Overlokcugeldihanim
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Ocak 2018
- 464
- 744
- 18
- Konu Sahibi Overlokcugeldihanim
-
4 aylık hamileyim 2. Çocuğum olacak nasipse. Gecmeyen bir bulantim var kızımda da yaşadım 5 ay sürdü ama en azından herşeyi yiyordum kussam da rahatsız olmuyordum ilaç bile kullanmadım.
Bu hamileliğim de maalesef ağzıma lokma girmiyor canım hiç birşey istemiyor yemek yesem sanki taş oturuyor mideme anında dışarı çıkartıyorum. Kan değerim demir eksikliği 5.5 e düşmüş günde 2 demir ilacı d vitamini günde 1 defa 20 damla verdi hepsi tok karna ama ben sürekli aç geziyorum zaten canım da hiç birşey istemiyor ilaçları 1 gün kullandım ölüyorum zannettim.
İnanın hayattan soğudum bütün yaşam kalitem düştü. Doktor zofer verdi en fazla 3 4 saat etki ediyor yemek yiyorum ilacın etkisi geçince yediklerim çıkıyor
Sabahları az az kan kusmaya başladım bunu doktora söyledim normal dedi idare edeceksin dedi. Hem içimi dökmek istedim hem de belki yaşayanlar tecrübesi olanlar şunu yaptım bunu denedim ise yaradı diyenler önerilerinizi lütfen esirgemeyin benden şimdiden teşekkür ederim okuyan yorum yapan herkese.
Ciddi misinizçözümüm yok ama farklı tavsiyem var
ilk çocuğumda benim de 9 ay bulandı ama en azından çıkarınca bi yarım saat falan rahatlıyordum, bir şeyler yiyordum ona rağmen ilk 3-4 ay kilo vermiştim
ama ikinci hamileliğimde 9 ay 24 saat bitmek tükenmek bilmeyen bir bulantı yaşadım, çıkarsam da bulanmaya devam etti vs
tavsiyem ise şu noktada: eğer bulantınız ve kusmanız devam ederse, karın büyüdükçe çıkarmak daha zor oluyor, tam kasılamamaktan mıdır nedir çok zorluyor insanı, o zaman da boğazda takılma gibi risk oluşuyor
ben ölüyordum resmen
demem o ki bulantınız devam ederse, karnınız iyice büyüyünce yalnız kalmamaya çalışın
Ciddi misinizyani inşaAllah gecer diye dua edeceğim kendimi geçtim kızım da etkileniyor benden ona da ayrı üzülüyorum
Maasallah :) benim kızım 3 yaşına girmek üzere yani anlıyor ama henüz kavrayamaz dediklerimievet benim de kızım üzülüyordu ben sürekli hasta gibi olduğum için
kaç yaşında bilmiyorum ama sürekli konuşup anlatın
büyük kardeşin küçük kardeşe tepkili olmasının en büyük sebeplerinden biri anneye zarar verdiğini düşünüyor olması
ben sürekli konuştum kızımla
bak sana hamileyken de aynı şeyleri yaşadım, bunu senin kardeşin değil benim vücudum yapıyor, kardeşini yabancı madde olarak algılayıp tepki veriyor, ben çok mutluyum vs vs
sonra bir ara gelip vücuduma laf etmeye başlamıştı "o benim kardeşim, yabancı madde değil, rahat bırak onu" diye
Maasallah :) benim kızım 3 yaşına girmek üzere yani anlıyor ama henüz kavrayamaz dediklerimisadece anne doktora gidelim diyor iğne yapsın diyor karnımı tutup of of yapıyor bir kaç gündür de her yemekten sonra kusma takliti yapıyor baya etkilendi yavrum
Amin inşaAllah gecer biran öncehay Allah, yazık kuzucuğa
Allah yardımcınız olsun arkadaşım, tamamına da erdirsin inşallah
4 aylık hamileyim 2. Çocuğum olacak nasipse. Gecmeyen bir bulantim var kızımda da yaşadım 5 ay sürdü ama en azından herşeyi yiyordum kussam da rahatsız olmuyordum ilaç bile kullanmadım.
