adet olamamak ne demek ya.sen bence hemen başka bir doktora git.Allah korusun stresten erken menapoz diye birşey var@tkglcn ıcın 750 okudum...
Kaç aydır adet olamıyorum ama belırtılerı oluyor hep... Kansızmıyım yoksa stresten mı anlamadım..Doktor da anlamadı..İlaç da vermedı zararlı ılaclar diye...gıttıgım doktor ilaç vermeyı sevmıyormus çok çok gerekmedıkce..Stresim den direk oraya vuruyor galıba adetımı etkılıyor.. beynim dağılmak üzere bağ ağrıdan 2 gündür..
@tkglcn ıcın 750 okudum...
Kaç aydır adet olamıyorum ama belırtılerı oluyor hep... Kansızmıyım yoksa stresten mı anlamadım..Doktor da anlamadı..İlaç da vermedı zararlı ılaclar diye...gıttıgım doktor ilaç vermeyı sevmıyormus çok çok gerekmedıkce..Stresim den direk oraya vuruyor galıba adetımı etkılıyor.. beynim dağılmak üzere bağ ağrıdan 2 gündür..
LİSTE TAMAMLANIYOR BU HAFTA CANIM SANA HABER VEREYİM KELİME-İ TEVHİD E GEÇECEĞİZ KATIL BİZE.KİŞİ BAŞI HERKES 3.330 ADET KELİME-İ TEVHİD OKUYACAK HERGÜN BİR ARKADAŞIMIZA.TOPLAMDA 70.000 GÜNAHLARIN AFFI VE DUALARIN KABULU İÇİN.Canim ya ben şans eseri gördüm senin açtığını biz seninle konuşuyorDuk keşke haber verşeyin seve seve katilirdim
Tamam canım inşallah haber vermeyi unutma hatta beni yaz ben seve seve katılirim allahın izniyleLİSTE TAMAMLANIYOR BU HAFTA CANIM SANA HABER VEREYİM KELİME-İ TEVHİD E GEÇECEĞİZ KATIL BİZE.KİŞİ BAŞI HERKES 3.330 ADET KELİME-İ TEVHİD OKUYACAK HERGÜN BİR ARKADAŞIMIZA.TOPLAMDA 70.000 GÜNAHLARIN AFFI VE DUALARIN KABULU İÇİN.
TAMAM CANIM MUTLAKA HABER VERECEĞİM,ETİKETLEYECEĞİM,MESAJ ATACAĞIM,HATTA GELİP KAPININ ÖNÜNDE BAĞIRACAĞIM.Tamam canım inşallah haber vermeyi unutma hatta beni yaz ben seve seve katılirim allahın izniyle
Allah razı olsun cnm.tkglcn için okudum
Hayrli cumalar cnm.Allah kabul etsnHayırlı cumalar bayanlar
@tkglcn
@rude girl @melegim66
MorbidAngell arkadaşlar için okudum Rabbim kabul etsin.
Seninle herseye varım bennnnnnnTAMAM CANIM MUTLAKA HABER VERECEĞİM,ETİKETLEYECEĞİM,MESAJ ATACAĞIM,HATTA GELİP KAPININ ÖNÜNDE BAĞIRACAĞIM.
SENİ BÖLE TUTUP GETİRECEĞİM DERMİŞİM
VuhuuuuuuSeninle herseye varım bennnnnnn
Vuhuuuuuuben bu gazla varya kesin bu ay gebe kalrm.boyle seyler duymam gerek benim sevin beni simartn beni
Hahaha allahım yaaaVuhuuuuuuben bu gazla varya kesin bu ay gebe kalrm.boyle seyler duymam gerek benim sevin beni simartn beni
Hahaha allahım yaaasevgimizle doldur kendini kocana koş hemen o halleder gerisini
Kız siz bana gazı verin ben böyle bi afrodit havalarına buruneyim,adam ne zaman gorse elimde zikir matik (Elhamdülillah)saç baş dağınık, böyle bi bitkin haller bosayacak valla beni. Soruyor zaten bazen ya benim aşık olduğum kadını nikah öncesi degistiler mi ne diyesen gazla mi gebe kalıyon ilk kez duydum bacim şaşkınlıgımı mazur gor
Kocamin sevsinler seni biz niye sevek
Gazla hamile mi kalınırbiri ögretsin tkglcnmshejsksd e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?