Yok canım değil dün, pik olması için T’nin C’den daha koyu olması lazım. Böyle arka arkaya koyduğunda zaten çok daha iyi anlaşılıyor.Ya ben dün Ovulasyon takibi yapan kişilere yolladığımda yumurtlama dediler kafam karıştı hiç anlamıyordum zaten
Al bizdende okadar ama kabak çekirdeği çok iyi ayrıca İncirinde işe yaradığını duyduk eşimle incir tüketiyoruz.... Allah ne verdiyse yiyoruz bizde yakında iyice besili olacazYarım litre su kaynatılıyor içine 6-7 tane keçiboynuzu kırılıp atılıyor 3 dk kaynayınca altı kapatılıp 20 dk dinlenmeye bırakılıyor başlangıçta sabah akşam içiliyor sonra yatarken içiliyor. Ben özelliklerine baktım çok faydalı . Bir de morfolojik bir sorun varsa düzeltmek için E vitamini gerekiyor o da kabak çekirdeği ay çekirdeği fındık fıstık gibi şeyler de var biz her ay kuruyemişciyi zengin ediyoruz ama nafile ancak sivilce çıkarıyoruz ☺ Şaka bir yana hem kür hem E vitamini almak sperm için önemli
Eğer sperm değerlerinde sorun yoksa değerlendirsen daha güzel olur. Ama çok ağrın varsa sabahla veya yarın akşam değerlendirin daha fazla da kaçırmayın benceEvet canım dünde çift çizgiydi bugünde yalnız bugün çok kötüyüm ama dünü değerlendirdim yani bilmiyorum ya kasık ağrım hiç bukadar olmazdı düşükten sonra dengem bozuldu
Eklerim canım
Hımmm bu gün önemli gün ohaldeYok canım değil dün, pik olması için T’nin C’den daha koyu olması lazım. Böyle arka arkaya koyduğunda zaten çok daha iyi anlaşılıyor.
Canım çok ağrım var özellikle sol kasığım işte sabaha kalsa çokmu şey kaybederim şimdi böyle bir durumdada ne bileyim. Ben hiç yumurtladığımda böyle ağrım olmazdı çok hafif olurdu.Eğer sperm değerlerinde sorun yoksa değerlendirsen daha güzel olur. Ama çok ağrın varsa sabahla veya yarın akşam değerlendirin daha fazla da kaçırmayın bence
Bugün oldukça önemli testinize bakılacak olursa,imkanıniz varsa değerlendirin bazı gebelikler çoklu ilişki gerektiriyormus çünküHımmm bu gün önemli gün ohalde
Yumurtlama bugün oldu muhtemelen yarın çatlar. Zaten dün ilişki olmuş ve spermler iki-üç gün kalabiliyor. Bir şey kaybetmiş olmazsın ama eğer yarın çatlarsa yarını mutlaka değerlendirCanım çok ağrım var özellikle sol kasığım işte sabaha kalsa çokmu şey kaybederim şimdi böyle bir durumdada ne bileyim. Ben hiç yumurtladığımda böyle ağrım olmazdı çok hafif olurdu.
Ayyy içime su serpildi sağol canım yaYumurtlama bugün oldu muhtemelen yarın çatlar. Zaten dün ilişki olmuş ve spermler iki-üç gün kalabiliyor. Bir şey kaybetmiş olmazsın ama eğer yarın çatlarsa yarını mutlaka değerlendir
Canım yarın sabaha bırakabilirsin eğer olursa. Sabah spermler daha kaliteli oluyor hem. Bi deCanım çok ağrım var özellikle sol kasığım işte sabaha kalsa çokmu şey kaybederim şimdi böyle bir durumdada ne bileyim. Ben hiç yumurtladığımda böyle ağrım olmazdı çok hafif olurdu.
Ya zaten hamile kalamıyorum birde bugünü değerlendiremesem çok üzülücem nasip kısmet artıkBugün oldukça önemli testinize bakılacak olursa,imkanıniz varsa değerlendirin bazı gebelikler çoklu ilişki gerektiriyormus çünkü
Geçen ay benimde öyle oldu doktora gittim 5 cm yumurtalık kisti gördü ultrasonda. Aşırı ağrıyla kendini belli ediyor kistler. Estradiol hormonu pik yapmıştı bu yüzden sogan kürü yaptım bir hafta sonra yeniden tahlil verdim her şey normal çıktı korona muhabbeti yüzünden doktora gitmiyorum ama eminim doktorum çok şaşıracak çünkü bu değerle çocuk sahibi olman imkansız demişti ama sogan kürü değerleri hızlıca düzelttiCanım çok ağrım var özellikle sol kasığım işte sabaha kalsa çokmu şey kaybederim şimdi böyle bir durumdada ne bileyim. Ben hiç yumurtladığımda böyle ağrım olmazdı çok hafif olurdu.
Canım sıkıntı yapma hiç, ben o kadar ovulasyon yaptım hem pik gününü hem ardındaki üç günü değerlendirdim kaç ay olmadıAyyy içime su serpildi sağol canım ya
Nasip kısmet elbette ama üzülme bugün olmazsa yarın henüz yumurtan catlamamis sonuçtaYa zaten hamile kalamıyorum birde bugünü değerlendiremesem çok üzülücem nasip kısmet artık
Canım çok doğru zaten nasipten öte yok. Allahım bukadar test yaptım emeklerimiz boşa çıkmasın inşallahCanım yarın sabaha bırakabilirsin eğer olursa. Sabah spermler daha kaliteli oluyor hem. Bi deMelodiminEsi ’nin dediği gibi, dün ilişki olduysa spermler 2-3 gün kalabiliyor, o yüzden sabah bırakabilirsin. ☺
Kesinlikle canım birşeyi çok üsteleyince olmuyor akışına bırakınca daha rahat gerçekleşiyor.Maşallah diyelim sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım sıkıntı yapma hiç, ben o kadar ovulasyon yaptım hem pik gününü hem ardındaki üç günü değerlendirdim kaç ay olmadıhamile kaldığım ay yumurta takibi için doktora kontrole gittim yumurtan çatlamış demesin mi ne ara çatlamış biz kaçırdık mı hiç bilemedim o ara tek ilişki olmuştu. Velhasıl nasip
Düşdüğüm çok oldu.Buraya da bunu bırakıyorum reklamlara yanlışlikla tıklayınca karşıma böyle şeyler çıktı,sizler de içinde mışıl mışıl uyuyan bebelerinizi düşündünüz mü