Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, herhangi bir takviye aldınuzmı neler tavsiye edwrsiniz
mrb canım özel bı takviye kullanmadım ama şöyle ki bı ay ilaç tedavisi gördüm klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi yanında hayıt hapı ve glukofen kullandım olması adet olunca bi ay daha hayıt hapı (adet düzenliyor bildiğim kadarıyla) ve glukofene devam ettim bal çörek otu tarçın kürü yaptım bı de o ay da olmadı erken yumurtlama oldu erken adet oldum ertesi ay yani hamile kaldığım ay diyim hiç bişey kullanmadım hepsini bıraktım sadece spora gittim bol bol koştum falan düzenli de ilişki olmadı esim yola gidip geliyordu aralarda oldu yumurtlamam geç olmuş biraz tabi sonra öğrendim onu da ilaçlarjn ve kürün etkisi devam etmiş olabilir bı kaç ay etkisi sürüyor diyorlar yardımcı olabilmidimdr umarım
Ovulasyon testiyle yaptım şimdi böyle
Canım bence övgü testin de umut vaad ediyor hadi hayırlısı sabah yapınca hemen at lütfen merak ediyoruz insAllah güzel sonuç alacaksın

Hanımlar ben 36 yaşındayım. Eşimle 5 aydır düzenli olmasada korunmasız ilişkiye giriyorduk. Fakat bi türlü çocuk olmuyordu. Buarada Kadın Doğum doktoruna gittim. Hormon tahlilleri yaptırdım. AMH (yumurtalık rezervi) değerim 0.5 çıkmıştı. 3 ay sonra tekrar ölçtürdüm. 0.2 cıktı. Ben şok tabi. Doktorlar hemen infertilite (kısırlık) teşhisini koydular. Sinir olmuştum. Bir doktor Inofolic Combi diye bir ilaç yazdı. Hemen eczaneden alıp kullanmaya başladım. 20 gün kullanıyorsun, günde 1 tane. Tesadüfmüdür, ilacın mucizevi gücümüdür, yoksa düzenli ilişkiye girdigimizden midir bilmiyorum Rabbimin mucizesi o ay hemen hamile kaldım. Şuan 4 aylık gebeyim. "0.2 AMH değeriyle tüp bebek bile olmuyor, sen nasıl hamile kaldın " dedi doktorun biri. Buarada hep Şehir Hastanesine gittim. Devlette yaptırdım yani tüm tahlilleri. Az daha tüp bebek yapacaktık. Randevusunu bile almıştım ama çok şükür gerek kalmadı. Soğan kürlerimi denemedim, testereli aslan pencesi kürlerimi denemedim hiçbiri bir işe yaramadı. Yaramadığı gibi AMH değerim kürlerden değildir tabi ama daha da düşmüş. Ama Inofolic Combi bence işe yaradı. Yumurtanın kalitesini artırıyormuş. Bi deneyin derim. Hemen karamsarlığa kapılmayın.

MaşAllah cnm Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsin insAllah inofolik combiyi sadece amh değerin iicn mi verdi genelde polikistik için veriyorlar sanki bana da vermişti doktorum ama bana günde iki kere yazmıştı ayda 3 kutuyu bulacaktı fiyatı da yüksek diye bı kutu kullanıp bırakmıştım bende işe yaramadı herkeste etkisi farklı tabi Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah

Amin canım cümlemizin inşallah. Nerde varsa Infertilite için yazdı canım. Birtek AMH değerinin düşüklüğünden kısırlık teşhisini yapıştırdılar. Aslında dr Inofolic yazdı sadece ama eczanede Combi olanı vardı. Bende uğraştırmak istemedim onu aldım. Benim sağda ve solda 1 er tane olmak üzere 2 adet basit kistim vardı ama adetle atmışım galiba. Yok şimdi.

Anladım canım bazı doktorlar cidden çok acımasız yorumlar yapıyor Rabbim iyilerle karşılaştırsın

İnşallah hamilesindirr başından okudum mesajları da benimde pembe akıntım var bugün ara ara ya yarın regl olucam ki olursam erken olmuş olucam yada yerleşme
İnsallah yerleşme kanaması dır. Seninde satın nı yazarız ❤
Günaydın. Sabah sabah gördüm kırmızıyı. 26 gün sonra. Erken oldum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…