Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al bizdende okadar ama kabak çekirdeği çok iyi ayrıca İncirinde işe yaradığını duyduk eşimle incir tüketiyoruz.... Allah ne verdiyse yiyoruz bizde yakında iyice besili olacaz

Evet canım dünde çift çizgiydi bugünde yalnız bugün çok kötüyüm ama dünü değerlendirdim yani bilmiyorum ya kasık ağrım hiç bukadar olmazdı düşükten sonra dengem bozuldu
Eğer sperm değerlerinde sorun yoksa değerlendirsen daha güzel olur. Ama çok ağrın varsa sabahla veya yarın akşam değerlendirin daha fazla da kaçırmayın bence

Kızlar kuru incirin kendisi direk B vitamini imiş ve birçok şeye olduğu gibi yumurta kalitesine de iyi geliyormuş ancak kontrollü tüketilmeli çünkü prolaktin hormonunu yukseltiyormus sanırim bu yüzünden emzirme döneminde kilo kilo incir yiyen arkadaşlar gördüm

Eğer sperm değerlerinde sorun yoksa değerlendirsen daha güzel olur. Ama çok ağrın varsa sabahla veya yarın akşam değerlendirin daha fazla da kaçırmayın bence
Canım çok ağrım var özellikle sol kasığım işte sabaha kalsa çokmu şey kaybederim şimdi böyle bir durumdada ne bileyim. Ben hiç yumurtladığımda böyle ağrım olmazdı çok hafif olurdu.

Canım çok ağrım var özellikle sol kasığım işte sabaha kalsa çokmu şey kaybederim şimdi böyle bir durumdada ne bileyim. Ben hiç yumurtladığımda böyle ağrım olmazdı çok hafif olurdu.
Yumurtlama bugün oldu muhtemelen yarın çatlar. Zaten dün ilişki olmuş ve spermler iki-üç gün kalabiliyor. Bir şey kaybetmiş olmazsın ama eğer yarın çatlarsa yarını mutlaka değerlendir

Prolaktin i yükseltmeden yumurta kalitesini artırmanın yolu 1. Yayla balı polen Organik olacak 2. Testeredişli aslan pencesi...

Canım yarın sabaha bırakabilirsin eğer olursa. Sabah spermler daha kaliteli oluyor hem. Bi de MelodiminEsi ’nin dediği gibi, dün ilişki olduysa spermler 2-3 gün kalabiliyor, o yüzden sabah bırakabilirsin.

Geçen ay benimde öyle oldu doktora gittim 5 cm yumurtalık kisti gördü ultrasonda. Aşırı ağrıyla kendini belli ediyor kistler. Estradiol hormonu pik yapmıştı bu yüzden sogan kürü yaptım bir hafta sonra yeniden tahlil verdim her şey normal çıktı korona muhabbeti yüzünden doktora gitmiyorum ama eminim doktorum çok şaşıracak çünkü bu değerle çocuk sahibi olman imkansız demişti ama sogan kürü değerleri hızlıca düzeltti

Buraya da bunu bırakıyorum reklamlara yanlışlikla tıklayınca karşıma böyle şeyler çıktı,sizler de içinde mışıl mışıl uyuyan bebelerinizi düşündünüz mü

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-09-23-13-11.png
    96 KB · Görüntüleme: 15
Ayyy içime su serpildi sağol canım ya
Canım sıkıntı yapma hiç, ben o kadar ovulasyon yaptım hem pik gününü hem ardındaki üç günü değerlendirdim kaç ay olmadı hamile kaldığım ay yumurta takibi için doktora kontrole gittim yumurtan çatlamış demesin mi ne ara çatlamış biz kaçırdık mı hiç bilemedim o ara tek ilişki olmuştu. Velhasıl nasip

Canım çok doğru zaten nasipten öte yok. Allahım bukadar test yaptım emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah

Kesinlikle canım birşeyi çok üsteleyince olmuyor akışına bırakınca daha rahat gerçekleşiyor.Maşallah diyelim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…