- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
Deniycem valla mecbr cok teşekkür ederim kuzmValla canım benimde uyku ptoblemim vardı yoğurtla çözdüm çok işe yarıyor eşimde uykusu gelmediğinde hep dener...
tamam cnm saolasin aklımda olsun benimdeValla canım benimde uyku ptoblemim vardı yoğurtla çözdüm çok işe yarıyor eşimde uykusu gelmediğinde hep dener...
Hislerine tercüman oldun yeminle hahhah bu aralar zaten batıyor her hareketi yine sanrm karantina iyice bunaltıyorAy evet boğaslaysım geliyor bazen diyormm Allahım niraz onun uykusundan banada lütfennnn Azcık verse yeterhepsi aynı herhalde yoruldgnda uyuması batmaz ama böyle boş boş her dakka dalnca Boğasm gelyor
Canım yiyemiyorsan içine yulaf vs kat bilemedim meyve diyecem ama gece yenilen meyvede uykuyu kaçırır hamilelik yoksa melisa çayıda bire bir etkili uykuyu getirmede.yıllarca ders çalışmaktan uyku düzenim altüst olmuştu günde 12-13 saat ders çalışıyordum.doktora felan bittikten sonra uykumu bu şekilde düzene soktum.iyi geceler çayı ve melisa bunlar bitkisel ancak yoğurt en doğalı anında çözüm.ayrıca uyku geldiğinde kesinlikle tel uğraşmamak lazım uykuyu kaçırıyor.Saoll canmm bnm çok teşekkür ederim işte bende yoğurt ve süt ürünlerini agzma sürmem
Canım den yerine başka ğyeyi etiketlemişim son yazımdaDeniycem valla mecbr cok teşekkür ederim kuzm
Merhaba,yumurtalama mı bekliyorsunuz yoksa bebis mi,yumurtalama ise henüz pik yapmamış ama eğer bebisse benim de Bat 21 Nisan akşam yaptım denemek için böyleydi,kafalar karışıkMerhaba arkadaşlar.
Sat 14 Mart
Bat 13 Nisan
Ama benim polikistiğim var Bat tan emin olamıyorum.
Dün akşam hafif ateşim var gibi hissettim.
Biraz önce de mide bulantısı oldu ve bir an afakanlar bastı.
Sol kasığımda dokunmaya duyarlı hafif hassasiyet hissediyorum.
Eşim ateşime baktı baktı biraz var dedi..
Adetten sonra ki 18. günüm.
Bende ovu testi yapayım dedim ve bu çıktı.
Test üzerinde hafif silik olduğu için negatif yazıyor
Demek ki ovu testleri herkesde doğru sonuç göstermiyor sonrasında hayal kırıklığı yaşatabiliyormus,ama elbetteki yılmak yok yola devam belki yumurtluyorsundur gerçekten günleri değerlendir öyleyseSelam kızlar bütün negatifliğimle karşınızdayımmm
Aynen canım ben zaten gece çok negatiftim biliyorsunuz degilimdir diye düsünüyodm o yüzden bu beklediğim bir şeydi.. şimdi karnım çok ağrıyor bir kaç gün bekliyim eğer adet olmazsam kan vermeye giderim diyormDemek ki ovu testleri herkesde doğru sonuç göstermiyor sonrasında hayal kırıklığı yaşatabiliyormus,ama elbetteki yılmak yok yola devam belki yumurtluyorsundur gerçekten günleri değerlendir öyleyse
Sanki ben silik çizgi görüyorum gibi tövbe EstağfirullahSelam kızlar bütün negatifliğimle karşınızdayımmm
Canım ben orda hafif silik çizgi görüyorumSelam kızlar bütün negatifliğimle karşınızdayımmm
Sanki ben silik çizgi görüyorum gibi tövbe EstağfirullahGözümüz hep çizgi arıyor herhalde
Canım ben orda hafif silik çizgi görüyorum
Kan vermeye git bence de adet söktürücü falan isticeksen garanti olsun,yeni ay yeni umutlar,önümüze bakmaktan başka çaremiz olsa keşkeAynen canım ben zaten gece çok negatiftim biliyorsunuz degilimdir diye düsünüyodm o yüzden bu beklediğim bir şeydi.. şimdi karnım çok ağrıyor bir kaç gün bekliyim eğer adet olmazsam kan vermeye giderim diyorm
Aynen hem elinin altında hem ekonomik oluyor eczanede 10 liraya 1 tanesiOlmadı bende alırım netten koyarım kenara :)
o da sıkıntı gerçi herifin tam anlamıyla kendisi sıkıntılıB berra aksaFit mutlu anne kızlar benimkide tam tersi çıt çıksa uyanır, gece dolanıp durur yatakta boşverin uyuyanı iyidir ses yok
cnm negatif gözüküyor düzenli yapıyor muydun ovu testi belki daha yumurtlama olmadı ya da çatlama olduMerhaba arkadaşlar.
Sat 14 Mart
Bat 13 Nisan
Ama benim polikistiğim var Bat tan emin olamıyorum.
Dün akşam hafif ateşim var gibi hissettim.
Biraz önce de mide bulantısı oldu ve bir an afakanlar bastı.
Sol kasığımda dokunmaya duyarlı hafif hassasiyet hissediyorum.
Eşim ateşime baktı baktı biraz var dedi..
Adetten sonra ki 18. günüm.
Bende ovu testi yapayım dedim ve bu çıktı.
Test üzerinde hafif silik olduğu için negatif yazıyor
Allah Allah hayret doğrusu silik falan geçtim kız dün yaptgn ikinci ters bariz pozitifti şaka gibi naisl test yapiyorlarSelam kızlar bütün negatifliğimle karşınızdayımmm