- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Canım eğer hamileysen t çizgisi koyu olurGebelik testinin yanında 3 tane yollamışlar hediye ovulasyon. Onunla bakılır mı ki ? Hamilelik test benimkiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım eğer hamileysen t çizgisi koyu olurGebelik testinin yanında 3 tane yollamışlar hediye ovulasyon. Onunla bakılır mı ki ? Hamilelik test benimkiler
Ayyy senden de Alalım :) Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sanada Yıldırım hızı ileAllah iyilik versin canım inşallah buradaki herkes gebelik haberlerini peş peşe verir mutlu oluyor insan kendi olmasa bile Allah biliyor ya
Kesin bi şey değil ama ovü testi de genelde koyu çıkıyor hamilelerde. Herkeste değil ama. Bi dene bence. Ben daha önce o testlerden kullandım, hiç çizgi çıkmamıştı ve hamile değildim. O yüzden doğru olabilir gibi geldi bana o koyu çizgi. İnşallah öyledir.Gebelik testinin yanında 3 tane yollamışlar hediye ovulasyon. Onunla bakılır mı ki ? Hamilelik test benimkiler
Ah bütün kalbmle aminnnn bitanem inşallahAyyy senden de Alalım :) Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sanada Yıldırım hızı ile
Daha piki yakalıyamadım ki ben ama yine umutluyum elhamdülillahAyyy senden de Alalım :) Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sanada Yıldırım hızı ile
Canım daha aydınlık bi çekim yapabilir misin? Bi de testin markası ne? Son bişey, yaptıktan ne kadar sonra fotoğraf çektin?
Kasık ağrım var bide midemdem acı su geliyo sürekli bir haftadirSilik çizgiyi bende gördüm canım. Bazı testler yanılma payı oluyor onun için sordum. İnşallah hamilesindir. Var mı herhangi bir belirtin?
Yakalarsın :) Rabbim Şer verir şerin içinde hayır da verirmiş. Hayır verir hayrın içinde şerri de verirmiş. Hayırlısını verir kurban olduğum AllahDaha piki yakalıyamadım ki ben ama yine umutluyum elhamdülillah
Kasık ağrısı bende de olmuştu. Bence yarın testi tekrarla, daha koyulaşması lazım çizginin. Sabah ilk idrarla yaparsan daha iyi olur.Kasık ağrım var bide midemdem acı su geliyo sürekli bir haftadir
Aynen öyle canım benim o yüzden Allah'a braktım o nasip ederse her türlü verir yeterki istesinYakalarsın :) Rabbim Şer verir şerin içinde hayır da verirmiş. Hayır verir hayrın içinde şerri de verirmiş. Hayırlısını verir kurban olduğum Allah
Tmm cnm deniyim o zaman atarım birazdanKesin bi şey değil ama ovü testi de genelde koyu çıkıyor hamilelerde. Herkeste değil ama. Bi dene bence. Ben daha önce o testlerden kullandım, hiç çizgi çıkmamıştı ve hamile değildim. O yüzden doğru olabilir gibi geldi bana o koyu çizgi. İnşallah öyledir.
Ne kadar koyu olur mesela,pik kadar mı,benim de elimde ovu testi var gebelik testi alamazsam onunla bakarım diye sormak istedimCanım eğer hamileysen t çizgisi koyu olur
3 damla yeterli fazla damlatma mahvolur test. Testin arkasını okumadın mi yazıyor orda zaten canimCanım ya yaptım bıraktım direkt 10 dk sonra falan böyleydi çokta damlatmadım yani 6-7 damla
Tamam canım, bekliyoruzTmm cnm deniyim o zaman atarım birazdan
Canım kesin sonuç olmamakla beraber hamilelik varsa t çizgizi patlıyormuş ama kesin sonuç gebelik testidir canım yanıştmış olmıyayım seni inşallah hamilesindirNe kadar koyu olur mesela,pik kadar mı,benim de elimde ovu testi var gebelik testi alamazsam onunla bakarım diye sormak istedim
Merhaba, herhangi bir takviye aldınuzmı neler tavsiye edwrsinizS.a kızlar ilk kızımda tedavisiz üçüncü denememizde hamile kalmış biri olarak ikinci hamileliğim için bı buçuk sene uğraştım ama sonunda Rabb'im nasip etti çok şükür isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insAllah hamile olanlarda sağlıkla kucağına alır insAllah umutsuz olmayın Rabbim öyle büyük ki ben ikinci kez anne olamiycam herhalde diye artık tam umudu kestigim ay hamile olduğumu öğrendim ♥
Silik çizgi hemen mi çıktı canım şuan pozitif görünüyor inşallah vardırKizlar bu gün adet gunum sabah test yaptım bu şekilde sizce var mı bebis biraz daha bekleyip adetim gelmezse ikinci testi yapicam
Koyuluk var canım inşallah hamilesindirOvulasyon testiyle yaptım şimdi böyle