- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hikayem uzun aslında 7 yıllık evliyim 3 yıl önce istedik olsun 2 yıl olmadı 2. Yılın sonunda bihayet tuttu ama 9 haftalık kalbi durdu 1 yıl sonra kürtaj kaynaklı yapışıklık oldu dediler histereskopi oldum 2 ay önce histereskopide takılan spiral çıktı doktor 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi bi daha anne olucak mıyım bilmiyorum 33 yaşındayım temmuzda 34 olucam yarışmacı arkadaşlara bebek diliyorum İnşallah hamiş olarak ayrılırız
Olur inşallah. Artık bir engel kalmamış. Eşinle yumurta ve sperm kalitenizi artıracak şeyler yapın, olur bence. Alkol sigara yok, protein ağırlıklı beslenin, bir de kalite artırıcı vitamin alın ikiniz de. Ben fermotil kulanıyorum, tavsiye ederimHikayem uzun aslında 7 yıllık evliyim 3 yıl önce istedik olsun 2 yıl olmadı 2. Yılın sonunda bihayet tuttu ama 9 haftalık kalbi durdu 1 yıl sonra kürtaj kaynaklı yapışıklık oldu dediler histereskopi oldum 2 ay önce histereskopide takılan spiral çıktı doktor 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi bi daha anne olucak mıyım bilmiyorum 33 yaşındayım temmuzda 34 olucam yarışmacı arkadaşlara bebek diliyorum İnşallah hamiş olarak ayrılırız
Beni de ekleyebilirsiniz ama ben umutsuz vakayım şimdilik .Çünkü eşimde doğru dürüst sperm yok.Tedavi yolundayız şimdilik .Virüsten sonra tüpe başlayacağız :)
Canım bence ilaçla da hiç alakası yok .Ben ve kardeşim doğum kontrol hapı kullandık .Kardeşim bırakır bırakmaz hamile kaldı .Ben kalamadım benim eşimde sorun var çünkü.bende hiç bir sorun yok yumurtalarım hormonlarım yumurta sayım herşeyim çok güzel .İlaç hiç etkilememiş yaniAnnemin ve arkadaslarinin ilk sozuydu bana evlendigimde hemen cocuk yap sicagina ilk olursa olur sonra olmaz ugrasirsin dinlemedim bazi sorunlardan dolayi yapmadim tabi simdi gercekten de onlara hak vermeye basladim beklememek ilac kullanmamak en temizi sanirim
İnşallah canım1 sperm 1 yumurta yeter
yeterki zamanı gelmiş olsun ❤
Allah büyüktür ümitsizlik yakışmaz günü vardır elbet9 yıllık evliyim 4 senedir istiyorum
Benide alın listeye anne olmak isteyenlere 2 yıldır da biz istiyoruz..Rabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Anne Olmak İsteyen Kızcelerim
Batın Tarihleri
@Murpyy 08.04 2020
Aybush 18.04.2020
@eylem91 18.04.2020
@Bal0ncuk 21.04.2020
@moonandstar 30. 04.2020
 Gebe Kalan Annelerimiz
Satın Tarihleri
@bi prenses annesi 10.10.2019
@Serimeri 02.01.2020
Venuseva 18.01.2020
MelodiminEsi 31.01.2020
kürtaj sonrası çok çabuk hamile kalınıyorAybush o zaman ben de katılayım
9 aylık evliyim.
Maalesef bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.
Amh değerim de çok düşük.
Umarım isteyen herkes sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşur
Bat 6 Nisan
Canım yok streste yapmıyorum 1 kere oldu bidaha olur diyorum ama çok istiyorum gerçekten eşim keçiboynuzu kullanıyor ve omega 3 spermlerde sırun yok bende kan pıhtılaşması ve hafif pco var bende inofolic combi ve omega3 bal polen propolis ve arı sütü karşımı kullanıyorum ama sigarayı bırakmam gerekOlur inşallah. Artık bir engel kalmamış. Eşinle yumurta ve sperm kalitenizi artıracak şeyler yapın, olur bence. Alkol sigara yok, protein ağırlıklı beslenin, bir de kalite artırıcı vitamin alın ikiniz de. Ben fermotil kulanıyorum, tavsiye ederim❤
Ben de 8 yıldır bekliyorum, Allah isteyen hiç bir kadının kucagını boş burakmasın,çok zor
Merhaba. Ben de 10 yıllık evliyim. İlk beş yıl istemedim, sonra da Allah belamı verdi
3 ameliyat, 3 klomen, 2 aşılama, 2 tüp bebek sonunda kızıma kavuştum. Sebepsiz infertilite diyorlar. İkiniye ilk denemede doğal hamile kaldım ama düşük yaptım Şimdi yine olur inşallah
Hoşgeldiniz kızlar, kimimizin yolu uzun oluyor, nasip. Daha fazla bekletmesin RabbimBeni de eklermisin canım♥
Acayip istekliyim ama stres olmasada olmuyor bazen ilkini tam tüp bebek yaptırıcağım ay kaldım bu aradaBen 36 yaşındayım, doğal yollarla hamile kaldım canım. Sende kalırsın, yaşını umursama. Yeterki içinde o istek ve umut olsun. ☺