Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 30 yasindayim.19 aydır evliyim 18 aydır deniyoruz canım eşimde de bende de bi problem yok butun tahliller testler yapildi. doktorum kafana çok taktiğin stres yaptığın için olmuyor ne zaman stresi bırakırsan o zaman hamile kalırsın dedi işte kasım ayında aşılama denedik olmadi.. gerçekten öyle kim kafama takmadım bu ay dediyse hamile kaldı çok örnekle karşılaştım. Allahım bizede nasip etsin inşallah şu mübarek günde dualarimizi kabul etsin

Geçicek inşallah bu günlerimiz Rabbim oğullarımıza kardeş nasip edicek inşallah inanıyorum bol bol dua et canım tek kurtuluşumuz dua
Ediyorum cnm bugun pek ibadette edemedim daha lohısayım biraz kanamam da var inşallah rabbim bu gece hürmetine oğullarımıza hayırlı kardeşler nasıp eder inşallah

Amin inşallah canım şu mübarek gecede inşallah sanda dua ederim canım Allahım izni ile olur inşallah merak etme vakti zamanı vardı ikinizde sorun yoksa eğer yapmıyorsa spora ver kendini benim kuzenime senin gibiydi spora başladı o ay hamile kaldı kafanı başka şeylere ver

Aynen canim dünü de değerlendirdik nasip bakalim elimizden geleni yapıyoruz canım cuma gününe kadar hergünu degerlendircem
Aslında canım hergün ilişki önerilmiyo, sperm kalitesini etkilediği için. Pik olana kadar 2 günde bir, pik olduğunda da o gün ve 3 gün daha.

Meryem Ana otu diye yaz aramaya bilgi alırsın yeterli şekilde bende aktardan aldım tadı falan güzel kötü değil öyle belli mi olur belki fayda olur
Teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz valla. Allah razı olsun. İyiki üye oldum yoksa tek başıma kafayı yiyecektim. Buradan neler ogreniyorum.

Bizdede speem sorunu var alsam mı diye düşünüyorm ama spermleri öldürür diyede korkuyorum vallahi

Kuzum vajinal jel ama spermin hızlıca girmesini sağlıyormuş
Ben önermiyorum kullandığım ay kimyasal oldu sağlıklı değil bence sağlıksız spermi dölleyebiliyormuş o yüzden hamilelik tam anlamıyla gerçekleşmiyor maleseef

Aminnnnn kuzum aminnnnn hepimize nasip olsunnnnn bebeler tummm isteyenlere tez vakitte neden bilmiyorm ben heppo üçüz istiyorumm bi anda ev hanesi cogalsn
Yaaaaa o benim de hayalim. Tüp bebek yaptırcam şu korona geçince. O zaman isterim diyodum . Ama yasalar izin vermiyormuş. Artık duayla Allahtan istiyorum inşallah o verir ikimize de.

Selam aleyküm adat tarihimi yazmayı unutmuşum 17 nisan

Amin arkadaşım amin güzel dileklerin için sağol lütfen benim içinde dua et hamişlerin duasi kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…