- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Şunu da sormak istiyorum çatlayan yumurta zaten afedersiniz döllenmek için elverişli durumda olan yumurta değil midir,bilmiyorum sadece mantık yürütmeye çalışıyorumben onu 5 ay kullandım.. gebe değilim fakat yumurta gelişiminde iyi reglleride düzenliyor
Benim regl düzensizligim yok ama yumurtalarim kalitesiz sanırım Aralık ayında geçirdiğim kimyasal gebelik de bunun göstergesiydi sanirim,kullansam mı acaba diye olumlu bişiler duymaya çalışıyorum umarım gerek kalmaz tabi hepimiz çabucak gebe kalırız bu ay
Evet öyledir canım .Şunu da sormak istiyorum çatlayan yumurta zaten afedersiniz döllenmek için elverişli durumda olan yumurta değil midir,bilmiyorum sadece mantık yürütmeye çalışıyorum
Öylemi hiç bilmiyordum yalnız iki gün daha olması şartmı çünkü silikleşti bu çatladığını gösterirmi? bu yumurta takibi işi vallaha helal olsun takip edip günleri kaçırmaynlara.şimdi ayakta alkışlıyorum.Canım bugünü değerlendirmişsin bence yarın cumartesi ve pazarıda değerlendir ve ondan sonrada 2 güne bir devam et bazen adet dönemine yakın 2. Bir yunurtlama veya atık yumurta çatlamasıda olabiliyor. Birde sabah yapılan ilişkide spermler daha hızlı ve hareketli oluyor. Tavsiyem ilişki öncesi eşine sert türk kahvesi ve bitter çikolata yedir. Kahve spemleri hızlandır. Bitter de sperm kalitesini artırıyor.
evet ama kalitelimidir ? tartışılır... onu ancak doktorlar bilir..Şunu da sormak istiyorum çatlayan yumurta zaten afedersiniz döllenmek için elverişli durumda olan yumurta değil midir,bilmiyorum sadece mantık yürütmeye çalışıyorum
Canım evet silikleşmesi demek çatladı demek. Bence gerekli ilişki çünkü yumurta çatladıktan sonra 6 saat max 24 saat canlı kalıyor.Öylemi hiç bilmiyordum yalnız iki gün daha olması şartmı çünkü silikleşti bu çatladığını gösterirmi? bu yumurta takibi işi vallaha helal olsun takip edip günleri kaçırmaynlara.şimdi ayakta alkışlıyorum.
Kullanıyorum bikaç aydır hepsini artik gelse şu bebisler birer birerCanım yumurta kaliteni artırmak için mutlaka omega 3 ,d vitamini kullanmanı tavsiye ederim .
Geliyor bebişler inşallahKullanıyorum bikaç aydır hepsini artik gelse şu bebisler birer birer
insAllah gerek kalmaz tabi ama faydasını gören de var bildgm kadaryyla yumurtlama için etkili bir ilaç düzenliyor falan hayırlısı olsunTeşekkür ediyorum,ben de kullandım aslında bir kutu böyle bir artısı olduğunu bilmeden ama dediğin gibi belki de yeterli olmadı şimdi de tekrar baslasam mı diye düşünüyorum umarım gerek kalmaz tabi ama
Testi atsana canımYaptım canım sabah azıcık silikleşti demin gene yaptım biraz daha silikleşti bu çatladığını gösterir değil mi?
Kulağa çok güzel geldi vallaGeliyor bebişler inşallah
Evet kan verdim sonuç bekliyorumsonucu buraya da yaz mutlaka naptın verdin mi kan
iyiyiz canım Şükür sen nasılsın
ohhh yansın yağlar canım MasAllah kesinlikle ne kadar verirsen kar bende gebelik öncesi kilo verdim pco ve insülin direnci vardı bende de direnci kırdım şükür 20 kilo verdim toplam
aleyküm selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın
ayy güzel sonuçlarla inşallahEvet kan verdim sonuç bekliyorum ☺ çıkınca yazacağım hemen
Güzel sonuçlar alırsın insAllahEvet kan verdim sonuç bekliyorum ☺ çıkınca yazacağım hemen
Hayırlı haberler al insaaEvet kan verdim sonuç bekliyorumçıkınca yazacağım hemen
Hayırlı haberler al insaa
Güzel sonuçlar alırsın insAllah
Çıkmış sonuç 18 civarında daha çok yeni inşallah güzel bir şekilde artarayy güzel sonuçlarla inşallah
Canım son ikisi birini sabah yaptım birinide öğleden sonraTesti atsana canım
Amin inşallah tekrardan hayırlı olsun canımÇıkmış sonuç 18 civarında daha çok yeni inşallah güzel bir şekilde artar
hayırlısı ile artar inşallah kuzumÇıkmış sonuç 18 civarında daha çok yeni inşallah güzel bir şekilde artar