• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçtik mi yoksa büte mi kaldık ? hangi derslerden kaldık paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fazla diretmeyin arkadaşlar anlaşılan bugün açılmıycak.

siteye gündüz deneme amaçlı bakmıştım,final sonucu filan yoktu,ben baktıktan sonra bişey değiştiyse artık bilmiyorum.inşallah büte filan kalmamışızdır,zaten dgs var,birde üzerine büt filan çekemem yani...

arkadaslar sınav sonuçları yarına açıklanır mı acaba???

pazar günü anadolu üniversitesinin mezuniyeti varmış şimdi biz sonuçları öğrenemedik bu mezuniyet nasıl olacak ?

sayfa açıldı mı yani görüntünemiyor demedi mi:uhm:

evet açıldı ama sonuç falan yok. Sanırım hepimiz girmeye çalıştığımız için kilitlendi sonuçlar açıklanmamış gördüğüm kadarıylaaaa:çok üzgünüm:

arkadaşlar sayfa açılmıyor yıllardır sınav bıtımının 3.cuması acıklanan sınav bugun acıklanmadı ya da acıklandıda bız mı gıremıyoruz bılmıyorum caresızce beklıyoruz bugun aöf burosunu aradım 21 hazıranda mezunıyet oldugu ıcın acıklanıcak ana bılgısayarda sorun oldu goruntulemıyor dedı ne kadar dogru bılmıyorum artık :(( :olmaz:

neyse ben gidip yatim rüyamda artık bütün gece sonuçlarla boğuşurum hehehehe. Gecenin bi yarısı gelirsem şaşmayın. Sonucunu öğrenen yazsın lütfen eğer kimse girmezse ben de küscem aöf ye girmicem sitesine derrrrrrrrrrrrrrrrrrrmişimkaydirigubbakcemile3

ekimcim bebiş nasıl büyüdü mü ? :1hug:
öp benim için o minik meleği Rabbim korusun :Saruboceq:

saol canm ewt büyüdük biraz 3 aylık olduk çok şükür bi sorun yok herşey yolundaa birde sonçlar açıklansa daha ii olurrr öptm canmm :1hug:

kızlar ogleden sonra ısım vardı cıktım acılanmıstır dıyodum kendı kendıme ama tık yok acıklandı dıyen yazssın msj atsın bana catladım yaa offff

arkadaşlar uzun uğraşım sonucu açabildim ama sonuç yok açıklanmamış yada göstermiyor

yanı bugun sonuc yok oylemı na zamna pekı arkadaslar hos kımse bılmıyo sızde benım gıbı merak ya merak dımı kızlar yaa hıc olmassa konusun kaynatalım surda sohbet edelım

evet açıldı ama sonuç falan yok. Sanırım hepimiz girmeye çalıştığımız için kilitlendi sonuçlar açıklanmamış gördüğüm kadarıylaaaa:çok üzgünüm:

offffff:umursamaz: gene mi bekliyeceğiz sabır taşı olduk bu aöf sayesinde

arkadaşlar diğer aöf forum sitelerini dolaştım herkes çokk sinirliiiii açıklanmadı diye :(

pazar mezuniyet var kızlar hep beraber kep atmaya gidelim nede olsa sonuçları bilmiyoz geçtikkkk derizzz atmak paraylamı :)

Back