- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 33
Günlük ueme içme düzenime göre yapıyorum canım ben genelde gündüz 12-3 arası boslugum oluyor o yüzden o esnada spor yapıyorum yapmadan 20 dk önce sade türk kahvesi iciyorum sonra duydun mu bilmiyorum Leslie diye bir kadın var açıyorum onu netten evde yürüyüş ve hareket yaptırıyor onu yapıyorum ip atliyorum şubattan beri kilo veriyorum 10 kilo verdim vermeye de bu ayda devam edicem inşaallah gebelik oluşunca birakicam bence sende kendine vakit ayır istediğin bebiş için onun daha karnında aha rahat olması sağlığı için yapmalısın en büyük azim sebebin bu olmalı ben nisandan sonra ki reglime odaklandım hep gebelik düşüncesi olarak bu yüzden de vazgeçmedim sende başla ve bu yüzden vazgeçmeBanada asila su azmi bende verim ya evde sistik sistik yat yat karantinadan
Yaptım canım sabah azıcık silikleşti demin gene yaptım biraz daha silikleşti bu çatladığını gösterir değil mi?Yaptın mı ovulasyon canım?
Canım bende pkoluyum kaç kilosunBen bı spor yapıp duşa girdim ohh misgebelik öncesi kilo verme sürecinde yım haftaya regl olucam Ramazan'a kadar ne kadar verirsem kâr gözüyle bakıyorum ben PCO kuyum insülin direnci de var + kilo bunlar gebelikte düşüğe sebep olabiliyor o yüzden gebelik elde edene kadar kilo vermek istiyorum
Bu topikteki herkes gebe kalacak hep diyorum gene diyorum :)
Hala 20 Şubat bat yazamıyorum gelmiyorrrrKizlarrr satinlarinizi yazın
Canım bende Leslie yürüyüşünü yapıyorum 45 dk lık çok eğlenceli daha önce eve koşu bantı almıştım iğrenç sıkıcıydı.bu kadın bana kalori yaktırıyo hiç olmazsa.öncesi yürüyüş yapıyorduk şimdi coronadan dolayı yapamıyoruzGünlük ueme içme düzenime göre yapıyorum canım ben genelde gündüz 12-3 arası boslugum oluyor o yüzden o esnada spor yapıyorum yapmadan 20 dk önce sade türk kahvesi iciyorum sonra duydun mu bilmiyorum Leslie diye bir kadın var açıyorum onu netten evde yürüyüş ve hareket yaptırıyor onu yapıyorum ip atliyorum şubattan beri kilo veriyorum 10 kilo verdim vermeye de bu ayda devam edicem inşaallah gebelik oluşunca birakicam bence sende kendine vakit ayır istediğin bebiş için onun daha karnında aha rahat olması sağlığı için yapmalısın en büyük azim sebebin bu olmalı ben nisandan sonra ki reglime odaklandım hep gebelik düşüncesi olarak bu yüzden de vazgeçmedim sende başla ve bu yüzden vazgeçme
sonucu buraya da yaz mutlaka naptın verdin mi kanBen yarın tatil olduğu için şimdi özel hastaneye gideceğim kan vermeye dua edin lütfen. Biraz önce erken gebelik testi de yaptım onda daha belirgin bir pozitif gördüm hakkımızda hayırlısı hepimiz için
iyiyiz canım Şükür sen nasılsınNabersiniz iki gozumun cicekleri
ohhh yansın yağlar canım MasAllah kesinlikle ne kadar verirsen kar bende gebelik öncesi kilo verdim pco ve insülin direnci vardı bende de direnci kırdım şükür 20 kilo verdim toplamBen bı spor yapıp duşa girdim ohh misgebelik öncesi kilo verme sürecinde yım haftaya regl olucam Ramazan'a kadar ne kadar verirsem kâr gözüyle bakıyorum ben PCO kuyum insülin direnci de var + kilo bunlar gebelikte düşüğe sebep olabiliyor o yüzden gebelik elde edene kadar kilo vermek istiyorum
