Bundan kullanan yok mu aramızda ya Eki Görüntüle 2617072
Ayyy inşallah bende inanıyorumRabbim e güveniyorum kızlar 2020 bizim :)
İlk defa gördümBundan kullanan yok mu aramızda ya Eki Görüntüle 2617072
Hoyy çok
Başın sağolsun canım evladınla cennette buluşursunuz inşallah annem abimi 2 günlük bebekken kaybetmişti yaşasaydı 37 yaşında olacaktı ama hâlâ aklında hayalleri onunla anne olmak evvelâ bebeğini kalbinde büyütmek demek kiAma biliyorsun ki istediğin kadar planlar yap. Zamanı neyse kaderin neyse onu yaşıyorsun. Bende aslında senin gibiydim. Taa ki 7 ay önce bebeğimi kaybettiğim zaman. Ondan sonra sağlıklı olsun da. Zamanı geldiğinde elbet benimde kucağım dolacak dedim. Olmazsa da buda sınavımız derim. Her şeyin başı sağlık özellikle bu zamanda. İstersen tabiki yaparız olumlama çalışmaları :)
Burayı seviyorum gerçekten,daha önce nerelerdeymisim ki,bu bahsettiğiniz yönteme biraz baktım tabiiki doğru anladiktan sonra hayatımda uygulamaya koymak istiyorum,tesekkurlerÇok katılıyorum bu söylediklerine . Bunun içşn yaptığın özel bir şey varmı. Ben genelde negatif kök inançlarımı bulamadığım için hopoonopono Yöntemini deniyorum.İçimde bu sorununa neden olan her ne varsa bunun için özür diliyorım lütfen beni affet seni seviyorum ve teşekkür ederim . Diyorum.
Agıza sokuluyor mus birde babystar ın var tükürükle olanı var 2 sinide alacam galiba sırf meraktanYalnız bunu nereye sokuyoruz orayı anlayamadım ben sevgili Başkanım
Enteresan acaba aplikasyonla takip ediyor vede testmi yapıyor yani ikisi bir arada bizim indirdiğimiz uygulamalar vede yaptığımız testler gibi bilemedimEki Görüntüle 2617060
Kızlar bundan Kullanan varmı Aramızda?
Yorumları okudum olumsuz yazan olmamış sürekli ateşimizi ölçüyor veri çıkartıyormuş.Enteresan acaba aplikasyonla takip ediyor vede testmi yapıyor yani ikisi bir arada bizim indirdiğimiz uygulamalar vede yaptığımız testler gibi bilemedim
Kullanıcıları memnunsa bende alırım vallaha ama işte nekadar doğruAgıza sokuluyor mus birde babystar ın var tükürükle olanı var 2 sinide alacam galiba sırf meraktan
Bu yöntemi birkaç aydır kullanıyorum ve eskisinden çok daha iyiyim kesinlikle işe yarıyor. Bir de olumlama cümleleri oluşturup her gün söylemek bu kayıtları yenilemek gerekiyor. Ben bebegim olmuyor diye üzüldüğümü zannederken aslında hamilelik sıkıntılarını yaşamadığım için sevindiğimi farkettim bu süreçteÇok katılıyorum bu söylediklerine . Bunun içşn yaptığın özel bir şey varmı. Ben genelde negatif kök inançlarımı bulamadığım için hopoonopono Yöntemini deniyorum.İçimde bu sorununa neden olan her ne varsa bunun için özür diliyorım lütfen beni affet seni seviyorum ve teşekkür ederim . Diyorum.
Olsun. Bilgi nin sonu yoktur Yaşaya yaşaya öğrencez :)İlk defa gördüm
Gerçi çoğu şeyi yeni yeni öğreniyorum
Herkese sabirlar versin Rabbim,benim annem de bebeğini kaybetmiş doğduktan sonra gelismemis 3 4 ay sonra da vefat etmiş,seneler sonra babamı da kaybettikten sonra onun hastane koridorunda nasıl ağladığını anlatmistı ablamla bana şimdi bile gözlerim dolu dolu o yüzden her zaman her şeyin hayırlısıBaşın sağolsun canım evladınla cennette buluşursunuz inşallah annem abimi 2 günlük bebekken kaybetmişti yaşasaydı 37 yaşında olacaktı ama hâlâ aklında hayalleri onunla anne olmak evvelâ bebeğini kalbinde büyütmek demek ki
Bilmiyorum ki. İyice Araştırcam ama sırf meraktan almayı düşünüyorumKullanıcıları memnunsa bende alırım vallaha ama işte nekadar doğru
Yumurtlama günü vücut sıcaklığı artıyor mantık bu değişimi yakalamak bence bunun yerine yumurtlamayı yakalayan strip test daha uygun çünkü hastalık yüzünden de ateş çıkabilirYorumları okudum olumsuz yazan olmamış sürekli ateşimizi ölçüyor veri çıkartıyormuş.
Canım benim bat 21.04.2020 Aman Allah korusun 05 olmasın yaYorumları okudum olumsuz yazan olmamış sürekli ateşimizi ölçüyor veri çıkartıyormuş.
Yumurtlama günü vücut sıcaklığı artıyor mantık bu değişimi yakalamak bence bunun yerine yumurtlamayı yakalayan strip test daha uygun çünkü hastalık yüzünden de ateş çıkabilir
Kızı olmayan evladım var demesin demişti yıllar önce tanıştığım biri. Senin varlığın annenin yarasına merhem olmuştur. Allah bir alırken fazlasını veriyor her zaman görmesini bilene tabi.Herkese sabirlar versin Rabbim,benim annem de bebeğini kaybetmiş doğduktan sonra gelismemis 3 4 ay sonra da vefat etmiş,seneler sonra babamı da kaybettikten sonra onun hastane koridorunda nasıl ağladığını anlatmistı ablamla bana şimdi bile gözlerim dolu dolu o yüzden her zaman her şeyin hayırlısısonra da ben doğmuşum işte
Keşke iyi şeyler yaşayarak öğrenseydik...Olsun. Bilgi nin sonu yoktur Yaşaya yaşaya öğrencez :)
Hadi bakalım alırsan haber ver ya da aklına yatarsa gene haber et bende merak etttimBilmiyorum ki. İyice Araştırcam ama sırf meraktan almayı düşünüyorum