4 aylık hamileyim 2. Çocuğum olacak nasipse. Gecmeyen bir bulantim var kızımda da yaşadım 5 ay sürdü ama en azından herşeyi yiyordum kussam da rahatsız olmuyordum ilaç bile kullanmadım.
Bu hamileliğim de maalesef ağzıma lokma girmiyor canım hiç birşey istemiyor yemek yesem sanki taş oturuyor mideme anında dışarı çıkartıyorum. Kan değerim demir eksikliği 5.5 e düşmüş günde 2 demir ilacı d vitamini günde 1 defa 20 damla verdi hepsi tok karna ama ben sürekli aç geziyorum zaten canım da hiç birşey istemiyor ilaçları 1 gün kullandım ölüyorum zannettim.
İnanın hayattan soğudum bütün yaşam kalitem düştü. Doktor zofer verdi en fazla 3 4 saat etki ediyor yemek yiyorum ilacın etkisi geçince yediklerim çıkıyor
Sabahları az az kan kusmaya başladım bunu doktora söyledim normal dedi idare edeceksin dedi. Hem içimi dökmek istedim hem de belki yaşayanlar tecrübesi olanlar şunu yaptım bunu denedim ise yaradı diyenler önerilerinizi lütfen esirgemeyin benden şimdiden teşekkür ederim okuyan yorum yapan herkese.