- 9 Ağustos 2021
- 14.971
- 50.913
Kesinlikle aldatmanın karşılığı aldatmak olmamalı . Şu an aldatılma korkusu yaşıyor konu sahibi bu bile nasıl kötü bir duygu . Ben daha önce de yazdım konu sahibine en iyisi sessizce boşanmak . Bu olay yoksa çok su kaldıracak iki tarafta saygisizlasinca bir manası da kalmayacak .Eski kafalılıkla alakası yok herkesin ilişkilere bakış açısı farklıdır, sizden büyüğüm ama 2 bekar insanın hür iradesiyle sadece cinsellik yaşamak için beraber olmasını aboooo ne kadar ayıp ar edep kalmamış diyerek ayıplayıp yargılamam, başkalarına bağlılıkları olmayan insanlar hayatlarını istediği gibi yaşayabilir ama aldatma bir şeyler yaşanmış lakin bitmiş diyebileceğim bir şey değil, ki dediğim gibi bunu sevdiğiniz insandan duymak üzer ama sizi aldattığı kişiden duymak onurunuzu kırar, düşünsenize sizi öper sarılırken başkasını da öpüp sarıldığını duyuyorsunuz hem de bunu size diğer kişi anlatıyor, kafanızdan neler neler geçer, ayrıca aklınıza şüphe girer, bu kişiyle aldattığını duydum ya duymadıklarım da varsa, benimle sevgiliyken kaç kişiyi idare etti acaba diye düşünürsünüz.
Konu sahibinin tek ilişkisi bile olsa artık inandıramaz çünkü vaktiyle dürüst olmamış saklamış, erkekler çok mu masum? Değiller ama konu sahibinin eşi böyle bir şey yaptıysa bile yakalanmadığı için şu an olayın mağduru.
Konu sahibi kendisinin yaptığı gibi eşinin onu aldatmasından korkuyor, şüpheleniyor, aldatmanın karşılığı aldatma olmamalı ama evlilikleri de böyle yürümez, boşanmaya karar vermekle doğrusunu yapmış ki adam da zaten boşanmak istiyor, belki karısına aynısını yaşatmak istemediğinden en azından açık sözlülükle isteğini dile getirmiş.
Dediğiniz gibi Mune abla bekar insanlar istediğini yapar isterse toplu seks partisine katılsın ben insanların ne yaptığıyla ilgilenmem . Geçmişte yaşadıklarını da eşine anlatmak zorunda değil kimse . Ama biriyle bir ilişki yaşıyorsan az çok o insanı hayata bakış açısını bilirsin . Mesela ben baskalarina karışmam ama kendim daha önce böyle yedi sekiz yıllık ilişkisi olan biriyle birlikte olmak hiç istemedim . Herkesin özel hayatında tercihleri vardır. Konu sahibi eminim eşini ve karakterini taniyordur . Burada bazı kadınlar buna ne var ki gözüyle bakmış . Bazı insanlar evlilik içinde aldatılsa da kabul edebiliyor buna da saygı duyuyorum ben . Sadece sorun karşı tarafa çamur atmak . Burada da yazılmış bu adam zaten ayrılmak istiyormuş bahane olmuş diye .Bu bana çok tuhaf geldi . Zaman bu kadar değişti mi yani . Insanlar sözlerinden bu kadar çabuk vazgecerse nasıl bir insana güveneceğiz ki