nurellam fıstığımGeldim canım ❤Nasıl oldun daha iyimisin
Gozumuz doymuyordu
mrb cnm hgMerhaba herkeseeeee
Hg cnm Rabb'im cennette kavuştursun insAllah yeniden sağlıkla hamile kalırsın insAllahHerkese merhaba arkadaşlar Hayırlı kandiller hepinize Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bende 2,5 yıllık evliyim geçtiğimiz ekim ayında doğuma yakın 35 haftalık bebeğimi kaybettimkorunma sürem bitti tekrardan anne olmak istiyorum...
Sendemii bendee ben birine is yerinde su götürürdüm dddi ne istersin ne dua edeyim dedm üçüz beben olsn deben ikiz, üçüz felan istiyorum yaaa
ayy benim hayalim ikiz.. ama üçüzede razıyım yok dememSendemii bendee ben birine is yerinde su götürürdüm dddi ne istersin ne dua edeyim dedm üçüz beben olsn deondan beri beni goren herkes ucuzn olsn dio istiyorm ama olirmu Allah bilir olursa biz napariz acabaaa
Hoşgeldin canım. Çok üzüldüm, inşallah cennette buluşursunuz. Ama içinde tekrar anne olması hevesine de sevindim. Kendinden hiç vazgeçme, inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın bir evladın olsun.Herkese merhaba arkadaşlar Hayırlı kandiller hepinize Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bende 2,5 yıllık evliyim geçtiğimiz ekim ayında doğuma yakın 35 haftalık bebeğimi kaybettimkorunma sürem bitti tekrardan anne olmak istiyorum...
Valla bende neden bilmiyorm ikiz mikiz yok ailede ama olsn isterm hep beraber evde huni takip tencere kapagiyla otobusculuk oynarizayy benim hayalim ikiz.. ama üçüzede razıyım yok demem
Yaa canmm benmm cokgecmis olsnn Rabbim vermis yine verir tez vakitte moral bozmak yokk. Ne guzel ki sana cennette şefaatçi olacak meleginnn oyle dusunHerkese merhaba arkadaşlar Hayırlı kandiller hepinize Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bende 2,5 yıllık evliyim geçtiğimiz ekim ayında doğuma yakın 35 haftalık bebeğimi kaybettimkorunma sürem bitti tekrardan anne olmak istiyorum...
Amin canım Allah razı olsun çok zor bir süreçti ama atlatıyorum şükür ve tekrardan anne olmak çok istiyorum inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruzHoşgeldin canım. Çok üzüldüm, inşallah cennette buluşursunuz. Ama içinde tekrar anne olması hevesine de sevindim. Kendinden hiç vazgeçme, inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın bir evladın olsun.
Ben de Ortacadayim canim. Ben de beklerim kahveyeMerkezdeyiz biz canım. Merkezdeysen merkez jandarma karakoluna beklerim kahve içmeye
Hoşbuldum canımSen ailenin ilk örneği olursun da, üçüz annesi olursun inşallah canım
Merhaba canım, hoşgeldin.
Hoşbuldummrb cnm hg
Hg cnm Rabb'im cennette kavuştursun insAllah yeniden sağlıkla hamile kalırsın insAllah
Ay mugladan mi bahsediliyor burdaaaaBen de Ortacadayim canim. Ben de beklerim kahveyeah güzel günlere..
Siz de mugladasAy mugladan mi bahsediliyor burdaaaa
Siz de mugladasiniz yoksaaAy mugladan mi bahsediliyor burdaaaa
Çok şükür herşey yolunda canım. Sen nasılsın?Hoşbuldum canımnasılsınız her sey yolunda mi bebisle
Hayır ama ordan mezunum ve muglayi cok seviyorumSiz de mugladas
Siz de mugladasiniz yoksaa
Yani direkt olarak yazayım, erkek hissediyorum. Sonra devam edeyim, iyiyim cok şükür bebek fikri iyice yanaştı bi heyecan varÇok şükür herşey yolunda canım. Sen nasılsın?