Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şöyle söyleyim ne zaman aşırı derecede ağrı hissetsem doktora gittim ve kist olduğunu gördüm ama her ağrı kist olduğunu göstermez kişi kendi kendisinin doktoru olmalı vücudunu tanımalı
Vallaha canım benim hep ağrım olurdu ama inceden inceye bu ay biraz fazla ilkkez böyleyim ama ben rahim fliminden tut hep kontrollerimi yapmıştım herşeyim temizdi. İnşallah bundan sonrada olmaz. Ama çok zor Allah yardım etsin yumurtlamaya sevinemiyor insan.

Vallaha canım benim hep ağrım olurdu ama inceden inceye bu ay biraz fazla ilkkez böyleyim ama ben rahim fliminden tut hep kontrollerimi yapmıştım herşeyim temizdi. İnşallah bundan sonrada olmaz. Ama çok zor Allah yardım etsin yumurtlamaya sevinemiyor insan.
Yumurtlama da ağrı yapabilir tabi

Amin insallah ❤ rabbim sanada kuzucuklar nasip etsin emdire emdire büyütürsün sağlıkla
Canım benim bat yanlış yazılmış 21.04.2020 olacak beni 5 . Aya atmışsın Aman Allah korusun daha yımırtam çatlayacak dur hele ben belkim gebe kalacam😬

Canım benim bat yanlış yazılmış 21.04.2020 olacak beni 5 . Aya atmışsın Aman Allah korusun daha yımırtam çatlayacak dur hele ben belkim gebe kalacam😬
Yok kız Nisan ayı yazdım sana ben. Hatlarmı karıştı acaba,?

X