günleri kaçırmaynlara.şimdi ayakta alkışlıyorum.

Şunu da sormak istiyorum çatlayan yumurta zaten afedersiniz döllenmek için elverişli durumda olan yumurta değil midir,bilmiyorum sadece mantık yürütmeye çalışıyorum
evet ama kalitelimidir ? tartışılır... onu ancak doktorlar bilir..
birde her çatlayan yumurta döllenmez.. önemli olan spermle buluşması :)

Canım evet silikleşmesi demek çatladı demek. Bence gerekli ilişki çünkü yumurta çatladıktan sonra 6 saat max 24 saat canlı kalıyor.

insAllah gerek kalmaz tabi ama faydasını gören de var bildgm kadaryyla yumurtlama için etkili bir ilaç düzenliyor falan hayırlısı olsun

Evet kan verdim sonuç bekliyorum çıkınca yazacağım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…