• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçtik mi yoksa büte mi kaldık ? hangi derslerden kaldık paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başka sitelere bakıyorum kimse açamamış ve kimse öğrenememiş.
bunlar bugün açıklamazsa hafta sonu 2 gün tatil 2 gün beklemedeyiz Çok üzgünüm çoook
benim anlamadığım haber siteleri açıklandı diyor...:1closedeyes:

kızlar açıklanmamış gene vize notları yazıyormuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :,(

Sonuçlar açıklandığı zaman telefonlara bildirim yapılıyodu vizede gelmişti bana sonuç açıklandıktan yarım saat sonra bugün öyle bişey olmadı haber siteleri açıklandı dio iyice saçmalık oldu bu iş

ya açıklanmıcak bence evet haber geliyordu
hem erken değil mi kızlar
herkes gelecek cumaya bekliyordu yani:uhm:

kızlar site açıldı tc kimlik no ve şifremi girdim tamam'a bastım tekrar gitti kafamçokkarıştı

of ya açıklandıysa öğrensekte hangi derslerden kaldığımızı ona göre şimdiden başlasak çalışmaya. valla artık benim son senem ne yapıp edip bitirmem lazımmmmm

arkadaşlar hiç böle olmazdı herelde açıklnamaz bugün çünkü sayfaya giripte sadece vizeleri görenler var finaller yokmuş sanmıyorum bu saatten sonra ümidim kayboldu..

Kızlar ya tam çıkıyodum son anda açtı hala vizeler görünüyo sanırım açıklanmıycak bugün boşuna yormayın kendinizi en azından şu 15 dk isteyen 8 den sonra bakarsınız ben feci sıkıldım bi kaç sitede okudum büroyu arayıp sordum yazmış biri merkez bürodan haber gelmiş akşama ya da yarın demişler her yerde bişey yazıyo beklicez bakalım

ben bizzat açtım şimdi sadece vize notları var final yok bu hafta yattı bence haftaya açıklarlar

sitelerde neden o zaman açıklandı yazıyor valla ben anlamadım işten.

hala açılmıyo ya site kızlar
amannn ha bi gün sonra ha bi gün önce
bu bişeyi değiştirmicekki
kaldıysakda geçtiysekde aynı
ağlamak istiyorum =(((

arkadaşlar bir arkadaşım dediki bazıları öğrenmiş açıklanmış ama artık bu bilgiye inanmıyorum....

Back