Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlama oluyormu kist olduğunda nasıl anlaşılır coronadan dolayı doktorada gidilmez şimdi
Kist olduğunda ağrıdan uykumdan uyanıyordum bir anda yani bariz bir sıkıntı veriyor bir de kist sol taraftaydı yatarken soluma döndüğümde acıyordu
Kızlar bende de bir kere kist oluşmuştu ama asla ağrı hissetmedim ve her defasında çatlamayi gördüm, herkeste farklı olabiliyor demekki

Kızlar bende de bir kere kist oluşmuştu ama asla ağrı hissetmedim ve her defasında çatlamayi gördüm, herkeste farklı olabiliyor demekki
Kist olduğunda ağrıdan uykumdan uyanıyordum bir anda yani bariz bir sıkıntı veriyor bir de kist sol taraftaydı yatarken soluma döndüğümde acıyordu
Yok canım çokşükür benim öyle bir ağrı değil akşamüstü başladı kasıklarım batıyor birde dolululuk çok var aytıca sol bacağımada vuruyor ağrı çünkü sol kasığım daha çok ağrıyor

Yumurtlama zamanı ya çok normal canım zaten birkaç takip sonrası ne zaman yumurtlama oldugunu sen de anlayacaksın ağrı ve akıntıdan. Teste gerek bile kalmayacak

Off çok iyi ya çiftlik evi gibi insan hayatta yaşlanmaz böyle bir yerde... inşallah kuzu alamadan kuzun gelir

En iyisi Vitamin hapı kullanmak. E vitaminide çok önemli bizler için
Dışarıya çıkmıyorum doğru düzgün eczaneye de gidemiyorum tabi. Bağışıklık için de kullanmalı ama bütün hevesim kaçtı benim yine. Ovu testi yaptım günleri değerlendirdim hayıt kullandım. Olmayınca olmuyor. Kısmet değil belki de. Başkalarına öğüt veriyorum pes etme diye ama ben pes etmek üzereyim.

Şöyle söyleyim ne zaman aşırı derecede ağrı hissetsem doktora gittim ve kist olduğunu gördüm ama her ağrı kist olduğunu göstermez kişi kendi kendisinin doktoru olmalı vücudunu tanımalı

E vitamini için çiğ badem de güzel bir doğal kaynak üstelik omega 3 ve Omega 6 içeriyor

Hayır lütfen pes etme birçok kadın bu yollardan geçiyor, artık gerçekten çağımızın kaçınılmaz sonu bu. Hepimiz öyle veya böyle bununla mücadele ettik canım bol bol dua et sabırlı olmaya çalış lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…