aleyküm selam cnm iyiyim şükür sen nasılsınSelam kuzular nasılsınız ♥
Canım 3 mil var bı de 3 mil 5k olanı var tavsiye ederim acayip ter attırıyor bölgesel olarak ölçülerini de al hatta incelme oluyor başta sıkılasiyor insanCanım bende Leslie yürüyüşünü yapıyorum 45 dk lık çok eğlenceli daha önce eve koşu bantı almıştım iğrenç sıkıcıydı.bu kadın bana kalori yaktırıyo hiç olmazsa.öncesi yürüyüş yapıyorduk şimdi coronadan dolayı yapamıyoruz
güzel annemizde burdaymışsonucu buraya da yaz mutlaka naptın verdin mi kan
iyiyiz canım Şükür sen nasılsın
ohhh yansın yağlar canım MasAllah kesinlikle ne kadar verirsen kar bende gebelik öncesi kilo verdim pco ve insülin direnci vardı bende de direnci kırdım şükür 20 kilo verdim toplam
aleyküm selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın
Canım ölçü almadım ama alayım şimdi merak ettim bakalım nekadar inceltecek...benim spor geçmişim olduğu için hepsi bana uyarCanım 3 mil var bı de 3 mil 5k olanı var tavsiye ederim acayip ter attırıyor bölgesel olarak ölçülerini de al hatta incelme oluyor başta sıkılasiyor insan
güzel annemizde burdaymış
Şuan 63.9 canimCanım bende pkoluyum kaç kilosun
Acayip motive ederdi ölçüler beni ya Ooo MaşAllah ne güzel ne yapıyordun SporCanım ölçü almadım ama alayım şimdi merak ettim bakalım nekadar inceltecek...benim spor geçmişim olduğu için hepsi bana uyar
Aynen koronadan dolayı dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyoruz ama evde Leslie zumba yapabilirizCanım bende Leslie yürüyüşünü yapıyorum 45 dk lık çok eğlenceli daha önce eve koşu bantı almıştım iğrenç sıkıcıydı.bu kadın bana kalori yaktırıyo hiç olmazsa.öncesi yürüyüş yapıyorduk şimdi coronadan dolayı yapamıyoruz
Çok sağol canım ya duan yeterNasılsın canım Rabb'im sizinde mutlu haberi vermenizi nasip edecek insAllah
Bende Leslie ve diyetle işte 2 ayda 10 kilo verdim darısı nice eksilerin başına aynen çok iyi oluyor gebelik öncesisonucu buraya da yaz mutlaka naptın verdin mi kan
iyiyiz canım Şükür sen nasılsın
ohhh yansın yağlar canım MasAllah kesinlikle ne kadar verirsen kar bende gebelik öncesi kilo verdim pco ve insülin direnci vardı bende de direnci kırdım şükür 20 kilo verdim toplam
aleyküm selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın
Bencede sikilasiyorsun ben ölçülerinde aldımCanım 3 mil var bı de 3 mil 5k olanı var tavsiye ederim acayip ter attırıyor bölgesel olarak ölçülerini de al hatta incelme oluyor başta sıkılasiyor insan
hadi insAllah rasgelir canım kaçmamıştr insAllah sabah değerlendirmenzde iyi olmuş bu arada daha iyi diyorlarÇok sağol canım ya duan yeteriyiyim çokşükür dün yumurtlama günümdü ağrım çok vardı gece kafayı vurup yattım sabah test yaptım...Silikleşmişti ama sabahı es geçmedik tabi inşallah bu ay sağlıkla bebişlerimiz gelir hayırlısıyla. Umarım yumurtlama kaçmamıştır.kaçmışsada nasip kısmet nediyeyim
MaşAllah canım çok iyi kilolar gitsin bebişin gelsin insAllah sağlıklaBende Leslie ve diyetle işte 2 ayda 10 kilo verdim darısı nice eksilerin başına aynen çok iyi oluyor gebelik öncesi