Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugunki testte böyle yumurtlama devam ediyor sanırım

Eklentiler

• 20200407_183532.jpg
    20200407_183532.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 44
Hayırlı kandiller kızlar. RABBİM bu mübarek günün hürmetine ne dileğimiz varsa kabul etsin. Bebeği olmayanlara sağlıklı hayırlı evlat hamile olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..

Hayırlı kandiller kızlar. RABBİM bu mübarek günün hürmetine ne dileğimiz varsa kabul etsin. Bebeği olmayanlara sağlıklı hayırlı evlat hamile olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
Hayırlı kandiller canım, amin inşallah. ☺️

Bana dünkü testinde T daha koyu geldi canım. Testlerinin hepsini yan yana koyup öyle çekersen daha iyi görünür aralarındaki fark aslında. Yarına silikleşir gibi geldi.
Bana da bugün ki T daha koyu geldi gibi canım. Kurudukça renkleri degisti

Eklentiler

• 20200407_195158.jpg
    20200407_195158.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bende bu ay aşılama yaptırıyorum bizimde 1.5 yıldır olmuyor eşimde morfoliji %1 bugün kandil birbirimize dua edelim inşallah şu mubarek günde hepimize nasip etsin inşallah kızlar Allah kimsenin kucağını boş birakmasin😇
Benim eşimin de %1 benimde çok az yumurtam var olmadı yine😩

Bana dünkü testinde T daha koyu geldi canım. Testlerinin hepsini yan yana koyup öyle çekersen daha iyi görünür aralarındaki fark aslında. Yarına silikleşir gibi geldi.
Şöyle göstereyim canım üstteki dünki alttaki bugunki

Eklentiler

• PicsArt_04-07-08.04.46.jpg
    PicsArt_04-07-08.04.46.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 28
Stres çok etkiliyor canım bende çok stres yapıyorum 😔 şu stresten bi kurtulsak hamile kalcaz belkide. Sen ne zamandır istiyorsun
1.5 yıldır canım ama esimde morfolohi bozuklugu var birde ileri hareket 8 milyonkesinlikle öyle biliyor musun doktorum bana hastaların çoğu stresten olmuyor önerim bir ay tatile çıksın gezsin görsün o zaman hamile dönmezse bende bişey bilmiyorum dedi sen ne zamandır canım 😭

X