Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende niyetliyim kızlar bugun, hikayem 3.5yıldır beklıyoruz korona cıkınca tedavilerde iptal.. Igne görünce aklıma tedavı geliyor ınsallah doğal yoldan olur zor süreçler hayırlısıyla bizlerde anne oluruz inşallah
Günaydın hayırlı kandiller arkadaşlar
Beraat kandiliniz mübarek olsun canlar dualarınız kabul olsun inşallah
Rabbim isteyen herkese meleğini kucağına almayı en kısa zamanda nasip etsin inanın hiç beklemediğiniz zaman gelicek bebeginiz bide namaz kılıyormusunuz ben namaza başladıktan 1 ay sonra mutlu haberi aldım gerçekten her ne isterseniz rabbimden isteyin o el açanı geri çevirmiyor hiçbir zaman 1.5 yıl bekledim ben ayrıca stres yapmayın ben burada her okuduğum topikte bunu görüyordum düşünmeyin stres etkiliyor diye inanmazdım ama öyle gerçekten ben normalde hamilelik için eşimle sık sık ilişki yaşardım ama hiç olmadı bu defa iste hiç düşünmedim öyle sık sık ilişkimiz de olmadı yani nasip olacaksa oluyor siz rabbimden isteyin o size ne olursa olsun verir gönlünüzden geçeni umarım burada olan ve her ay sabırsızlıkla o haberi bekleyen herkes bu istegine kavuşur hepinizin güzel haberleriyle dolsun buralar 🙏🙏🙏🙏🙏
Hayırlı kandiller kızlar. Rabbim cümlemizin dualarını kabul eylesin inşallah 🤲
Selam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum :)
Geçtiğimiz ay aşılama yaptırdık ilk kez ama olmadı.. zaten virüs vs hastanede tedavilere ara verilmiş. kontrole bile gelmeyin dediler.

Biz de akışına bırakalım dedik. Bat 27 Nisan..
Bizde sperm morfoloji sıkıntısı harici bir sıkıntı yok.. İlaç vs hiç bir şey kullanmıyoruz..

Sizler neler yapıyorsunuz ekstra
Boll bolll dualar ettimm oruclu agzimla hepimiz icin okudum kuran kizlar. Rabbim kabul eder insallah 🙏🙏🙏
Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar. Bu güzel günde hepimizin duaları kabul olsun inşallah. 🥰
Topluca saolun kizlar hepimizin kandili mübarek olsun ettiğimiz dualar kabul olsun ki insAllah yeni gelenler hg kızlar Rabb'im sağlıkla isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲🤗❣️

Topluca saolun kizlar hepimizin kandili mübarek olsun ettiğimiz dualar kabul olsun ki insAllah yeni gelenler hg kızlar Rabb'im sağlıkla isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲🤗❣️
Aminnnnn kuzum aminnnnn hepimize nasip olsunnnnn bebeler tummm isteyenlere tez vakitte neden bilmiyorm ben heppo üçüz istiyorumm bi anda ev hanesi cogalsn 🤣

Mrblar kızlar Allah kabul ederse niyetliyim esimle sahura kalkınca oyalandm baya kızıma kahvaltıya ekmek falan yaptım derken uykusuz kaldm geç yattım yarım saat önce uyandm şöyle bı evi toparlyip namazımı kılıp Kur'an okuyup hepimize dua edicem Rabb'im bu mübarek günde edilen duaları geri cevirmesin insAllah 🤲❤️
Gece bı rüya görmüşüm sahura uyandığımda çok mutlu uyandm 10 seneyi aşkın süredir bebeği olmayan bı yakınımin bebeği olmuş emzircekti tabirleri baktm insAllah hayra çıkar güzel diyordu 🤲🤗

Aminnnnn kuzum aminnnnn hepimize nasip olsunnnnn bebeler tummm isteyenlere tez vakitte neden bilmiyorm ben heppo üçüz istiyorumm bi anda ev hanesi cogalsn 🤣
Yaaa MaşAllah kız iyi cesaret hadi hayırlısı Rabbim duysun insAllah gönlündekini nasip etsin 😍🤲🤗 kalabalık aile seviyorusn demek ki

X