Bu hamileliğim de maalesef ağzıma lokma girmiyor canım hiç birşey istemiyor yemek yesem sanki taş oturuyor mideme anında dışarı çıkartıyorum. Kan değerim demir eksikliği 5.5 e düşmüş günde 2 demir ilacı d vitamini günde 1 defa 20 damla verdi hepsi tok karna ama ben sürekli aç geziyorum zaten canım da hiç birşey istemiyor ilaçları 1 gün kullandım ölüyorum zannettim.
İnanın hayattan soğudum bütün yaşam kalitem düştü. Doktor zofer verdi en fazla 3 4 saat etki ediyor yemek yiyorum ilacın etkisi geçince yediklerim çıkıyor
Sabahları az az kan kusmaya başladım bunu doktora söyledim normal dedi idare edeceksin dedi. Hem içimi dökmek istedim hem de belki yaşayanlar tecrübesi olanlar şunu yaptım bunu denedim ise yaradı diyenler önerilerinizi lütfen esirgemeyin benden şimdiden teşekkür ederim okuyan yorum yapan herkese.
Hamileyken her yediğini çıkaran ama sadece simit yiyebilen tanıdıklarım var. Simit yemeyi denediniz mi?
Çok geçmiş olsun. Doğuma gittiğim sabah bile kustupumu belirteyim. Ama ben hiç kan kusmadım. Yemeği yiyin üstüne gaviskon için ve hemen yatın. Normalde ilaç tavsiyesini çok doğru bulmam ama yaşadım ve gaviskon bitkisel diye biliyorum. Yanılıyorsam düzeltebilirler. Ayrıca denir eksikliği için serum takviyesi yaptırın. Bende 4 defa serum yemek zorunda kalmıştım. Biraz toparlıyor. Demir eksikliği de halsizlik ve mide bulantısı yapıyor olabilir. Benim serum takılınca az da olsa açılırdı iştahım.4 aylık hamileyim 2. Çocuğum olacak nasipse. Gecmeyen bir bulantim var kızımda da yaşadım 5 ay sürdü ama en azından herşeyi yiyordum kussam da rahatsız olmuyordum ilaç bile kullanmadım.
Bu demir hapları mide bulantısı yapıyor ve kan kusturan şey odur. Çok illet o haplar iyiki serum takmışlar size. Ya dışkınızı bile simsiyah yaptırıyorÇok geçmiş olsun. Doğuma gittiğim sabah bile kustupumu belirteyim. Ama ben hiç kan kusmadım. Yemeği yiyin üstüne gaviskon için ve hemen yatın. Normalde ilaç tavsiyesini çok doğru bulmam ama yaşadım ve gaviskon bitkisel diye biliyorum. Yanılıyorsam düzeltebilirler. Ayrıca denir eksikliği için serum takviyesi yaptırın. Bende 4 defa serum yemek zorunda kalmıştım. Biraz toparlıyor. Demir eksikliği de halsizlik ve mide bulantısı yapıyor olabilir. Benim serum takılınca az da olsa açılırdı iştahım.
Ben her gün günde iki defa sıvı olan Demir ilaçlarından da kullandım. Dışkı ister istemez koyulaşıyor. Gebelikte Demir ilacını eksikliği olur ama kan kusması muhtemelen kusmaktan boğazları tahriş olduğu için.Bu demir hapları mide bulantısı yapıyor ve kan kusturan şey odur. Çok illet o haplar iyiki serum takmışlar size. Ya dışkınızı bile simsiyah yaptırıyor
Çevremde ki herkes serum taktir diyor doktora söylüyorum gerek yok demir ilacı kullan diyor bazen hiç bir şey yapamıyorum yatmaktan boynum tutuluyor gerçekten sürekli devam ederse doguma kadar eziyete dönecek hamilelikÇok geçmiş olsun. Doğuma gittiğim sabah bile kustupumu belirteyim. Ama ben hiç kan kusmadım. Yemeği yiyin üstüne gaviskon için ve hemen yatın. Normalde ilaç tavsiyesini çok doğru bulmam ama yaşadım ve gaviskon bitkisel diye biliyorum. Yanılıyorsam düzeltebilirler. Ayrıca denir eksikliği için serum takviyesi yaptırın. Bende 4 defa serum yemek zorunda kalmıştım. Biraz toparlıyor. Demir eksikliği de halsizlik ve mide bulantısı yapıyor olabilir. Benim serum takılınca az da olsa açılırdı iştahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?