- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 34
Inşallah canımBen de Ortacadayim canim. Ben de beklerim kahveyeah güzel günlere..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canımBen de Ortacadayim canim. Ben de beklerim kahveyeah güzel günlere..
Ahahaha bende öyle hissediyorum ilk günden beri. Pazartesi gösterirse bakıcaz artık. İyi olmana sevindim canımYani direkt olarak yazayım, erkek hissediyorum. Sonra devam edeyim, iyiyim cok şükür bebek fikri iyice yanaştı bi heyecan var
Aaa o zaman öğrendiğin gibi yaz cok merak ettim, hislerim yüksek oranda tutar daAhahaha bende öyle hissediyorum ilk günden beri. Pazartesi gösterirse bakıcaz artık. İyi olmana sevindim canım
Biliyorum hislerini, gördüm önceki topikte İnşallah yazar seni de etiketlerim canım.Aaa o zaman öğrendiğin gibi yaz cok merak ettim, hislerim yüksek oranda tutar da
Cok sevinirim ahahahha medyum daylerBiliyorum hislerini, gördüm önceki topikte İnşallah yazar seni de etiketlerim canım.
Rabb'im sağlıkla ilerletir insAllah sana da naisp ederMrb canlar daha önce arkadaşımın gebelik testini paylaşmıştım sizle bugün kan testi yaptırdı hamileymis 430 cıktı değeri darısı başımıza inşallah
İyi çok şükür cnm büyüyoruz saolaisn sen naislsinHoşbuldum bebiş nasıl annesi
Cok şükür iyiyim, olabildigince psikolojiyi saglam tutmaya çalışıyorum isteRabb'im sağlıkla ilerletir insAllah sana da naisp eder ♥
İyi çok şükür cnm büyüyoruz saolaisn sen naislsin
Daim olsun cnm vala sağlam tutmakta fayda var şu günlerde heleCok şükür iyiyim, olabildigince psikolojiyi saglam tutmaya çalışıyorum iste❤❤
Bilmiyorum cnm bugun berat kandılı oğlumun gecesi daha bir hüzünlüyümGeldim canım ❤Nasıl oldun daha iyimisin
Çok yakınsın canım, yarın da olabilir ertesi günde.Benmmki bi yumurtalayamadi @Bal0ncuk Venuseva
InsssssÇok yakınsın canım, yarın da olabilir ertesi günde. ☺
Çok haklısın vla. Bnde öyleyim ondan faydasını gördüm. Ama dediğin gibi. Herkeste aynı etkiyi göstermezCanım 2lt suyu kesin ıctım isimde cok hareketli baya sahada aktifim dedım ya herkeste farklı etki yapıyor
evet eşimin sperm morfolojisi bozuk ,benimde yumurtam çatlayacak kadar büyümüyor.iğne kullanmadan hamile kalmaya çalışıyorumBir sorun var mı canım sizde ne kadardır istiyorsun
Bende yeni başladım namaza Allah kabul etsin inşallah kildigimiz namazları inşallah bende senin gibi o güzel haberi alırım arkadaşımRabbim isteyen herkese meleğini kucağına almayı en kısa zamanda nasip etsin inanın hiç beklemediğiniz zaman gelicek bebeginiz bide namaz kılıyormusunuz ben namaza başladıktan 1 ay sonra mutlu haberi aldım gerçekten her ne isterseniz rabbimden isteyin o el açanı geri çevirmiyor hiçbir zaman 1.5 yıl bekledim ben ayrıca stres yapmayın ben burada her okuduğum topikte bunu görüyordum düşünmeyin stres etkiliyor diye inanmazdım ama öyle gerçekten ben normalde hamilelik için eşimle sık sık ilişki yaşardım ama hiç olmadı bu defa iste hiç düşünmedim öyle sık sık ilişkimiz de olmadı yani nasip olacaksa oluyor siz rabbimden isteyin o size ne olursa olsun verir gönlünüzden geçeni umarım burada olan ve her ay sabırsızlıkla o haberi bekleyen herkes bu istegine kavuşur hepinizin güzel haberleriyle dolsun buralar
Haber ver ve gebe kalma mücadeleni bizim ile paylaşmanı rica ediyorum
Amin İnşallahAllah korur inşallah bebiş varsada