E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ela
ümidimi kaybetmeye başladım herelde pzts ye kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuçlar açıklandı arkadaşlar sistem çöktüğü için bakamıyoruz
sonuçlar açıklandı arkadaşlar sistem çöktüğü için bakamıyoruz
sistem çökmüş arkadaşlar haber61 de gördüm
Binlerce kişinin merakla beklediği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin final sınavlarının sonuçları açıklandı.
Ancak her sonuç açıklanma gününde olduğu gibi bugün de üniversitenin internetteki sonuç sorgulama sayfası çöktü.
Önceki yıllara nazaran daha uzun süren sorun nedeniyle binlerce açıköğretim öğrencisi bilgisayar başında sorunun giderilmesini bekliyor.
haber 61den alıntıdır
Binlerce kişinin merakla beklediği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin final sınavlarının sonuçları açıklandı.
Ancak her sonuç açıklanma gününde olduğu gibi bugün de üniversitenin internetteki sonuç sorgulama sayfası çöktü.
Önceki yıllara nazaran daha uzun süren sorun nedeniyle binlerce açıköğretim öğrencisi bilgisayar başında sorunun giderilmesini bekliyor.
haber 61den alıntıdır
haber 61den alıntıdır
varmı açabilen ?