Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar. Topiğinize bende katılmak istedim. Hem bu günlerde desteğe hepimizin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Biz eşimle henüz çalışmalara başlamadık. Psikolojik bir tedavi görüyorum ve yakında ilacımı bırakıcam Allahın izniyle. Dualarım sizinle. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Dualarınız da beni de unutmayın. Yakında bende sizlerle aynı heyecanları yaşamak isterim iyi günler hepinize

mrb cnm hg tedavin bı an önce biter Rabb'im sağlıkla naisp etsin insAllah
Kandilimiz mübarek olsun canımlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Arkadaşlar hepimizin tüm Müslüman aleminin kandili mübarek olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin günahlarımızı af etsin
Saolun kızlar sizlerinde kandiliniz mübarek olsun

Bende yeni başladım namaza Allah kabul etsin inşallah kildigimiz namazları inşallah bende senin gibi o güzel haberi alırım arkadaşım
İNŞALLAH herkes o güzel haberi alır bol bol dua edin ben her namazımda ediyorum rabbim isteyen herkese nasip et diye umudu yitirmeyin hani derler ya cennet annelerin ayağının altında belkide buna sahip olmak için önce gerçek bir inanan olmamız ibadet etmemiz gerek sonuçta el açıp istediğimiz hiçbişey rabbime agır gelmez sadece bizim hatırlayıp ondan istememiz gerek bence o ol demeden hiçbir şey olmaz o ol derse de engel olamaz hiçbişey el açıp allahtan isteyin şüphesiz o duaları duyan kabul edendir

SLM. ANNE BEBEK HASRETİ CEKENLER...RABİM BUGÜNÜN HÜRMETİNE HERKESİN DUASINI DUYSUN
ARKADASLAR BEN BUSEFER 5 GÜN KLORMEN 4 GUNDE YUMURTA BÜYÜTEN İĞNEDEN YAPTIRDIM CUMA GÜNÜ SON İĞNEMİ YAPTIRDIM RAPORUM AMA CATLATMA İĞNESİNİ MADİ ACIDAN YAPTIRAMADIN HEM DE KORONA YÜZÜNDEN HASTANEYE GİTMEKTEN CEKİNDİM BU SEKİLDE YUMURTAM CATLAMSI GERCEKLESIRMI NEKADAR SURE BEKLEMELIYIM...HAMILE. KALMAA ŞANSIM NEKADAR VARMI CATLATMA YAPTIRMADAN HAMILE KALAN

Eklentiler

• IMG-20200407-WA0000.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…