Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım ya maşallah Allahım sana bağışlasın olsun bu isim uğurlu geldiyse kalsın bence

Selam canım ev yoğurdu bire bir çözüm gece uyumaya yakın bir tabak tavsiye ederim
yaaa bunu öğrendiğim iyi oldu bı de ben deniyim bklm ben de bu ara oruç tutuyorum sahur için kalktığımda illa bı kase ev yoğurdu suyuyla yerim rahat uyuyorum yoğurttan olacağı aklıma gelmedi hiç
Amin canım ya maşallah Allahım sana bağışlasın olsun bu isim uğurlu geldiyse kalsın bence
amin cümleyle beraber insAllah cnm
Amin canım cümlemizi inşallah Çok sağol
Amin cnm

Biz hemen olsun istiyoruz ama bazen öyle olmuyor işte ne yazık ki b
Herkese hayırlı zamanlarda sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim inşallah yaşım 33 çok erken ve ani bir yıkım oldu benim için amh 0,55 fsh 12 ama Dr aynı zamanda bu değerler elbette bişiler ifade ediyor bizim için ama Amerikadaki kadınlar baz alınarak oluşturulmus değerler Türk kadınları ile ilgili bir araştırma yok dedi,6 ay denicez bakalım olmazsa şu süreçten sonra tüp bebek ama o da garanti değil,Rabbim inşallah gerek kalmadan nasip eder İnofolic ben de kullandım bir ay sonra çok pahalı olduğu için normal bir folik aside geçtim ama aliim yine olur mu olur

Devlet hastaneleri ücretsiz çekiyor belliki vücutta bir sıkıntı oluşumu var maddi durumda olmayınca insan hem üzülüyor hem çaresiz hissediyor ama bence ümidini kesme çünkü sen güçlü olmalısın ve bol dua et rabbim nasip etsin bende rahim filmi cektircem ama bulunduğum yerdeki doktorlar izne ayrılmış bekliyorum bakalım sabırlı olmakta fayda var

Valla kuzmm Sabah 7. De bile kalksam 2 yi bulur uyumam beyin Rahat olmaynca Herhalde Sağlıklı uyuma Yok olyor Eşimde Şak diye gidiyor kafasnı Koymadan sinir olyorum

Valla kuzmm Sabah 7. De bile kalksam 2 yi bulur uyumam beyin Rahat olmaynca Herhalde Sağlıklı uyuma Yok olyor Eşimde Şak diye gidiyor kafasnı Koymadan sinir olyorum
Ay erkeklerin hepsi mi aynı olur benim ki de aynı kafasına işi gücü takar aslnda ama yine de aynı biz kadınlara yönelik bu takip uyumammak herhlde

Valla canım benimde uyku ptoblemim vardı yoğurtla çözdüm çok işe yarıyor eşimde uykusu gelmediğinde hep dener...

Ay erkeklerin hepsi mi aynı olur benim ki de aynı kafasına işi gücü takar aslnda ama yine de aynı biz kadınlara yönelik bu takip uyumammak herhlde
Ay evet boğaslaysım geliyor bazen diyormm Allahım niraz onun uykusundan banada lütfennnn Azcık verse yeter hepsi aynı herhalde yoruldgnda uyuması batmaz ama böyle boş boş her dakka dalnca Boğasm gelyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…