Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın hayırlı kandiller arkadaşlar
Beraat kandiliniz mübarek olsun canlar dualarınız kabul olsun inşallah
Hayırlı kandiller kızlar. Rabbim cümlemizin dualarını kabul eylesin inşallah
Boll bolll dualar ettimm oruclu agzimla hepimiz icin okudum kuran kizlar. Rabbim kabul eder insallah
Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar. Bu güzel günde hepimizin duaları kabul olsun inşallah.
Topluca saolun kizlar hepimizin kandili mübarek olsun ettiğimiz dualar kabul olsun ki insAllah yeni gelenler hg kızlar Rabb'im sağlıkla isteyen herkese nasip etsin insAllah

Topluca saolun kizlar hepimizin kandili mübarek olsun ettiğimiz dualar kabul olsun ki insAllah yeni gelenler hg kızlar Rabb'im sağlıkla isteyen herkese nasip etsin insAllah
Aminnnnn kuzum aminnnnn hepimize nasip olsunnnnn bebeler tummm isteyenlere tez vakitte neden bilmiyorm ben heppo üçüz istiyorumm bi anda ev hanesi cogalsn

Mrblar kızlar Allah kabul ederse niyetliyim esimle sahura kalkınca oyalandm baya kızıma kahvaltıya ekmek falan yaptım derken uykusuz kaldm geç yattım yarım saat önce uyandm şöyle bı evi toparlyip namazımı kılıp Kur'an okuyup hepimize dua edicem Rabb'im bu mübarek günde edilen duaları geri cevirmesin insAllah
Gece bı rüya görmüşüm sahura uyandığımda çok mutlu uyandm 10 seneyi aşkın süredir bebeği olmayan bı yakınımin bebeği olmuş emzircekti tabirleri baktm insAllah hayra çıkar güzel diyordu

Aminnnnn kuzum aminnnnn hepimize nasip olsunnnnn bebeler tummm isteyenlere tez vakitte neden bilmiyorm ben heppo üçüz istiyorumm bi anda ev hanesi cogalsn
Yaaa MaşAllah kız iyi cesaret hadi hayırlısı Rabbim duysun insAllah gönlündekini nasip etsin kalabalık aile seviyorusn demek ki

Herkese merhaba arkadaşlar Hayırlı kandiller hepinize Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bende 2,5 yıllık evliyim geçtiğimiz ekim ayında doğuma yakın 35 haftalık bebeğimi kaybettim korunma sürem bitti tekrardan anne olmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…