Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı kandiller kızlar. RABBİM bu mübarek günün hürmetine ne dileğimiz varsa kabul etsin. Bebeği olmayanlara sağlıklı hayırlı evlat hamile olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..

Hayırlı kandiller canım, amin inşallah.

Bana dünkü testinde T daha koyu geldi canım. Testlerinin hepsini yan yana koyup öyle çekersen daha iyi görünür aralarındaki fark aslında. Yarına silikleşir gibi geldi.
Bana da bugün ki T daha koyu geldi gibi canım. Kurudukça renkleri degisti

Eklentiler

• 20200407_195158.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 44
Benim eşimin de %1 benimde çok az yumurtam var olmadı yine

Bana dünkü testinde T daha koyu geldi canım. Testlerinin hepsini yan yana koyup öyle çekersen daha iyi görünür aralarındaki fark aslında. Yarına silikleşir gibi geldi.
Şöyle göstereyim canım üstteki dünki alttaki bugunki

Eklentiler

• PicsArt_04-07-08.04.46.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 28
Stres çok etkiliyor canım bende çok stres yapıyorum şu stresten bi kurtulsak hamile kalcaz belkide. Sen ne zamandır istiyorsun
1.5 yıldır canım ama esimde morfolohi bozuklugu var birde ileri hareket 8 milyonkesinlikle öyle biliyor musun doktorum bana hastaların çoğu stresten olmuyor önerim bir ay tatile çıksın gezsin görsün o zaman hamile dönmezse bende bişey bilmiyorum dedi sen ne zamandır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…