Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı geceler canlar ben geldim anca atabildim kendimi buraya

Hoşgeldin. Valla keyfimiz yerinde rabbime çok şükür. Sen nasılsın?
Çok şükür iyi olsun Allah daha çok versin canım şükür bende iyiyim koca bebemi emzirdim uyuttum da geldim dedim bakim kısçelerim ne yaomış

Çok şükür iyi olsun Allah daha çok versin canım şükür bende iyiyim koca bebemi emzirdim uyuttum da geldim dedim bakim kısçelerim ne yaomış
Herkes paylaştı bildiğini sohbet muhabbet iyiydik rabbime şükür ler olsun =)

Yokmu
Herkes Tecrübesini anlatacak ki bizlerede fikir olsun.
Aynen öyle canım bende size tecrübelerimi anlatmak isterdim ama ben bişey deneyimlemedim biz üç yıl normal yollarla korunduk herangi bi ilaç falan kullanmadım normal hayatımda da ilaç kullanmışlığım yoktur aslında ben hep kontrollerimi yapardım bi sıkıntı var mı yok mu diye şükür bende sıkıntı çıkmadı gittiğim bi kaç ayrı doktor da aynısını söyleyince iyi hoş dedik yok bi sıkıntı olur kafasındaydık bide baktık aradan 3 yıl daha geçmiş bide eşim baktırmak istedi kendine ileri derecede iki taraflı varikosel çıktı eşm hemen ameliyat oldu çok şükür çok çabuk toparlandı doktorumuz bile şaşırdı kızlar sperm hareketliliği yüzde 5 Ken ameliyat sonrası yüzde 75 şe çıktı Allah'ıma şükürler olsun ondan sonra gebe kaldım ama boş gebelik oldu işte nasip olmadı ama yaşadığım gebelik öncesi çok rahattım nasip kısmet işi Allah nasip ederse eder etmese Allah tan dır diye derdik hep eşimle tabi eşim hep büyük destekçim belkide o olmasa bukadar sabırlı olamazdım yani düşüncem şöyle belki bazılarınız diyecekki neden aşılama tüp bebek yaptırmadınız bunca yıldır bende şöyle diyorum daha bi yılını doldurmayan arkadaşlar umutsuz olmayın hiç bizaman vardır Allah'ın bir bildiği elbet nasip edecektir ama vakti zamanı gelince yanı Vel hasıl benim bi denediğim bişey olmadı ekstra size tavsiye vereyim yada önereyim aksine benim tavsiyeye ihtiyacım var uzun oldu ama anlatmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…