- Konu Sahibi Overlokcugeldihanim
-
Dahiliyeye gidin. Benim farklı bir sıkıntım vardı. Kadın Doğum doktorum sürekli normal derdi bende sonunda dahiliyeye gittim ki düşünün o beni kardiyolojiye yönlendirdi. Adım gibi eminim dahiliye Demir serumu takacaktır. Bu arada idrar yolu enfeksiyonu bakıldı mı? Aşırı kusma nedeni o da olabilir?Çevremde ki herkes serum taktir diyor doktora söylüyorum gerek yok demir ilacı kullan diyor bazen hiç bir şey yapamıyorum yatmaktan boynum tutuluyor gerçekten sürekli devam ederse doguma kadar eziyete dönecek hamilelik
Tamam gideceğim randevu alıp çok sağolunDahiliyeye gidin. Benim farklı bir sıkıntım vardı. Kadın Doğum doktorum sürekli normal derdi bende sonunda dahiliyeye gittim ki düşünün o beni kardiyolojiye yönlendirdi. Adım gibi eminim dahiliye Demir serumu takacaktır. Bu arada idrar yolu enfeksiyonu bakıldı mı? Aşırı kusma nedeni o da olabilir?
İnsanın yardım alacağı insanları olması bence büyük nimet :) dün eşime diyorum doğsun poposunu ısırıcam diye o da gülüyor :)Cok sevindim annenizin yakin olduguna ,kuzunuza ve size bakabildigine.Benim kızıma iş arkadaşlarım akşamları dönüşümlü yemek birakiyorlardiAllah razı olsun onlardan. Bana çubuk kraker ,leblebi iyi gelmedi.Ekmek kenarı,az az ekşi yeşil elma bunları yiyebiliyordum.Bir de akşamları cacık yiyebildigimde çok sevinmiştim.Sen ye de sonrasında kusarsan kus,bir iki vitamin bile olsa vücuda girer meraketme.Sana soyle soyleyeyim bulanti ilacini dahi cikardigim icin fitil verildigi ve halisinasyon gorsugum icin onun da biraktirildigi gunler yasadim.Ama simdi dunya guzeli iki kizim var.Az kaldı bak ...bu yıl evinizde ki sevgi ,mutluluk iki katına çıkacak. Bebeginiz doğunca poposuna bir kez vurursunuz anneye neler yaptın diye
Ben de zofer içince 3 4 saat etkisiyle az da olsa yiyorum etki geçince yediklerim herşey çıkıyor geriBende iki hamileliğimde kustum
Çok zor birşey ama bana doktorun söylediği suyun çok iyi ve kaliteliyse bulantı çok olur yani kötü birşey değil
Zofer en etkili ilaçlardan biri bende onunla idare ettim dördüncü ayda geçti
İnşallah hafifler sizinki de
4 aylık hamileyim 2. Çocuğum olacak nasipse. Gecmeyen bir bulantim var kızımda da yaşadım 5 ay sürdü ama en azından herşeyi yiyordum kussam da rahatsız olmuyordum ilaç bile kullanmadım.
Bu hamileliğim de maalesef ağzıma lokma girmiyor canım hiç birşey istemiyor yemek yesem sanki taş oturuyor mideme anında dışarı çıkartıyorum. Kan değerim demir eksikliği 5.5 e düşmüş günde 2 demir ilacı d vitamini günde 1 defa 20 damla verdi hepsi tok karna ama ben sürekli aç geziyorum zaten canım da hiç birşey istemiyor ilaçları 1 gün kullandım ölüyorum zannettim.
İnanın hayattan soğudum bütün yaşam kalitem düştü. Doktor zofer verdi en fazla 3 4 saat etki ediyor yemek yiyorum ilacın etkisi geçince yediklerim çıkıyor
Sabahları az az kan kusmaya başladım bunu doktora söyledim normal dedi idare edeceksin dedi. Hem içimi dökmek istedim hem de belki yaşayanlar tecrübesi olanlar şunu yaptım bunu denedim ise yaradı diyenler önerilerinizi lütfen esirgemeyin benden şimdiden teşekkür ederim okuyan yorum yapan herkese.
Aynen öyle oluyorBen de zofer içince 3 4 saat etkisiyle az da olsa yiyorum etki geçince yediklerim herşey çıkıyor geri
Ya ciddi misin ben de evden çıkınca bi rahatlıyorum sanki düzeliyorum eve girince fena oluyorum oturduğun koltuk bile mide mi bulandırıyorAynen öyle oluyor
Yüzde yüz geçiren bişey yok malesef
Geçici bir dönem öyle düşünün
Benim birde yaza gelmişti su bile içememiştim
Suya bakıp ağladığımı , holde kovaya istifra edip halının üstünde uyuyakaldığımı bilirim
Geçti gitti şimdi bebeğim iki aylık
Ben evimden de huylanmıştım
Heryer kokuyor gibi geliyordu
Evi temizletince psikolojik olarakta kendimi iyi hissettim
Sonra sonra azalarak bitti zaten
Kusura bakmayın geç gördüm mesajınızıYa ciddi misin ben de evden çıkınca bi rahatlıyorum sanki düzeliyorum eve girince fena oluyorum oturduğun koltuk bile mide mi bulandırıyor
4 aylık hamileyim 2. Çocuğum olacak nasipse. Gecmeyen bir bulantim var kızımda da yaşadım 5 ay sürdü ama en azından herşeyi yiyordum kussam da rahatsız olmuyordum ilaç bile kullanmadım.
Bu hamileliğim de maalesef ağzıma lokma girmiyor canım hiç birşey istemiyor yemek yesem sanki taş oturuyor mideme anında dışarı çıkartıyorum. Kan değerim demir eksikliği 5.5 e düşmüş günde 2 demir ilacı d vitamini günde 1 defa 20 damla verdi hepsi tok karna ama ben sürekli aç geziyorum zaten canım da hiç birşey istemiyor ilaçları 1 gün kullandım ölüyorum zannettim.
İnanın hayattan soğudum bütün yaşam kalitem düştü. Doktor zofer verdi en fazla 3 4 saat etki ediyor yemek yiyorum ilacın etkisi geçince yediklerim çıkıyor
Sabahları az az kan kusmaya başladım bunu doktora söyledim normal dedi idare edeceksin dedi. Hem içimi dökmek istedim hem de belki yaşayanlar tecrübesi olanlar şunu yaptım bunu denedim ise yaradı diyenler önerilerinizi lütfen esirgemeyin benden şimdiden teşekkür ederim okuyan yorum yapan herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?