İnsallah yerleşme kanaması dır. Seninde satın nı yazarızİnşallah hamilesindirr başından okudum mesajları dabenimde pembe akıntım var bugün ara ara ya yarın regl olucam ki olursam erken olmuş olucam yada yerleşme
Geç döllenmeyse çıkmayabilir canım. O ihtimal her zaman var. Ama geç döllenme değilse adete 2 gün kala bile çıkar.VArsa 1 gün gecikmeyle testte çıkar mı acaba
İnşallahİnsallah yerleşme kanaması dır. Seninde satın nı yazarız ❤
Allahıma güveniyorum olacak olacak :)İnşallah ❤
Canım ovülasyon testi var mı elinde? Eğer varsa onunla da bi yapsana.Eki Görüntüle 2616537 Eki Görüntüle 2616537 Yaptım şimdi böyle hangisine inanayım
Canım daha aydınlık bi çekim yapabilir misin? Bi de testin markası ne? Son bişey, yaptıktan ne kadar sonra fotoğraf çektin?Kizlar bu gün adet gunum sabah test yaptım bu şekilde sizce var mı bebis biraz daha bekleyip adetim gelmezse ikinci testi yapicam
Biraz daha bekle test yap gene.Kizlar bu gün adet gunum sabah test yaptım bu şekilde sizce var mı bebis biraz daha bekleyip adetim gelmezse ikinci testi yapicam
Nasılsın?Hoş buldum canım
İlk başta bu silik çıktı ama buhar cizgiside olabilir adet olmayı bekliyorumCanım daha aydınlık bi çekim yapabilir misin? Bi de testin markası ne? Son bişey, yaptıktan ne kadar sonra fotoğraf çektin?
İyiyim tatlım hamdolsun seni sormalıNasılsın?
İyiyim bende Gebelik haberleri Alırsam Dahada mutlu olacam.İyiyim tatlım hamdolsun seni sormalı ♥
Gebelik testinin yanında 3 tane yollamışlar hediye ovulasyon. Onunla bakılır mı ki ? Hamilelik test benimkilerCanım ovülasyon testi var mı elinde? Eğer varsa onunla da bi yapsana.
Hamile olmayıp bu kadar koyu çizgi görmedim ben, heveslendirmek gibi olmasın da.
Allah iyilik versin canım inşallah buradaki herkes gebelik haberlerini peş peşe verir mutlu oluyor insan kendi olmasa bile Allah biliyor yaİyiyim bende Gebelik haberleri Alırsam Dahada mutlu olacam.
Silik çizgiyi bende gördüm canım. Bazı testler yanılma payı oluyor onun için sordum. İnşallah hamilesindir. Var mı herhangi bir belirtin?İlk başta bu silik çıktı ama buhar cizgiside olabilir adet olmayı bekliyorum
Ovulasyon lada bakıyorlar :) Venuseva sana yardımcı olurGebelik testinin yanında 3 tane yollamışlar hediye ovulasyon. Onunla bakılır mı ki ? Hamilelik test benimkiler