Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stres yüzünden ya erken oluyor ya geç bütün testler yapıldı hepsi normal çıktı geçen ay .sperm testi iyi rahim filmi temiz çıktı ama hiç korunmadigimiz halde hiç gebelik oluşmadı

Demekki zamanı var. Stres zaten en büyük etki. Akışına bırak. Emin ol yakın zamanda olur:)

Strip testler var ovulasyon için onlar yumurtlamayı daha kesin gösteriyor sadece takvim uygulamasıyla günü denk getirmek mümkün olmuyor beklenti olunca da stres olmayınca hayal kırıklığı tabi.

Aybush benimkini güncellediğinden emin misin hala 8 Nisan görüyorum. Yeni bat 4 mayıs :)

Strip testler var ovulasyon için onlar yumurtlamayı daha kesin gösteriyor sadece takvim uygulamasıyla günü denk getirmek mümkün olmuyor beklenti olunca da stres olmayınca hayal kırıklığı tabi.

Sıkıntınız yoksa. Ovülasyon falan yapma gün aşırı bir araya gelirsen de yeterli olacaktır

Demekki zamanı var. Stres zaten en büyük etki. Akışına bırak. Emin ol yakın zamanda olur:)
Her şeyi kontrol etme ve planlama alışkanlığı yüzünden biraz da. Bu arada bilinçaltı kayıtları da önemli. İnsan bir şeyi istiyorum dese de bazen geçmiş korku ve travmalar yüzünden bilinçaltına olumsuz kodlamış olabiliyor. Siz de isterseniz olumlama çalışmaları yapabiliriz

Ama biliyorsun ki istediğin kadar planlar yap. Zamanı neyse kaderin neyse onu yaşıyorsun. Bende aslında senin gibiydim. Taa ki 7 ay önce bebeğimi kaybettiğim zaman. Ondan sonra sağlıklı olsun da. Zamanı geldiğinde elbet benimde kucağım dolacak dedim. Olmazsa da buda sınavımız derim. Her şeyin başı sağlık özellikle bu zamanda. İstersen tabiki yaparız olumlama çalışmaları :)

Çok katılıyorum bu söylediklerine . Bunun içşn yaptığın özel bir şey varmı. Ben genelde negatif kök inançlarımı bulamadığım için hopoonopono Yöntemini deniyorum.İçimde bu sorununa neden olan her ne varsa bunun için özür diliyorım lütfen beni affet seni seviyorum ve teşekkür ederim . Diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…