• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçtik mi yoksa büte mi kaldık ? hangi derslerden kaldık paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kalmaz kalmaz, açıklanıcak dediyseler geçte olsa açıklanır ; umarım! fisfisfis

inşallahh bende öyle duduğum için açtım zaten bu başlığı:Saruboceq:

hadi kızlar hepimiz aöf sitesinden çıkıp azcık siteyi rahatlatalım
sora tek tek gireriz kaydirigubbakcemile

sistem çökmüş arkadaşlar haber61 de gördüm
Binlerce kişinin merakla beklediği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin final sınavlarının sonuçları açıklandı.

Ancak her sonuç açıklanma gününde olduğu gibi bugün de üniversitenin internetteki sonuç sorgulama sayfası çöktü.

Önceki yıllara nazaran daha uzun süren sorun nedeniyle binlerce açıköğretim öğrencisi bilgisayar başında sorunun giderilmesini bekliyor.

haber 61den alıntıdır

TÜh meraktan Ölcem adam gıbı sıte yapmadılar

tamam kusum ben cıktım sıteden
bıraz bosaltalım bakalım faydası olcakmı

Binlerce kişinin merakla beklediği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin final sınavlarının sonuçları açıklandı.

Ancak her sonuç açıklanma gününde olduğu gibi bugün de üniversitenin internetteki sonuç sorgulama sayfası çöktü.

Önceki yıllara nazaran daha uzun süren sorun nedeniyle binlerce açıköğretim öğrencisi bilgisayar başında sorunun giderilmesini bekliyor.

haber 61den alıntıdır

Desene daha çok ekleyeceğiz :gitme:

haber 61den alıntıdır

sağol kız kardeşim ben artık siteyi tıklayıp durmuyacağım...
hayırlısı olsun :Saruboceq:

Ay bır aÇılsa kaldıĞımı ÖĞrencem ınŞ Şans eserı geÇerım

haber 61den alıntıdır

anaaammm öss deki gibi oldu dimek delikafadulden
çıkın leyynn siteden dağılınnn:roflol:

bu kadar kişi sadece bu siteden giriyorda tüm türkeye girice doğal olarak çöktü((:

Back