Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam aleyküm hayırlı kandiller bize hayır getirsin inşallah hamile olan arkadaşlar hayırlısıyla kucaginazada alırsınız inşallah bende istiyorum ama bu hastalıktan dolayı ara verdim ama yinede son adet tarihimi yazıyım belki gelmiştir bebeğim herşeyin hayırlısı olsun hepimiz hakinda inşallah

Benmmki bi yumurtalayamadi :KK55: :halay:@Bal0ncuk Venuseva Venuseva

Eklentiler

• 15862625567647692300645039563293.jpg
    15862625567647692300645039563293.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 23
Rabbim isteyen herkese meleğini kucağına almayı en kısa zamanda nasip etsin inanın hiç beklemediğiniz zaman gelicek bebeginiz bide namaz kılıyormusunuz ben namaza başladıktan 1 ay sonra mutlu haberi aldım gerçekten her ne isterseniz rabbimden isteyin o el açanı geri çevirmiyor hiçbir zaman 1.5 yıl bekledim ben ayrıca stres yapmayın ben burada her okuduğum topikte bunu görüyordum düşünmeyin stres etkiliyor diye inanmazdım ama öyle gerçekten ben normalde hamilelik için eşimle sık sık ilişki yaşardım ama hiç olmadı bu defa iste hiç düşünmedim öyle sık sık ilişkimiz de olmadı yani nasip olacaksa oluyor siz rabbimden isteyin o size ne olursa olsun verir gönlünüzden geçeni umarım burada olan ve her ay sabırsızlıkla o haberi bekleyen herkes bu istegine kavuşur hepinizin güzel haberleriyle dolsun buralar 🙏🙏🙏🙏🙏
Bende yeni başladım namaza Allah kabul etsin inşallah kildigimiz namazları inşallah bende senin gibi o güzel haberi alırım arkadaşım

X