İnşallah hep dua ediyorumRabbim e güveniyorum kızlar 2020 bizim :)
Hoşbuldum canım dört gözle reglin bitmesini bekliyorum..Hoşgeldinnnnn
7 mayısMevsimsel değişiklik ten dir. Yeni regl tarihin?
Yeni batın neydi cnmHoşbuldum canım dört gözle reglin bitmesini bekliyorum..
her seferinde hayal kırıklığıına uğramaktan kokryrum
Stres yüzünden ya erken oluyor ya geç bütün testler yapıldı hepsi normal çıktı geçen ay .sperm testi iyi rahim filmi temiz çıktı ama hiç korunmadigimiz halde hiç gebelik oluşmadı
Strip testler var ovulasyon için onlar yumurtlamayı daha kesin gösteriyor sadece takvim uygulamasıyla günü denk getirmek mümkün olmuyor beklenti olunca da stres olmayınca hayal kırıklığı tabi.
Her şeyi kontrol etme ve planlama alışkanlığı yüzünden biraz da. Bu arada bilinçaltı kayıtları da önemli. İnsan bir şeyi istiyorum dese de bazen geçmiş korku ve travmalar yüzünden bilinçaltına olumsuz kodlamış olabiliyor. Siz de isterseniz olumlama çalışmaları yapabilirizDemekki zamanı var. Stres zaten en büyük etki. Akışına bırak. Emin ol yakın zamanda olur:)
Hoyy çok uygun hepimiz alalım benceKızlar gittigidiyor da 30 lu ovulasyon testi var erken gebelik testi + gebelik testi var 36 lira Uygun mu?
Bundan kullanan yok mu aramızda yaHoyy çok uygun hepimiz alalım bence
Vay teknoloji nelere kadirsin ve ben ne kadar geri kalmışım şu zamanda gebe kalamiyorumBundan kullanan yok mu aramızda ya Eki Görüntüle 2617072
Bencede kızlarHoyy çok uygun hepimiz alalım bence
Yazılı tatlım 5 mayıs inşallah son olacakYeni batın neydi cnm
Allahın izni ileYazılı tatlım 5 mayıs inşallah son olacak
Yalnız bunu nereye sokuyoruz orayı anlayamadım ben sevgili BaşkanımBundan kullanan yok mu aramızda ya Eki Görüntüle 2617072
Her şeyi kontrol etme ve planlama alışkanlığı yüzünden biraz da. Bu arada bilinçaltı kayıtları da önemli. İnsan bir şeyi istiyorum dese de bazen geçmiş korku ve travmalar yüzünden bilinçaltına olumsuz kodlamış olabiliyor. Siz de isterseniz olumlama çalışmaları yapabiliriz
Her şeyi kontrol etme ve planlama alışkanlığı yüzünden biraz da. Bu arada bilinçaltı kayıtları da önemli. İnsan bir şeyi istiyorum dese de bazen geçmiş korku ve travmalar yüzünden bilinçaltına olumsuz kodlamış olabiliyor. Siz de isterseniz olumlama çalışmaları yapabiliriz
Araştırcam şimdi.Yalnız bunu nereye sokuyoruz orayı anlayamadım ben sevgili Başkanım