- 12 Mart 2018
- 461
- 600
- 103
- Konu Sahibi Overlokcugeldihanim
Canım günde bir tane limon yemeyi denemelisin hem limon mide bulantısını da alıp, hem de bebek için de faydalı nette araştırabilirsin. Bir de zencefil çayı öneriliyor
️

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy kuzum geçmiş olsun. Benimde 2 ay oldu dogum yapali ve ayni sikayetlerim vardi. Hayattan sogumustum açim diye agliyordum hicbirsey yiyemez haldeydim. Ama 4.aydan sonra azalarak bitti. Seninde gecmek üzeredir. Ama herseyden önemlisi kan degerlerin. Lutfen ama lutfen ilaclarini al. Pekmez kuru uzum ye olmadi. Çünkü benim ameliyatimda beklenmeyen bi durum oldu ve kan kaybindan hayatimi kaybediyormuşum. Şimdi melegimi salliyorum. O günler hiç aklıma gelmiyor. Darısı tüm isteyen herkese...4 aylık hamileyim 2. Çocuğum olacak nasipse. Gecmeyen bir bulantim var kızımda da yaşadım 5 ay sürdü ama en azından herşeyi yiyordum kussam da rahatsız olmuyordum ilaç bile kullanmadım.
Bu hamileliğim de maalesef ağzıma lokma girmiyor canım hiç birşey istemiyor yemek yesem sanki taş oturuyor mideme anında dışarı çıkartıyorum. Kan değerim demir eksikliği 5.5 e düşmüş günde 2 demir ilacı d vitamini günde 1 defa 20 damla verdi hepsi tok karna ama ben sürekli aç geziyorum zaten canım da hiç birşey istemiyor ilaçları 1 gün kullandım ölüyorum zannettim.
İnanın hayattan soğudum bütün yaşam kalitem düştü. Doktor zofer verdi en fazla 3 4 saat etki ediyor yemek yiyorum ilacın etkisi geçince yediklerim çıkıyor
Sabahları az az kan kusmaya başladım bunu doktora söyledim normal dedi idare edeceksin dedi. Hem içimi dökmek istedim hem de belki yaşayanlar tecrübesi olanlar şunu yaptım bunu denedim ise yaradı diyenler önerilerinizi lütfen esirgemeyin benden şimdiden teşekkür ederim okuyan yorum yapan herkese.
Benim de 16.haftya kadar bulantı kusmam oldu neredeyse her gün kusuyordum haftada mutlaka 2 3 defa serum takılıyordu sudan bile midem bulaniyorduAmin inşaAllah gecer biran önce![]()
4 aylık hamileyim 2. Çocuğum olacak nasipse. Gecmeyen bir bulantim var kızımda da yaşadım 5 ay sürdü ama en azından herşeyi yiyordum kussam da rahatsız olmuyordum ilaç bile kullanmadım.
Bu hamileliğim de maalesef ağzıma lokma girmiyor canım hiç birşey istemiyor yemek yesem sanki taş oturuyor mideme anında dışarı çıkartıyorum. Kan değerim demir eksikliği 5.5 e düşmüş günde 2 demir ilacı d vitamini günde 1 defa 20 damla verdi hepsi tok karna ama ben sürekli aç geziyorum zaten canım da hiç birşey istemiyor ilaçları 1 gün kullandım ölüyorum zannettim.
İnanın hayattan soğudum bütün yaşam kalitem düştü. Doktor zofer verdi en fazla 3 4 saat etki ediyor yemek yiyorum ilacın etkisi geçince yediklerim çıkıyor
Sabahları az az kan kusmaya başladım bunu doktora söyledim normal dedi idare edeceksin dedi. Hem içimi dökmek istedim hem de belki yaşayanlar tecrübesi olanlar şunu yaptım bunu denedim ise yaradı diyenler önerilerinizi lütfen esirgemeyin benden şimdiden teşekkür ederim okuyan yorum yapan herkese.
Hamileliğimde 9 ay boyunca kustum ilk zamanlar 4 kilo verdim toplamda da 6 kilo almıştım. İlk günler sürekli serum taktılar mecbur sonra belli bir süre zofer kullandım onu da tabi doktor bir müddet sonra kesiyor. Su bile içemiyordum 9 ay kustum her kusmam da ağlıyordum çok zor ve psikolojim hala bozuk hamile kalsam yine aynı şeyleri yaşayacağım diye korkuyorum. Ben 9 ay boyunca hiç bir çözümünü bulamadım inşallah düzelirsiniz ve doğuma kadar devam etmemiş olur
Amin inşaAllah keşke ben de kusmasam kimse kusmasa ne güzel olur. Siz şanslı kesimsiniz :)2 aylik hamileyim kusma yok ama tiksinme var sulu yemek yiyemiyorum midem kalkiyor tost,simit oyle geciyor gunlerim rabbim herkese sifa verip saglickla almayi nasip etsin