Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım benimde uyku ptoblemim vardı yoğurtla çözdüm çok işe yarıyor eşimde uykusu gelmediğinde hep dener...
tamam cnm saolasin aklımda olsun benimde
Ay evet boğaslaysım geliyor bazen diyormm Allahım niraz onun uykusundan banada lütfennnn Azcık verse yeter hepsi aynı herhalde yoruldgnda uyuması batmaz ama böyle boş boş her dakka dalnca Boğasm gelyor
Hislerine tercüman oldun yeminle hahhah bu aralar zaten batıyor her hareketi yine sanrm karantina iyice bunaltıyor

Saoll canmm bnm çok teşekkür ederim işte bende yoğurt ve süt ürünlerini agzma sürmem
Canım yiyemiyorsan içine yulaf vs kat bilemedim meyve diyecem ama gece yenilen meyvede uykuyu kaçırır hamilelik yoksa melisa çayıda bire bir etkili uykuyu getirmede.yıllarca ders çalışmaktan uyku düzenim altüst olmuştu günde 12-13 saat ders çalışıyordum.doktora felan bittikten sonra uykumu bu şekilde düzene soktum.iyi geceler çayı ve melisa bunlar bitkisel ancak yoğurt en doğalı anında çözüm.ayrıca uyku geldiğinde kesinlikle tel uğraşmamak lazım uykuyu kaçırıyor.

Merhaba arkadaşlar.
Sat 14 Mart
Bat 13 Nisan
Ama benim polikistiğim var Bat tan emin olamıyorum.
Dün akşam hafif ateşim var gibi hissettim.
Biraz önce de mide bulantısı oldu ve bir an afakanlar bastı.
Sol kasığımda dokunmaya duyarlı hafif hassasiyet hissediyorum.
Eşim ateşime baktı baktı biraz var dedi..
Adetten sonra ki 18. günüm.
Bende ovu testi yapayım dedim ve bu çıktı.
Test üzerinde hafif silik olduğu için negatif yazıyor

Eklentiler

• IMG_20200409_135601.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba,yumurtalama mı bekliyorsunuz yoksa bebis mi,yumurtalama ise henüz pik yapmamış ama eğer bebisse benim de Bat 21 Nisan akşam yaptım denemek için böyleydi,kafalar karışık

Demek ki ovu testleri herkesde doğru sonuç göstermiyor sonrasında hayal kırıklığı yaşatabiliyormus,ama elbetteki yılmak yok yola devam belki yumurtluyorsundur gerçekten günleri değerlendir öyleyse
Aynen canım ben zaten gece çok negatiftim biliyorsunuz degilimdir diye düsünüyodm o yüzden bu beklediğim bir şeydi.. şimdi karnım çok ağrıyor bir kaç gün bekliyim eğer adet olmazsam kan vermeye giderim diyorm

Yaaa emin misinizzz ben göremediiimmm
[/QUOTE]
Birdaha yapıp atsana canım

Kan vermeye git bence de adet söktürücü falan isticeksen garanti olsun,yeni ay yeni umutlar,önümüze bakmaktan başka çaremiz olsa keşke

Yaaa emin misinizzz ben göremediiimmm
[/QUOTE]
Az daha bekle

B berra aksa Fit mutlu anne kızlar benimkide tam tersi çıt çıksa uyanır, gece dolanıp durur yatakta boşverin uyuyanı iyidir ses yok
o da sıkıntı gerçi herifin tam anlamıyla kendisi sıkıntılı neyse idare edecek artık
cnm negatif gözüküyor düzenli yapıyor muydun ovu testi belki daha yumurtlama olmadı ya da çatlama oldu
Selam kızlar bütün negatifliğimle karşınızdayımmm
Allah Allah hayret doğrusu silik falan geçtim kız dün yaptgn ikinci ters bariz pozitifti şaka gibi naisl test yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…