Allah kabul etsinBende niyetliyim kızlar bugun, hikayem 3.5yıldır beklıyoruz korona cıkınca tedavilerde iptal.. Igne görünce aklıma tedavı geliyor ınsallah doğal yoldan olur zor süreçler hayırlısıyla bizlerde anne oluruz inşallah
Saol amin canım. Nasip olmadı deneme yaptık ondada transfer olamadım tamamlanmadı, ocak ayında oldu su an martta gidecektim Nısanda bos gecer belkı temmuza başlarlarAllah kabul etsin
tüp bebekmi yaptıracaksınız
hayırlısı ile inşallahSaol amin canım. Nasip olmadı deneme yaptık ondada transfer olamadım tamamlanmadı, ocak ayında oldu su an martta gidecektim Nısanda bos gecer belkı temmuza başlarlar
Hayirli kandiller canimGünaydın hayırlı kandiller arkadaşlar
Hamileyim 3 - 4 haftalık daha hatta ben belirti yaşamadım içime dogdu benim namaz kıldıktan sonra Elim hep karnıma gidiyordu önce evde test yaptım silik çıktı 2. Defa da silik çıkınca doktora gittim doktor hamilelik var ama daha çok yeni öyle ki rahminin bile haberi yok hamilelikten dedi şok oldum sonra 1 hafta sonra gittiğimde de beta hcg 1000 çıktı kısmetse haftaya da gidip kese görünecekmi diye bakıcagız umarım tez zamanda size de nasip olurHamile misiniz şuan yoksa şüpheleniyor musunuz?
Doktora gidin en kısa zamanda 1 yıl olmadığında bende gittim aynı sizin gibi hiç korunmadıgım halde olmuyordu gecikiyodu reglim doktor pcos tanısı koydu yazz doğum kontrol hapı verdi 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi bende 4 ay sonra bıraktım ve hamileyim şuan geciktirmeyin inanın erken tanı çok önemli umarım iyi haberler alırsınızMerhaba kizlar bende istiyorum 1 senelik evliymmmm hic korunmadk bu ay ovulasyon testi yaptim yumurtlama goremedim hala neden olabilir sizce
Amin inşallah. Kandilimiz mübarek olsun.Hayırlı kandiller kızlar. Rabbim cümlemizin dualarını kabul eylesin inşallah
07.03.2020 canım
İinşallah tatlmAh canım InşAllah ya biz de hayırlı haberle mutlu oluruz
Meryem Ana otu diye yaz aramaya bilgi alırsın yeterli şekilde bende aktardan aldım tadı falan güzel kötü değil öyle belli mi olur belki fayda olurAaa denerim tabi neler denemedim ki 2 sene içinde. Ama duymamıştım yarın bi aktadan baktirayim. Ben 64 kilo oldum 59 dan bir anda 64
Sen hamissin kabul olur duan canm duana ekliyorusn kii Allahim şeyda arkadasima üçüz nasip etHerkese hayırlı kandiller arkadaşlar. Bu güzel günde hepimizin duaları kabul olsun inşallah.