Kesin hamilesin sen kuzummm kız içime doğdu gelir gelmez ilk testine baktımömOvulasyon testiyle yaptım şimdi böyle
Hayirlisi ile gebelik topiklerimiz olur inşallahCanım kesin sonuç olmamakla beraber hamilelik varsa t çizgizi patlıyormuş ama kesin sonuç gebelik testidir canım yanıştmış olmıyayım seni inşallah hamilesindir
Canım t çizgisi yumırlamayı gösterir yumurtlama olduğunda c çizgisiyle aynı yada daha koyu olur gebelik varsa da koyu çıkıyormuşİlk kez ovulasyon kullandım suanda. Pik ne oluyor acaba
Ayyyy öyle mi diyorsnnn inşallah yaaa ama nedense çok karamsarım öyle değilimdir diye düşünüyorumKesin hamilesin sen kuzummm kız içime doğdu gelir gelmez ilk testine baktımöm
İnşallah canımHayirlisi ile gebelik topiklerimiz olur inşallah
Evet ovulasyon tecrübesi olanlar cevap versinOvulasyon testiyle yaptım şimdi böyle
İnsallah canım ya bilemedim bendeKoyuluk var canım inşallah hamilesindir
Ayy hadi inşallahh kuzumm git kan ver valla en kesin sonuçAyyyy öyle mi diyorsnnn inşallah yaaa ama nedense çok karamsarım öyle değilimdir diye düşünüyorum
Gözün aydın canım hamilesin benim arkadasimin ovulasyon testide boyle koyu cikmisti kan verdi 430 cikti degeriOvulasyon testiyle yaptım şimdi böyle
Banada hamilesin gibi geldi hadi inşallah hayırlı olsun diyelimİnsallah canım ya bilemedim bende
Yanımda kadın doğum hastanesi var ama burası almıyor artkk coronadan dolayı işte 10 gün önce klomen kullandım ilk kez yumurta büyüdü mü diye baktıramadım o yüzdenAyy hadi inşallahh kuzumm git kan ver valla en kesin sonuç
Amin. Hoşgeldin aramıza kuzum. Rabbim tez vakitte doldursun göbişini..Bizde de çalışmalar tam gaz devam ediyor kızlar Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun namaz kılıyorum hep dua ediyorumm 2 yıldır evliyim yaklaşık 8 9 aydır istiyoruz bizde yaşlar 27 inşallahhh ❤❤❤
Canım büyük bi ihtimalle hamilesin. Yarın kan verebilirsen ver. Kesin sonucu alırsın.Ovulasyon testiyle yaptım şimdi böyle
Bak hatta bunlar arkadaşımın ovulasyon testleri adetine 2 gün kala böyle çıkmıştıOvulasyon testiyle yaptım şimdi böyle
Sen Gebesin canım. RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...Yanımda kadın doğum hastanesi var ama burası almıyor artkk coronadan dolayı işte 10 gün önce klomen kullandım ilk kez yumurta büyüdü mü diye baktıramadım o yüzden
Böyle bir koyuluk yumurtlama günleri dışında sadece gebelikte olsa gerekOvulasyon testiyle yaptım şimdi böyle
Aa t çizgisi c den koyu çıkmış teşekkürler paylaşım için resmen aydinlandim şu anBak hatta bunlar arkadaşımın ovulasyon testleri adetine 2 gün kala böyle çıkmıştı