- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 33
Yarn sabah yapaym o zaman
[/Q
Hadi bakalım güzel haberler alırsın inşallah bizede verirsin
Test yaptın mı canım?Kızlar eşim bugün test almış marka albi. Gebeliğimi albi ile öğrenen varmı benim en güvenmediğim testtimarkada verdim gitmiş bunu almış eczacı en iyisi bu demiş herkes bundan alıyo demiş buda inanıp onu almış yapıcam ama doğruluğuna güvenmiyorum. Doğru sonuç alan varsa diye Bi sizlere soraym dedim
canım geçen ay 5 liralık hamilelik testlerden bir kutu istettim. Sıkıldıkça yaparım diyordum...elimde 35 test var ona rağmen ben adetim gelmeden hayatta test yapmam.sabırlıyımdır her konudaBide eşiniz testi birden fazla alsın ne olur ne olmaz
Amin canım inşallahEvet canım bende yumurtladığımda anlıyorum akıntı ve kasık ağrısından ha birde göğüs ağrısı. Demekki nasip olmuş herşey vaktine esirdir...inşallah değerlerinde kat kat artar
Aaaa hangi macunmuş böyleHadi inşallah yaabu sefer de olsun artk ya 2.5 yıl oldu macun kullanyrm onun etkisinden olsa gerek yumuşlar erken gelişyo sanrm
hadi hayırlı haberlerle bebeğimBaloncuğum
canım geçen ay 5 liralık hamilelik testlerden bir kutu istettim. Sıkıldıkça yaparım diyordum...elimde 35 test var ona rağmen ben adetim gelmeden hayatta test yapmam.sabırlıyımdır her konudaben coronadan dolayı eve gebelik ve ovulasyon testi stok yaptım sanki kıtlık çıkmış
Stok iyidircanım geçen ay 5 liralık hamilelik testlerden bir kutu istettim. Sıkıldıkça yaparım diyordum...elimde 35 test var ona rağmen ben adetim gelmeden hayatta test yapmam.sabırlıyımdır her konudaben coronadan dolayı eve gebelik ve ovulasyon testi stok yaptım sanki kıtlık çıkmış
Yok canm daha yapmadm yarn sabah ilk idrarla yapıcam inşallah. Adete 3 gün var daha çıkmaz diye yapmadm bugünTest yaptın mı canım?
Hadi inşallah inşallahYok canm daha yapmadm yarn sabah ilk idrarla yapıcam inşallah. Adete 3 gün var daha çıkmaz diye yapmadm bugün
İnsallah kuzumhadi hayırlı haberlerle bebeğim
Çıkmış sonuç 18 civarında daha çok yeni inşallah güzel bir şekilde artar
olsun vardır bı hayır diyip devam ediyoruz canım olacak insAllah biz sadece vaktini bilmiyoruzİlk defa geciken adetim 3. Gündü bugün umutlandırdı beni geldi kırmızılar
aman dikkat et kendine canım dışarda biz hiç çıkmıyoruz dışarı falan kızımla eşim gidip geliyor mecbur tabiIyi kuzim nolsnnn marktten gldm
Bencede üç tane falan ayrı ayrı markanın alınabilirBide eşiniz testi birden fazla alsın ne olur ne olmaz
Bu ay benimde içimde hem ümit hem korku var inşaallah ümit ettiğim olurİnsallah kuzumeşim bu ay çok inanıyor bakalım ne olacak inşallah inandığı gibi olur
iyiym bende canım hamdolsun okuldaki öğrencilerle ugrasıyrum ebada kafayı yicemsonucu buraya da yaz mutlaka naptın verdin mi kan
iyiyiz canım Şükür sen nasılsın
ohhh yansın yağlar canım MasAllah kesinlikle ne kadar verirsen kar bende gebelik öncesi kilo verdim pco ve insülin direnci vardı bende de direnci kırdım şükür 20 kilo verdim toplam
aleyküm selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın
aslında iyisin canım ya doktor kilo mu ver dediŞuan 63.9 canim
Evet doktor kilo ver dedi bide benim boyunda kısa o yüzden veriyorum canim boyum 158 58 olsam süper olacak 55 filanaslında iyisin canım ya doktor kilo mu ver dedi
İnsallah herkes umuduna kavuşurBu ay benimde içimde hem ümit hem korku var inşaallah ümit ettiğim olur
bende 1.60 a 57 kg kilo aldım bu sıralar.. pko olunca kilo allması da kolay oluyor.. kendimi bildim bileli bu bela benimleEvet doktor kilo ver dedi bide benim boyunda kısa o yüzden veriyorum canim boyum 158 58 olsam süper olacak 55 filan