Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah iyilik versin canım inşallah buradaki herkes gebelik haberlerini peş peşe verir mutlu oluyor insan kendi olmasa bile Allah biliyor ya
Ayyy senden de Alalım :) Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sanada Yıldırım hızı ile

Gebelik testinin yanında 3 tane yollamışlar hediye ovulasyon. Onunla bakılır mı ki ? Hamilelik test benimkiler
Kesin bi şey değil ama ovü testi de genelde koyu çıkıyor hamilelerde. Herkeste değil ama. Bi dene bence. Ben daha önce o testlerden kullandım, hiç çizgi çıkmamıştı ve hamile değildim. O yüzden doğru olabilir gibi geldi bana o koyu çizgi. İnşallah öyledir.

Canım daha aydınlık bi çekim yapabilir misin? Bi de testin markası ne? Son bişey, yaptıktan ne kadar sonra fotoğraf çektin?
Silik çizgiyi bende gördüm canım. Bazı testler yanılma payı oluyor onun için sordum. İnşallah hamilesindir. Var mı herhangi bir belirtin?
Kasık ağrım var bide midemdem acı su geliyo sürekli bir haftadir

Daha piki yakalıyamadım ki ben ama yine umutluyum elhamdülillah
Yakalarsın :) Rabbim Şer verir şerin içinde hayır da verirmiş. Hayır verir hayrın içinde şerri de verirmiş. Hayırlısını verir kurban olduğum Allah

Yakalarsın :) Rabbim Şer verir şerin içinde hayır da verirmiş. Hayır verir hayrın içinde şerri de verirmiş. Hayırlısını verir kurban olduğum Allah
Aynen öyle canım benim o yüzden Allah'a braktım o nasip ederse her türlü verir yeterki istesin

Tmm cnm deniyim o zaman atarım birazdan

Ne kadar koyu olur mesela,pik kadar mı,benim de elimde ovu testi var gebelik testi alamazsam onunla bakarım diye sormak istedim
Canım kesin sonuç olmamakla beraber hamilelik varsa t çizgizi patlıyormuş ama kesin sonuç gebelik testidir canım yanıştmış olmıyayım seni inşallah hamilesindir

Merhaba, herhangi bir takviye aldınuzmı neler tavsiye edwrsiniz

Bizde de çalışmalar tam gaz devam ediyor kızlar Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun namaz kılıyorum hep dua ediyorumm 2 yıldır evliyim yaklaşık 8 9 aydır istiyoruz bizde yaşlar 27 inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…