- 20 Mart 2011
- 13.740
- 32.272
Çatlama oluyormu kist olduğunda nasıl anlaşılır coronadan dolayı doktorada gidilmez şimdi
Kızlar bende de bir kere kist oluşmuştu ama asla ağrı hissetmedim ve her defasında çatlamayi gördüm, herkeste farklı olabiliyor demekkiKist olduğunda ağrıdan uykumdan uyanıyordum bir anda yani bariz bir sıkıntı veriyor bir de kist sol taraftaydı yatarken soluma döndüğümde acıyordu
canım öğlesen sonra 3 gibi yaptım.Bide kuzum bu 9 nisan yazan testi saat kaçta yaptın?
Bayıldım canım resmen geniş ailesiniz sizEvett eşimin bugun Kü supriz i :) Arkadasının Koyunu doğum yapmış bana ayırtmış eşim çok istiyordumkedi köpek kuş kuzu birde sincap var
Bak şimdi bunu da aklında tut benim genelde ertesi gün aynı saatlere doğru çatlıyordu takip et bakalım en azından bir fikrimiz olur. Bir de akıntın oluyor mu?canım öğlesen sonra 3 gibi yaptım.
10 nisan olan ovulasyon bugün kümü?canım öğlesen sonra 3 gibi yaptım.
Kızlar bende de bir kere kist oluşmuştu ama asla ağrı hissetmedim ve her defasında çatlamayi gördüm, herkeste farklı olabiliyor demekki
Yok canım çokşükür benim öyle bir ağrı değil akşamüstü başladı kasıklarım batıyor birde dolululuk çok var aytıca sol bacağımada vuruyor ağrı çünkü sol kasığım daha çok ağrıyorKist olduğunda ağrıdan uykumdan uyanıyordum bir anda yani bariz bir sıkıntı veriyor bir de kist sol taraftaydı yatarken soluma döndüğümde acıyordu
Aynen yeni yaptım ondan 10 nisana koydum10 nisan olan ovulasyon bugün kümü?
Yumurtlama zamanı ya çok normal canım zaten birkaç takip sonrası ne zaman yumurtlama oldugunu sen de anlayacaksın ağrı ve akıntıdan. Teste gerek bile kalmayacakYok canım çokşükür benim öyle bir ağrı değil akşamüstü başladı kasıklarım batıyor birde dolululuk çok var aytıca sol bacağımada vuruyor ağrı çünkü sol kasığım daha çok ağrıyor
Bizim olduğumuz il de acayip çok sincap var. Yiyeceklik bırakıyorum, bahcemiz e kediler geliyor onları besliyorum köpeğimiz var.Bayıldım canım resmen geniş ailesiniz siz
Kız kocisin nerde. Saldırı ya gecseneAynen yeni yaptım ondan 10 nisana koydumçatlamasın yarına kadar inşallah
Ne mutlu sana kuzumBizim olduğumuz il de acayip çok sincap var. Yiyeceklik bırakıyorum, bahcemiz e kediler geliyor onları besliyorum köpeğimiz var.
Off çok iyi ya çiftlik evi gibi insan hayatta yaşlanmaz böyle bir yerde... inşallah kuzu alamadan kuzun gelirBen olumsuz düşünmüyorum. Neşem yerinde rabbime çok şükür bin şükür. Kafa takmıyorum benim bir sürü çocuğum var zaten :) 2 muhabbet kuşum var bir tanede kuzu alacağım, köpeğim var Bitkilerim var. Allaha çok şükür., Kocam çocuk tan beter :) daha ne olsun.
Dışarıya çıkmıyorum doğru düzgün eczaneye de gidemiyorum tabi. Bağışıklık için de kullanmalı ama bütün hevesim kaçtı benim yine. Ovu testi yaptım günleri değerlendirdim hayıt kullandım. Olmayınca olmuyor. Kısmet değil belki de. Başkalarına öğüt veriyorum pes etme diye ama ben pes etmek üzereyim.En iyisi Vitamin hapı kullanmak. E vitaminide çok önemli bizler için
Şöyle söyleyim ne zaman aşırı derecede ağrı hissetsem doktora gittim ve kist olduğunu gördüm ama her ağrı kist olduğunu göstermez kişi kendi kendisinin doktoru olmalı vücudunu tanımalıYok canım çokşükür benim öyle bir ağrı değil akşamüstü başladı kasıklarım batıyor birde dolululuk çok var aytıca sol bacağımada vuruyor ağrı çünkü sol kasığım daha çok ağrıyor
Hoy pik yapmış yarın çatlar gibi duruyorKızlar dayanamayıp test yaptım yumurtam çatlamamış değil mi bakarmısınız?
Ayyy hadi inşallahHoy pik yapmış yarın çatlar gibi duruyor
E vitamini için çiğ badem de güzel bir doğal kaynak üstelik omega 3 ve Omega 6 içeriyorDışarıya çıkmıyorum doğru düzgün eczaneye de gidemiyorum tabi. Bağışıklık için de kullanmalı ama bütün hevesim kaçtı benim yine. Ovu testi yaptım günleri değerlendirdim hayıt kullandım. Olmayınca olmuyor. Kısmet değil belki de. Başkalarına öğüt veriyorum pes etme diye ama ben pes etmek üzereyim.
Hayır lütfen pes etme birçok kadın bu yollardan geçiyor, artık gerçekten çağımızın kaçınılmaz sonu bu. Hepimiz öyle veya böyle bununla mücadele ettik canım bol bol dua et sabırlı olmaya çalış lütfenDışarıya çıkmıyorum doğru düzgün eczaneye de gidemiyorum tabi. Bağışıklık için de kullanmalı ama bütün hevesim kaçtı benim yine. Ovu testi yaptım günleri değerlendirdim hayıt kullandım. Olmayınca olmuyor. Kısmet değil belki de. Başkalarına öğüt veriyorum pes etme diye ama ben pes etmek üzereyim.
Ne mutlu sana kuzumbebeğin olunca arkadaşları hazır
Annesinden ne görürse onu öğrenecekAynen İnsallah benim gibi hayvanları çok sever korur. Burda kimse inanmıyor bana İstanbullu değilsin sen diyorlar.