- 2 Nisan 2020
- 14
- 13
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben kasım ayında aşılama yaptırmıştım doktor çok ümit vermisti esinin spermleri çok güzel kesin gözüyle bakıyorum dedi ama maalesef tutmadı. Inşallah senin tutar nasip işiKızlar asilama ile hamile kalan var mı ilk denemede
Bir önceki testini atsana canım. Burda C T’den biraz daha koyu. Bir önceki testinde T daha koyuysa, silinmeye başlamış olabilir.Benim bugunki testte böyle yumurtlama devam ediyor sanırım
Evet yumurtlama var dünkü nasıldı buda epey koyuBenim bugunki testte böyle yumurtlama devam ediyor sanırım
Hayırlı kandiller canım, amin inşallah.Hayırlı kandiller kızlar. RABBİM bu mübarek günün hürmetine ne dileğimiz varsa kabul etsin. Bebeği olmayanlara sağlıklı hayırlı evlat hamile olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
Buda dunkiydi canımBir önceki testini atsana canım. Burda C T’den biraz daha koyu. Bir önceki testinde T daha koyuysa, silinmeye başlamış olabilir.
Buda dunkiydi canım
Bu dunkiydi canımEvet yumurtlama var dünkü nasıldı buda epey koyu
Bana dünkü testinde T daha koyu geldi canım. Testlerinin hepsini yan yana koyup öyle çekersen daha iyi görünür aralarındaki fark aslında. Yarına silikleşir gibi geldi.Bu dunkiydi canım
Aynı kuzum... Mücadele.. Zor ama başaracaz inşallahDaha iyiyim canım çalışmalara devam nasıl olsun sen nasılsın nasıl gidiyor
Bana da bugün ki T daha koyu geldi gibi canım. Kurudukça renkleri degistiBana dünkü testinde T daha koyu geldi canım. Testlerinin hepsini yan yana koyup öyle çekersen daha iyi görünür aralarındaki fark aslında. Yarına silikleşir gibi geldi.
İnşallah canım bende çok streskıyım olur mu olmaz mıCanım ben kasım ayında aşılama yaptırmıştım doktor çok ümit vermisti esinin spermleri çok güzel kesin gözüyle bakıyorum dedi ama maalesef tutmadı. Inşallah senin tutar nasip işi
Benim eşimin de %1 benimde çok az yumurtam var olmadı yineKızlar bende bu ay aşılama yaptırıyorum bizimde 1.5 yıldır olmuyor eşimde morfoliji %1 bugün kandil birbirimize dua edelim inşallah şu mubarek günde hepimize nasip etsin inşallah kızlar Allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Stres çok etkiliyor canım bende çok stres yapıyorum şu stresten bi kurtulsak hamile kalcaz belkide. Sen ne zamandır istiyorsunİnşallah canım bende çok streskıyım olur mu olmaz mı
Şöyle göstereyim canım üstteki dünki alttaki bugunkiBana dünkü testinde T daha koyu geldi canım. Testlerinin hepsini yan yana koyup öyle çekersen daha iyi görünür aralarındaki fark aslında. Yarına silikleşir gibi geldi.
1.5 yıldır canım ama esimde morfolohi bozuklugu var birde ileri hareket 8 milyonkesinlikle öyle biliyor musun doktorum bana hastaların çoğu stresten olmuyor önerim bir ay tatile çıksın gezsin görsün o zaman hamile dönmezse bende bişey bilmiyorum dedi sen ne zamandır canımStres çok etkiliyor canım bende çok stres yapıyorum şu stresten bi kurtulsak hamile kalcaz belkide. Sen ne zamandır istiyorsun