Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha yeni düşük yaptım hangi ara kist oluştu offf olmaz inşallah.ben çok zor düşük yaptım toplamda 10 gün sürdü doktorum hatta üç doktorum kürtajı önermedi vede yapmadılar. Ağrıdan ölümlerden döndüm artık kadınsal sıkıntı çekmek istemiyorum.

Inşallah değildir canım ağrının şiddetini bilmediğim için bu senin için ancak bir varsayım olabilir

Kafa boşaltmak en iyi çözüm. Sürekli kafa da kurarak kendi kendimizi baskılamış oluruz, Cinsel birliktelikler çocuk için olmasın mesela? Kendi şehvetiniz için olsun, nelerden hoşalnıyorsanız onları yapın bir hobiniz vardır kesin? Psikoloji çok önemli Allaha güven ve Sabır hayatın tadını almaya bakıcaz.

Doğum anında Dua et valla ben hamile kalırsam doğururken öyle dualar edicem ki onun hayalini bile kuruyorum.
Kız bismillah daha yolun başındayım, namazlarımda dua ediyorum kuzucum emin ol hayal kurmak güzel bebeğim hep pozitif ol lütfen, ben başlarda hep ağladım üzüldüm yıkıldım sonra baktım bu böyle gitmiyor amaaan napiyim dedim canımı mi vericem daha. Aldım annelik kitapları hazırlık yapmaya başladım nasılsa bir gün olacak diye inandım. Sonra dedim ki ben bu kitapları ikinci kez gebeyken okuyacağım. kızım olursa adı şu olacak oğlum olursa şu olacak derkeeeen Allah yüzüme güldü, bebiş kapıyı çaldı

Kızlar dayanamayıp test yaptım yumurtam çatlamamış değil mi bakarmısınız?

Eklentiler

• 705797F1-1D0B-4AF6-BCA0-8D6D5398CC84.jpeg
    97,9 KB · Görüntüleme: 32
B vitaminime baktırmıştım normal çıkmıştı. O yüzden kullanmam gerekmiyormuş. D vitamini kullanıyorum. Zaten güneş arasıra çıkıyor ve biz dışarı çıkamıyoruz diye d3 vit. Kullanıyorum. advanced i hiç duymadım araştırayım onu. Q10i de hiç bilmiyorum. Araştırayım onu da

Ben olumsuz düşünmüyorum. Neşem yerinde rabbime çok şükür bin şükür. Kafa takmıyorum benim bir sürü çocuğum var zaten :) 2 muhabbet kuşum var bir tanede kuzu alacağım, köpeğim var Bitkilerim var. Allaha çok şükür., Kocam çocuk tan beter :) daha ne olsun.

Süpersin ya enerjine kurban heytt
Kuzu mu alcaaann yaaa

En iyisi Vitamin hapı kullanmak. E vitaminide çok önemli bizler için

Çatlama oluyormu kist olduğunda nasıl anlaşılır coronadan dolayı doktorada gidilmez şimdi
Kist olduğunda ağrıdan uykumdan uyanıyordum bir anda yani bariz bir sıkıntı veriyor bir de kist sol taraftaydı yatarken soluma döndüğümde acıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…