Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle bir koyuluk yumurtlama günleri dışında sadece gebelikte olsa gerek
Canım ya yumurtladıgımı da düşünmüyorum acaba o da olabilir mi? En son 20 şubatta gördüm adet. Polikistik over var bazen düzensiz oluyor. Klomen kullandım on gün evvel acaba o yüzden mi yumurtluyorum ben? Gerçi hiç akıntım falan yok mesela bi 20 gün önce vardı. Gün aşırı ilişki yaşadım ay bilemiyorum ya acaba yumurtlama mı

En kesin sonucu kan testi alabilirsin ama burdaki herkese ve bana göre de hamilesin inşallah pko bile olsan 20 şubattan bu yana yumurtalamissindir çoktan bebis olmuştur bitmiştir bile durum onu gösteriyor

Ben çok karamsarım asla mutlu olamıyorum şuan değilim diye düşünüyorum böyle düşünmem daha iyi sanki eğer kanda cıkmazsa daha az üzülürüm moda girmediğim için gerçekten bu akşam afedersiniz ama işemediğim delik kalmadı

Öyle olmak daha iyi, ama yarın kan testinde güzel sonuç alacağına inanıyorum ben canım.

En kesin sonucu kan testi alabilirsin ama burdaki herkese ve bana göre de hamilesin inşallah pko bile olsan 20 şubattan bu yana yumurtalamissindir çoktan bebis olmuştur bitmiştir bile durum onu gösteriyor
Bencede canm yumurtlamışımdır ben 50 gün olacak ya insallah kan vermek gerekli acilennnn

Karamsar olma olmasaydı iki teste çıkmazdı zaten ovu testinde pozitif sende pozitif ol daha ne olsun maşallah daim olsun inşallah

Karamsar olma olmasaydı iki teste çıkmazdı zaten ovu testinde pozitif sende pozitif ol daha ne olsun maşallah daim olsun inşallah
İnsallah öyledir canım bilmiyorm ki mesela artkadasımm 4 tane yaptı 4 dü de kopkoyuydu ve kanda cıkmadı sanırım böyle şeylerden kendimi durduruyorum

İnsallah öyledir canım bilmiyorm ki mesela artkadasımm 4 tane yaptı 4 dü de kopkoyuydu ve kanda cıkmadı sanırım böyle şeylerden kendimi durduruyorum
İlginçmiş gerçekten sen yarın İlk idrarla testini yap bakim sonuç ne çıkıcak sonra kan verirsin Allah utandırmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…