hoşgeldin cnm ilk yazansın liste başında yerin hazır :)Beni ekle canm
haşa elbette değiliz.Rabbim layık olmayı nasip eylesin.listeye 2. sıradan eklendin.hoşgeldin arkadaşım.Hiçbirimiz Peygamber değiliz
Sen bensiz yapazsn gel gel ne olursan ol yine gel diyorum bacım :)cnm dualarim birikti bi yandan da cok istiyorum katılmayı
3. Sıraya ekliyorum.hosgeldnbenide eklerseniz mutlu olurum
Liste durumuna gore öyle ümit ediyorum yarın 16:00 da liste durumuna bakarak başlarız hayirlisiyla.Yarin mi baslanacak canm @tkglcn
İnşallah bitanemsağolun umarım listemiz biran önce kalabalıklaşı hayırlısıyla
al benden o kadar valla:) istiyorum bende katilmak.cnm dualarim birikti bi yandan da cok istiyorum katılmayı
3000 çok olabilir extra dualarmz oluyor.dilerseniz 2 günde bir geceriz sırada ki arkadaşaal benden o kadar valla:) istiyorum bende katilmak.
dua gunlukmu okunucak 2 gun mu?
yaz cnm o halde bende varim insaallaahhh...3000 çok olabilir extra dualarmz oluyor.dilerseniz 2 günde bir geceriz sırada ki arkadaşa
cnm bence listeyi kapatmadan dualara baslanmasin.gerekirse yarin bekler cuma baslariz.Liste durumuna gore öyle ümit ediyorum yarın 16:00 da liste durumuna bakarak başlarız hayirlisiyla.
Hosgeldn o zmn hayatm. Seni deyaz cnm o halde bende varim insaallaahhh...
once rabbimin affina sonrada sizlerin dualarina cook ihtiyacim var bu aralar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?