Geçmişi unutamıyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kışın ortasında kalsaydınız en azından kendinize saygınızı kaybetmezdiniz.
Gidip maaşınızın yarısını kiraya verirdiniz kuru ekmek yerdiniz ona buna sığıntı olmazdınız.
Hem küfür yiyip hem özür dilemekte ayrı bir kafa.
Kusura bakmayın yorumum sert oldu ama bunları bilinçli yaptınız şimdi sorun etmek için geç kalmışsınız.
Size het hüt edip annemden özür dileyeceksin diyen adamla evlenmişsiniz böyle arada sırada ona kininiz tazelenecek her nişan söz fotoğrafı gördüğünüzde.
Kaldıramayacaksanız ayrılın.

kiz kardesinizle sorununuz oldugu icin es geciyorum onu ama baskalarinin fotografina bakip sinirlenmek falan bunlar iyi bir psikoloji habercisi degil evet zor bir doneminiz olmus ama artik dusunup kurmaktan saglikli dusunemez duruma gelmissiniz sanirim

Peki siz bu kadar sıkıntı yaşarken, anneniz. babanız ne yapıyordu. Yani sizi hiç merak edip, destek olmadılar mı?

Kendine de öfken var pişmanlığın var birde en güzel dönemlerin hiç olmuş o var. Gayet normal. Mağdemki evlenmeye karar verdin ve evlendin bunca zaandır da ayrılmadım o zaman aklını başka şeylere ver. Biçoğumuzun unutamadığı şeyler vardır ama bunlarla hayat geçmiyor maalesef. Kendi çabanla düşünmemeye çalışacaksın. Eşine yansıtırsan aranız yine kötü olur.

ne işin var nikah yokken onun bunun evinde?! biraz kendi sucun

Ağır konuşcaktım ban yemiyim diye bişey demiyorum. İçimden konuştum sen öyle kabul et. Sana ne birader sana ne arkadaş ya. Sen kimsin ya. Tav oluyorum şöyle münasebetsiz insanlara. Burda olay kadının "onun bunun" evinde kalması mı.

Biriniz inşallah bi gün benim bi konuma bu minvalde bişey yazar da demediğimi bırakmam pişman ederim.

Hayat onun beden onun ister bomba koyar patlatır ister ağaca takar yırtar sana ne be münasebetsiz. Bıktım densiz insanlardan, namus bekçisine bak hele.

Sen böyle insanlara bakma arkadaşım, mutsuz olduğun bişeyi devam ettirmek zorunda değilsin, ama al karşına bi konuş derim böyle böyle bana ne önerirsin unutmam için falan de dertleş bi bakalım. Keşke her şey önünde açıkken evlenmekte acele etmeseydin ama olan olmuş. Önüne bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…