Vallaha canım benim hep ağrım olurdu ama inceden inceye bu ay biraz fazla ilkkez böyleyim ama ben rahim fliminden tut hep kontrollerimi yapmıştım herşeyim temizdi. İnşallah bundan sonrada olmaz. Ama çok zor Allah yardım etsin yumurtlamaya sevinemiyor insan.Şöyle söyleyim ne zaman aşırı derecede ağrı hissetsem doktora gittim ve kist olduğunu gördüm ama her ağrı kist olduğunu göstermez kişi kendi kendisinin doktoru olmalı vücudunu tanımalı
Hoy çocuk olsam kesin sizin evde yaşamak isterdimEvett eşimin bugun Kü supriz i :) Arkadasının Koyunu doğum yapmış bana ayırtmış eşim çok istiyordumkedi köpek kuş kuzu birde sincap var
Amin insallahOff çok iyi ya çiftlik evi gibi insan hayatta yaşlanmaz böyle bir yerde... inşallah kuzu alamadan kuzun gelir
Kapım herkese açıkHoy çocuk olsam kesin sizin evde yaşamak isterdim
Bende bendeHoy çocuk olsam kesin sizin evde yaşamak isterdim
Ağzından bal damlıyor amin hepimize inşallahAmin insallah ❤ rabbim sanada kuzucuklar nasip etsin emdire emdire büyütürsün sağlıkla
Soğan kürünü sen nasıl yapmıştın?
Yumurtlama da ağrı yapabilir tabiVallaha canım benim hep ağrım olurdu ama inceden inceye bu ay biraz fazla ilkkez böyleyim ama ben rahim fliminden tut hep kontrollerimi yapmıştım herşeyim temizdi. İnşallah bundan sonrada olmaz. Ama çok zor Allah yardım etsin yumurtlamaya sevinemiyor insan.
Canım benim bat yanlış yazılmış 21.04.2020 olacak beni 5 . Aya atmışsın Aman Allah korusun daha yımırtam çatlayacak dur hele ben belkim gebe kalacamAmin insallah ❤ rabbim sanada kuzucuklar nasip etsin emdire emdire büyütürsün sağlıkla
İki kere yumurtlama olabiliyor ya da hamilelikBenim kasıklarım ağırıyor tövbele ossun5 Nisan Dı benim ovulasyon günüm?
Kuzum işine karışmak gibi olmasın ama hormon bozukluğun varsa İlk 2 ay testeredişli aslan pencesi Sonra hayıt kullanman gerekli
Canım İnşallah yumurtlamadır diyelimYumurtlama da ağrı yapabilir tabi
Yok kız Nisan ayı yazdım sana ben. Hatlarmı karıştı acaba,?Canım benim bat yanlış yazılmış 21.04.2020 olacak beni 5 . Aya atmışsın Aman Allah korusun daha yımırtam çatlayacak dur hele ben belkim gebe kalacam
InşallahCanım İnşallah yumurtlamadır diyelim
Rabbim hayırlısını versin. Yumurtluyor sam eşime saldırmama gerekİki kere yumurtlama olabiliyor ya da hamilelikseç birini
Valla canım liste kabarık sende kimi yazacağını şaşırdın tabiYok kız Nisan ayı yazdım sana ben. Hatlarmı karıştı acaba,?
Hahahaha çalışmaya devam boş durma burda vakit kaybetme neolur neolmazRabbim hayırlısını versin. Yumurtluyor sam eşime saldırmama gerek