• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçtik mi yoksa büte mi kaldık ? hangi derslerden kaldık paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok uğraştım şuana kadar açmak için ama açıklanmamış daha :olmaz:

saat 1e geliyor ve site açıldı
ancak vize notları var sadece final notu falan yok:umursamaz:

evet ya final notları yok,saatlerdir bekleyip sadece vize notlarını görünce sinir oldum :oklava:

AYY BNE BI HEYCAN HEMN AÇTIM SıTEYI AMA AÇIKLANMAMIŞ KI YALN HABER..ŞOK ŞOK ŞOKK kaydirigubbakcemile3

ama neden halla açıklanmadı yaaa :umursamaz:
açıklanmıştır diye kocaman hevesle baktım yine siteyi ama yine yok yok yok olacak iş değil :olmaz:

sonuçlar açıklanmamış :delphin:

yanlış alarm kaydirigubbakcemile3

aman ya açıklanmamış bir duyuru falanda yapmamışlar
olacak iş değil :umursamaz:offf daha çok strese girdim haaaamafoldumben

şimdi baktım merakla ama açıklanmamış haftaya pazartesi açıklanırmı acaba ? ama aöf bu bütünleme zamanı açıklayacak heralde...bilgide vermiyorlar.:umursamaz:
benim dumlupınar üniversitesinde sınavı lurduk haftasına tüm notlarımızı öğretim görevlileri okurdu paket programda notlarımız aa bb ne olursa artık işlenir geçerdi...seni çok arıyorum Kütahya DPÜ :a015:

Günaydın bayanlar...

Dün yaşadığımız heyecan, gerginlik boşunaymış :umursamaz:

Sıfıra sıfır elde var sıfır :bbo:

Kızlar haber sitelerinden neden açıklandı yazdı o zaman yaa
boş yere adrenalin yaşıyoruz:umursamaz:

çok sinir oldum yaa heyecandan nasıl da hızlı atmıştı kalbim...ne zaman açıklanır acaba yaaa beklemek sıkıyor beni :gitme:

pzt kesinmiş aöf bürolarını aramışlar insanlar hadi hayırlısı

:olmaz: akşamdan beri bakıp duruyorum yaa...sinir oldum...bir an önce öğrenip kurtulsaydık...:umursamaz:

neyse artık p.tesiyi beklicez ayın 19 dedik 20 oldu p.teside çabuk gelir inşşş ne kaldıı ama ben evde olmucam kızımn kontrlü var ordan misafirlige gitcemmm offff :sinifsinif: neyse benmde telefona geliyoo :jeyyar:

f 5 tuşuna basmaktan klavyenin tuşu eskidi bu aöf bana yeni bri klavye borçlu :olmaz:

Bürolar cvp vermiyor kızlar kimse yok tatil en erken pzrtsi yinede fazla ümitlenmeyelim delini biri kuyuya taş atıyor bizi boşuna bekletiyor o kadar hbr çıktı aöf sitesinde bi açıklama yapmadı şu zaman açıklanabilir diye öyle durdular 1,5 milyona yakın insan maymun oldu 26 haziran cumayada kalabilir hazırlıklı olmakta fayda var...

Açıklandı kızlar hakkımızda hayırlısı bi de siteyi açabilsem mafoldumben

Back